andreapaog328 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 καλησπερα παιδια, είμαι στην αναζήτηση ενος μεταχειρισμένου εδω ιταλια που δουλευω μόνιμα να αντικαταστήσει ενα focus mk1 που εχω. 10-12k ακατεβατα μιας και θελω αλλα 1500 ασφαλεια μεταβίβαση 10-15k km το χρόνο ανετους χώρους. κοιταω για c segment είμαι ετσι και αλλιως εξοχη δεν ειμαι σε πολη δεν με ενδιαφερει το παρκαρισμα. > 2014 < 100.000 χιλιομετρα το αμάξι θα κάνει σπίτι-δουλεια (3 km) καθημερινά όποτε βγαίνει, όποτε όχι θα μενει σπιτι. σκ κανα 100αρι χιλιομετρα. να μπορει να κάνει άνετα ταξίδι 500km 4-5 φορες το χρόνο. 5πορτο κοιταω βενζίνη/υγραεριο. προσπαθω να αποφυγω τα diesel παρά το γεγονός ότι βρίσκω αγγελίες με λιγοτερα λεφτα (κανα 1000αρικο τουλαχιστον στην ιδια εκδοση) και καλυτερα αμάξια. εδω που είμαι στις μεγάλες πολεις τα diesel euro 5 πανε για μπαν μεχρι το 2025. δε θαθελα να βρεθω προ εκπληξεως ουτε να εχει μηδενικη αξια σε 7-8 χρόνια. στόχος είναι να κρατήσω το αμάξι για 7-8 χρόνια σίγουρα. δεν ειμαι γκαζοφονιας δε μενδιαφερουνε πανω απο 120 αλογα. τη δουλεια του να κανει. είμαι ανάμεσα σαυτα βαζω και καποια σχολια ford focus 1.0 ecoboost 100/125ps titanium κοιταω μονο titanium με τη μεγαλη οθόνη, το plus δε μαρέσει καθόλου στο εσωτερικο. γενικα σε σχέση με τάλλα δυο το εσωτερικο φαινεται πιο φτηνιαρικο εξω ωραιο εκτος απ τον κωλο, ίσως δειχνει λιγο μακρύ. μικρη κατανάλωση golf 7 1.2 TSI 105ps comfortline μαρεσει περισσοτερο απ ταλλα σα σχεδιο ας μου λεν ολοι ειν βαρετο, ειν το ιδιο με τα προηγουμενα. εσωτερικα ποιοτικα και προσεγμενα ανετο πισω που εκατσα γιαυτο θες 12k και η comfortline δεν εχει και τα τρελα εξτρα (με 11k παιρνεις 1.6TDI highline παραδειγμα) μοτερ TSI ακουω γνωμες για την αξιοπιστια του μικρή κατανάλωση giulietta 1.4 120ps distinctive βενζίνη ή βενζινη-υγραεριο ωραιο σχέδιο το εσωτερικο με αφηνει αδιαφορο infotainment ετσι και ετσι απ το 16 και μετα ειναι καλυτερο αλλα βγαινω εκτος μπατζετ το μοτερ μονο βενζίνη καιει 7 7.5 στα 100km ακουω τις αποψεις σας για το καθενα για να αποφασίσω. όπως και για το οτι εχω αποκλεισει τα diesel. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Ορθά κοφτά και επειδή οδηγείς και Ford θα σου έλεγα το νέο Ford 1.0 125ps και οικονομικό στη βενζίνη. Την Άλφα ξέχασέ τη, σε 7-8 χρόνια θα έχει μηδενική αξία, όσο για την κατανάλωση, σιγά μην καίει 7-7.5/100. Ούτε για πλάκα. Υπολόγισε στο 10αρικο. Απ' αυτά που είπες Ford 125. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, vision είπε Ορθά κοφτά και επειδή οδηγείς και Ford θα σου έλεγα το νέο Ford 1.0 125ps και οικονομικό στη βενζίνη. Την Άλφα ξέχασέ τη, σε 7-8 χρόνια θα έχει μηδενική αξία, όσο για την κατανάλωση, σιγά μην καίει 7-7.5/100. Ούτε για πλάκα. Υπολόγισε στο 10αρικο. Απ' αυτά που είπες Ford 125. Είχα την άλφα με τα 170 άλογα και είχα κατανάλωση 6 λίτρα όταν πήγαινα δουλειά με 100χμλ την ώρα σε εθνική Πατρών Πύργου. Στήν πόλη που το έπαιρνε η γυναίκα γυρναγε με 8 λίτρα ο υπολογιστής. Infotainment όντως χαλιά. Εγώ του είχα βάλει 2 din ηχοσύστημα. Δεν νομίζω να βρεις 2014 με 10-12κ. Εγώ την πούλησα 11 χιλιάρικα μοντέλο 2010 με 140.000 χιλιόμετρα. https://www.car.gr/18704057-citroen-c3-5-pure-tech-live Κάτι τέτοιο; Σε αυτό πήγα αλλά στο aircross Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από karaLRS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Alfa Romeo από μένα. Κρατήματα, πολύ ωραίο αυτοκίνητο. Τα άλλα που λες αδιάφορα, άσχημα αυτοκίνητα για μένα. Από αξιοπιστία σε ίδιο επίπεδο με τα δύο που έχεις διαλέξει. ( Ειχα 159 jts 2007 160 hp.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 οι τιμες που παίζουν εδω για τα μοντελα του 14 ειναι focus 10-11 alfa 10-11 golf 11-12. τα αντίστοιχα πετρελαια ειναι 1000 κατω αλλα δε ψηνομαι παρολο που ξερω ατομα εδω που αγορασανε μτχ η καινουρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Με 100 χλμ σε εθνική (που σημαίνει σταθερή ταχύτητα σε πολύ λίγες στροφές) κανένα δεν καίει. Μέσα στην πόλη και η γυναίκα σου (που φαντάζομαι η γνώση της για την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου περιορίζεται στη μάρκα - μην παρεξηγείσαι τα ίδια κάνουν όλες) καίει 8λιτρα. Φαντάσου να το οδηγεί άντρας που θα τραβήξει και μερικές γκαζιές θα ψάξει να δει πως στρίβει, θα παίξει λίγο με το γκάζι, γιατί να πάρει Alfa άλλωστε; Με λιγότερα από 10 λίτρα δεν γλιτώνεις με την Alfa. Το όμορφο είναι υποκειμενικό. Μην ξεχνάς πως ο οποιοσδήποτε κουβάς αλλάζει όψη προς το καλύτερο με 4 ζαντολάστιχα και μόνο. Σε όσους έχουν Alfa λειτουργεί η καρδιά, όχι η λογική, διαλέγεις και παίρνεις. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Giulietta mutliair πόλη 8,5lt/100km τσεκαρισμένο (χωρίς όμως μποτιλιάρισμα). Η 120 που δεν είναι multiair καίει λίγο παραπάνω πόλη και ακριβώς τα ίδια σε εθνική ως 120-130 αλλά λείπουν κάτι λίγα άλογα στην τελική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα