BeWaRe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας!Θα ήθελα αν μπορούσατε και έχετε την καλοσύνη να βοηθήσετε έναν άνθρωπο που το έχει ανάγκη!! Πρόσφατα εν όψη Black Friday,άλλαξα επεξεργαστή και κάρτα γραφικών στον σταθερό υπολογιστή μου!Απο FX-4300 πήγα σε FX-8350 και απο GTX 550 σε RX 550 Pulse 4gb! Ενώ μέχρι τώρα όλα καλά,και ενώ ο υπολογιστής μου δουλεύει απροβλημάτιστα,όταν πάω να παίξω βίντεο σε ανάλυση μεγαλύτερη απο FULL HD,κατευθείαν το pc κλείνει,χωρίς blue screen (κλείνει τελείως και απότομα)και ξαναξεκινάει μόνο του να κάνει έναρξη! Τώρα θα προσπαθήσω να παίξω πάλι ένα βίντεο να σας δείξω τι μου γράφει με το που ξεκινάει! Λοιπόν,ο σκληρός έχει 100% υγεία Δοκίμασα και με άλλο τροφοδοτικό μήπως δεν το κάνει,χαμηλότερο βέβαια απο το 650 watt που έχω πάνω αλλα καλύτερης ποιότητας(VS550) έβαλα τις RAM (2x4) σε όλα τα σλοτ της μητρικής ,την καθε μια ξεχωριστά και μόνη της(πάλι το έκανε) Εβγαλα την κάρτα μήπως αυτή φταίει και την έβαλα σε άλλο μηχάνημα,αλλά δεν είχε πρόβλημα,έπαιζε τα πάντα! Σας παραθέτω και το set up μου. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από BeWaRe
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Συνηθως αυτο που αναφερεις εχει να κανει με το στρεςς του συστηματος αλλα αποτι βλεπω οι θερμοκρασιες σου ειναι καλες. Δεν προλαβαινεις να βγαλεις screenshot αυτης της σελιδας με το που αρχιζει να παιζει βιντεο ωστε να δουμε θερμοκρασιες; 1
BeWaRe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Συνηθως αυτο που αναφερεις εχει να κανει με το στρεςς του συστηματος αλλα αποτι βλεπω οι θερμοκρασιες σου ειναι καλες. Δεν προλαβαινεις να βγαλεις screenshot αυτης της σελιδας με το που αρχιζει να παιζει βιντεο ωστε να δουμε θερμοκρασιες; Εδώ περιμένω να ξεκινήσει το βίντεο και να παίξει..Απαξ και ξεκίνησε,μέσα σε ένα δευτερόλεπτο κλείνει..
Salvation81 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Αν δεν ξεκινησει ομως δεν μπορουμε να δουμε θερμοκρασιες, μπορει απο 24.5 να ανεβαινει 60 πχ.
cpc464 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Βάλε πάλι τον 4300 επάνω να δεις αν στο κάνει.
cpc464 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, BeWaRe είπε Δεν τον έχω! 😛 Συνήθως οι τελευταίες αναβαθμίσεις προκαλούν το πρόβλημα, απόκλεισε το δοκιμάζοντας cpu, gpu σε άλλο σύστημα εάν είναι δυνατόν,επίσης το temperature 2 είναι 114,5 c!!!, εκτός και εάν είναι λάθος του hw monitor.
Stamer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Drivers για την κάρτα γραφικών δοκίμασες να αλλάξεις?
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 η μητρική έχει πολύ φτωχό σύστημα τροφοδοσίας για τον επεξεργαστή,χωρίς καν ψύκτρα στα VRM's και πιθανότατα να ψήνεται μόνο και μόνο με αυτά που του ζητάει ο 8350. Εμπα στο bios, κλείσε το turbo και δες αν κάνει τα ίδια. 1
BeWaRe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά,έβαλα εναν Athlon που είχα εδώ πέρα ξεχασμένο στο σύστημα,και παρεπιπτόντως παίζει μια χαρά χωρίς να κλείνει...Φταίει ο επεξεργαστής,η απλά η μητρική μου δεν μπορεί να τροφοδοτήσει σωστά τον 8350? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από BeWaRe
Stamer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Τότε φαίνεται να υποστηρίζεται πολύ ή άποψη του @Xristaras12 . Δοκίμασε και αυτό που σου πρότεινε...
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίζει να ψήνονται τα VRM με τον 8350, αν τον θες πανω βάλε εναν ανεμιστήρα να χτυπάει αριστερα του επεξεργαστή Για μένα πάντως, πήγαινε σε αλλη μητρική αν θες να συνεχίσεις με τον 8350, να ξέρεις πάντως τσάμπα ρεύμα καίει ο 8350 πλεον για τις επιδόσεις που βγάζει. Ημουν για χρόνια με τον 6300 και εχω μια Ά άποψη. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Xristaras12 2
BeWaRe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Έχεις να μου προτείνεις μια καλή μητρική για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή?
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καινούρια σίγουρα δεν υπάρχει. Απο εκει και πέρα εγώ θα κοίταζα σε Asus M5A97 - A99x - evo ΚΛΠ. Gigabyte 990XA-UD3 Rev 3.0 -990FXA Asrock Fatality 970 - 990FX Killer Μετά ανεβαίνεις πολύ σε τιμή και πλεον δεν αξίζει για το ρεύμα που καις και τις επιδόσεις που θα πάρεις. Αν θες την άποψη μου για φτηνή αναβάθμιση δώστα όλα και πηγαινε σε Ryzen Δοκίμασε πάντως και με κλειστό το turbo στον 8350 απο το bios, οι μητρικές στους FX συνήθως δίνουν μεγαλύτερη τάση (1.4V+) για το turbo και μάλλον εκεί είναι που δεν αντέχει η μητρική. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Xristaras12 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Για να επιβεβαιώσω κι εγώ αυτό που λένε τα παιδιά, στη σελίδα της μητρικής, στην υποστήριξη επεξεργαστών, υπάρχει ένας ωραιότατος αστερίσκος σε όλους τους τετραπύρηνους (και σε μερικούς τριπύρηνους), με την επισήμανση " For cooling the CPU and its surrounding components, please install a CPU cooler with a top-down blowing design". Με άλλα λόγια τα VRM ψήνονται κανονικότατα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα