Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το CPU cooler έχω και όπως το έχω ρυθμίσει (έχω βάλει τον ανεμιστήρα στα δεξιά όπως το κοιτάς ανοιχτό το tower) ώστε να φεύγει αέρας άφθονος στα αριστερά.. Μήπως είναι ο επεξεργαστής ρε παιδιά; 

cnps10x-optima-large.jpg

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, BeWaRe είπε

Αυτό το CPU cooler έχω και όπως το έχω ρυθμίσει (έχω βάλει τον ανεμιστήρα στα δεξιά όπως το κοιτάς ανοιχτό το tower) ώστε να φεύγει αέρας άφθονος στα αριστερά.. Μήπως είναι ο επεξεργαστής ρε παιδιά; 

cnps10x-optima-large.jpg

Αλλο να φευγει ο αερας στα αριστερα και αλλο να φευγει προς τα κατω.

Δυστυχως η υλοποιηση της μητρικης σου δεν ειναι καλη οποτε ο κατασκευαστης προτεινει κατι τετοιο :

67f5973d99e4a4fc77f6077632b47114.jpg

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, BeWaRe είπε

cnps10x-optima-large.jpg

Ειναι αυτο που σου ειπε ο Χρηστος. Η μητρικη αυτη,μονο ονομαστικα υποστηριζει 8απυρηνους,ηλεκτρολογικα ειναι φτηνιαρα και ουτε καν εξαπυρηνο δεν θα εμπιστευομουν προσωπικα.Για αυτο μεχρι 4πυρηνο σου επαιζε/παιζει κανονικα.

Το καλυτερο να τα πουλησεις και να πας σε Ryzen. Αλλιως βρες  μια καλη μεταχειρισμενη και μετα πουλα την τωρινη δικη σου για να μειωσεις τα εξοδα.

Δημοσ.

Θα με τρελάνει ο υπολογιστής..

Τον άνοιξα τον καθάρισα,ξαναέβαλα καινούρια πάστα,πρόσθεσα εναν ακόμη ανεμιστήρα για την κυκλοφορία του αέρα και τώρα και πάει πιο σφαίρα στα βίντεο,αλλα το σημαντικότερο,δεν κλείνει!!!

του έχω αλλάξει τον αδόξαστο απο το πρωί και τίποτα..όλα δουλεύουν ρολόι και δεν έχει κλείσει ούτε μια φορα..

Anyway παιδιά!ευχαριστώ για την βοήθεια σας!Ήμουν έτοιμος να τα πουλήσω όλα.. :P

49599701_2500338959983053_1582528395823022080_n.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, BeWaRe είπε

Θα με τρελάνει ο υπολογιστής..

Τον άνοιξα τον καθάρισα,ξαναέβαλα καινούρια πάστα,πρόσθεσα εναν ακόμη ανεμιστήρα για την κυκλοφορία του αέρα και τώρα και πάει πιο σφαίρα στα βίντεο,αλλα το σημαντικότερο,δεν κλείνει!!!

του έχω αλλάξει τον αδόξαστο απο το πρωί και τίποτα..όλα δουλεύουν ρολόι και δεν έχει κλείσει ούτε μια φορα..

Anyway παιδιά!ευχαριστώ για την βοήθεια σας!Ήμουν έτοιμος να τα πουλήσω όλα.. :P

Αυτό που λέει 87 και μαξ 125 είναι τα VRM που ψήνονται. Θα καεί η μητρική και πιθανό να στείλει και 12 βολτ πάνω στον επεξεργαστή και να του τινάξει τα πέταλα. Ή βάζεις ψυκτρακια εκεί και ένα ανεμιστήρα να τα χτυπάει, και κλείνεις το Τούρμπο, ή τα πουλάς όπως είναι. Όπως είναι τώρα, είναι θέμα χρόνου να χαλάσει.

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πήρα έναν παλιό ανεμιστήρα απο άλλο σταθερό και χώρουσε τέλεια εκεί στο κενό και τον έβαλα να χτυπάει πανω στα VRM..

Εδώ το αποτέλεσμα!

• Like 1
Δημοσ.

Για βάλε ένα prime95 στον επεξεργαστή να δούμε.

Αστειεύομαι, θα τα τινάξει η μητρική.

Αυτές είναι και θερμοκρασίες χειμώνα να ξέρεις, το καλοκαίρι θα είναι χειρότερα τα πράγματα.

Όπως έχουμε αναφέρει και πιο πριν, εμπα στο bios και κλείσε το TURBO του επεξεργαστή να γλυτώσει καταπόνηση η μητρική, Δεν είναι για πολλά πολλά έτσι και αλλιώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...