Fotis Deutschland Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι.Οπως είπα πήρα το iPhone X και θέλω να δώσω σε συγγενή μου το 6s ξέρετε πως μπορώ να βγάλω το δικό μου Apple ID από το κινητό;
HateMe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Fotis Deutschland είπε Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι.Οπως είπα πήρα το iPhone X και θέλω να δώσω σε συγγενή μου το 6s ξέρετε πως μπορώ να βγάλω το δικό μου Apple ID από το κινητό; Google search ενός δευτερολέπτου https://www.macworld.co.uk/how-to/iphone/remove-apple-id-iphone-3623338/ Έχει κ άλλα άρθρα.
CheOnWeb Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 On 16/01/2019 at 20:17, Fotis Deutschland said: Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι.Οπως είπα πήρα το iPhone X και θέλω να δώσω σε συγγενή μου το 6s ξέρετε πως μπορώ να βγάλω το δικό μου Apple ID από το κινητό; Turn off το find my iPhone και "Erase All Content and Settings" απ' τα Settings>General>Reset
Yiannis87 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Στις 16/1/2019 στις 8:17 ΜΜ, Fotis Deutschland είπε Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι.Οπως είπα πήρα το iPhone X και θέλω να δώσω σε συγγενή μου το 6s ξέρετε πως μπορώ να βγάλω το δικό μου Apple ID από το κινητό; Κάνε και erase και το Touch ID πρώτα για να διαγράψεις το κλειδί από το secure enclave που σχετίζεται με αυτό -βέβαια λογικά διαγράφεται και με την παρακάτω εντολή 3 ώρες πριν, CheOnWeb είπε "Erase All Content and Settings" απ' τα Settings>General>Reset
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα