Προς το περιεχόμενο

IPhone XS battery case

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα 

Εχω το iPhone X ,και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανεις αμα η θηκη μπαταρια για το χς κανει και στο χ ,η Apple υποστηρίζει ότι δεν ειναι συμβατό .

Δημοσ.

Δεν είναι συμβατό λόγω του διαφορετικού κοψίματος της κάμερας που έχουν. Στο XS όλο το σύστημα της κάμερας από πίσω είναι μικρότερο.

• Sad 1
Δημοσ.

Νομίζω πως η κάμερα του x ειναι μικρότερη του xs .οποτε αν εχεις θηκη του x και πας να την βάλεις στο xs δεν θα κανει καλη επαφή ,αλλά αμα εχεις το x και πας να το βάλεις σε θηκη του xs απλά θα εχει λίγα χιλιοστά κενό ,απο τι ειδα .οποτε αν το μονο θέμα ειναι η εγκοπή της κάμερας λογικα θα κανει 

Δημοσ.

χχαχαχα μα εγω το αναποδο δεν θελω? θελω το iphone x να μπει σε θηκη του xs οχι το xs σε θηκη του x😕

Δημοσ.

Σύμφωνα με κάτι δημοσιεύματα που έτυχε να διαβάζω, ταιριάζει κανονικά η νέα θήκη (ίσως είναι μεγαλύτερο ο κόψιμο στην κάμερα) όμως υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με το λογισμικό. Βγάζει μήνυμα ότι δεν λειτουργεί το αξεσουάρ και δεν δίνει ρεύμα. Πιθανώς θα φτιαχτεί με κάποια ενημέρωση, παρακολούθησε το.

• Like 1
Δημοσ.

Με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά για iPhone X 256Gb. Εστειλα ερώτηση προς iStorm χθες και με ενημέρωσαν πως είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ξέρουν πότε θα παραλάβουν και τιμή!

Screenshot 2019-01-18 18.41.23.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το θέμα της κάμερας, στο Xs  η κάμερα είναι 2 χιλιοστά πιο κάτω από ότι στο Χ μόνο αυτό ίσως δημιουργεί πρόβλημα ειδικά σε ανελαστικές θήκες. κατά τα άλλα οι περισσότερες θήκες εφαρμόζουν μια χαρά!

Επεξ/σία από twramathainw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...