CharisF Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Φαίνεται ότι αυτή η επιλογή έχει αλλάξει στο Facebook και δεν είναι ενημερωμένη ούτε η βοήθεια. Αν γνωρίζετε θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να κάνω πρόταση φιλίας σε κάποιον στο facebook; Η επιλογή δε βρίσκεται πια στο μενού "φίλοι" όπως ήταν παλιά. Η βοήθεια του facebook γύρω απ' αυτό το θέμα είναι στο παρακάτω link: https://m.facebook.com/help/www/154758887925123?helpref=platform_switcher Ευχαριστώ!
Salvation81 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Τι εννοεις πως μπορεις; Πατας πανω στο προφιλ και κανεις προσθηκη φιλου.
infin1tyGR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Εννοεί αυτό που υπήρχε παλιά, που μπορείς να προτείνεις σε έναν φίλο σου να κάνει add ένα άλλο άτομο. Νομίζω δεν υπάρχει πλέον.
Salvation81 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Εννοεί αυτό που υπήρχε παλιά, που μπορείς να προτείνεις σε έναν φίλο σου να κάνει add ένα άλλο άτομο. Νομίζω δεν υπάρχει πλέον. Αυτο πρεπει να εχει σταματησει να υπαρχει χρονια και χρονια.
CharisF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Υπάρχουν άνθρωποι που σε μένα το κάνουν αυτό (μέχρι και εχθές μου έκαναν). Μυστήριο μου φαίνεται γι αυτό και ρώτησα!!!
Salvation81 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, CharisF είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Υπάρχουν άνθρωποι που σε μένα το κάνουν αυτό (μέχρι και εχθές μου έκαναν). Μυστήριο μου φαίνεται γι αυτό και ρώτησα!!! Ειδες να λεει πως ο Ταδε σου προτεινει τον Ταδε για φιλο η απλα δεξια να σου βγαζει το FB προτεινομενους φιλους;
CharisF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Έρχεται ειδοποίηση που λέει, έχετε μία πρόταση φιλίας και το όνομα που έχουν προτείνει.
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, CharisF είπε Έρχεται ειδοποίηση που λέει, έχετε μία πρόταση φιλίας και το όνομα που έχουν προτείνει. Προταση φιλιας η προτεινομενοι φιλοι στην δεξια μπαρα; Οταν προτεινει καποιος σου λεει και το ποιος ειναι, αυτο εχω να το δω χρονια εγω. Το FB σου προτεινει πολλες φορες απο μονο του ατομα αν εχεις λιγους φιλους πχ.
CharisF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Όχι δεν εννοώ τους προτεινόμενους φίλους... πρόταση φιλίας!
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, CharisF είπε Όχι δεν εννοώ τους προτεινόμενους φίλους... πρόταση φιλίας! Δεν το εχω δει αυτο πολλα χρονια οποτε μου κανει μεγαλη εντυπωση αλλα για να το λες οκ. 1
Lakou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, CharisF είπε Όχι δεν εννοώ τους προτεινόμενους φίλους... πρόταση φιλίας! Πρόταση φιλίας εμφανίζεται τυχαία συνήθως όταν είναι ψιλόαδρανείς ο λογαριασμό σου( δηλαδή πρέπει να κανείς συνεχώς φίλους αυτό θέλει το σύστημα) όπως και να έχει είναι random απλά διαλέγει κάποιους δημοφιλής και στους πετάει...... 1
infin1tyGR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Ρε παιδιά, σας λέει ότι έχει πρόταση φίλου και του δείχνει και ποιος φίλος τον πρότεινε. Υπήρχε και παλιά αυτό, δεν ξέρω γιατί δεν τον πιστεύετε και επιμένετε.
molot12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Lakou είπε Πρόταση φιλίας εμφανίζεται τυχαία συνήθως όταν είναι ψιλόαδρανείς ο λογαριασμό σου( δηλαδή πρέπει να κανείς συνεχώς φίλους αυτό θέλει το σύστημα) όπως και να έχει είναι random απλά διαλέγει κάποιους δημοφιλής και στους πετάει...... Εχεις απόλυτο δίκαιο, μόλις σταμάτησα να μπαίνω στο λογαριασμό μου για ενα διάστημα με τάραξε το facebook στις προτάσεις φιλίας...λέω και εγω τόσο δημοφιλής έγινα ξαφνικά ; Τελικά όλα αυτοματοποιημένα είναι !
Lakou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Ρε παιδιά, σας λέει ότι έχει πρόταση φίλου και του δείχνει και ποιος φίλος τον πρότεινε. Υπήρχε και παλιά αυτό, δεν ξέρω γιατί δεν τον πιστεύετε και επιμένετε. Φίλε μου με κάθε ειλικρίνεια και καλή πρόθεση γίνεται οποιοδήποτε σχόλιο. Σε εμένα προσωπικά δεν μου αναφέρει ποτέ ποιος πρότεινε κάποιον...
monotis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Παιδιά μια ερώτηση γιατί είμαι λίγο άσχετος με το fb. Σήμερα ανοίγοντας το ,στις ειδοποιήσεις είχα μια ειδοποίηση του τυπου:"έχετε μια νέα πρόταση φιλιας :όνομα" *το άτομο αυτό δεν το γνωρίζω ,ομως από ότι είδα έχουμε αρκετούς κοινούς φίλους Αυτό τώρα τι είναι?το άτομο αυτό με βρήκε και έκανε αυτή την ενέργεια -και αν ναι δεν μπορούσε να κάνει απευθείας αίτημα φιλιας- ή είναι ενέργεια του fb?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα