dimitristsouk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 έχω πάρει την α6300 Απίστευτη ποιότητα βίντεο σε 4κ και σε νυχτερινό σκηνικό δεν έχω δει τπτ καλύτερο αλλά με τρομερά αρνητικά που πρέπει να τα υπολογίσει κάποιος που ενδιαφέρεται! 1ον η Sony δεν υποστηρίζει αγορές εφαρμογών στην Ελλάδα οπότε δεν μπορείς να την επεκτείνεις μέσω εφαρμογών που έχει το store πχ δεν μπορείς να βάλεις νόμιμα το επίσημο πρόγραμμά (και φτωχό ) που έχει για timelapse 2ον για βίντεο μόνο με τρίποδο ή με gimbal. Χωρίς αυτά μόλις το δεις σε οθόνη ετοιμάσου να πάρεις χάπια για την ναυτία.
Ionlab Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Πράγματι το IBIS είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που μπορεί να έχει κάποιος σε αυτή την κατηγορία. Καλύπτεις την διαφορά του 1stop λόγω του μικρότερου αισθητήρα σε σχέση full frame (χωρίς IBIS) σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού/νύχτα, κανοντας δυνατές λήψεις που αλλιώς θα ήταν αδύνατες χωρίς τρίποδο, διατηρώντας το συνολικό μέγεθος/βάρος σε επίπεδα που επιτρέπουν να την έχεις μαζί σου διαρκώς (σε ταξίδια).
Dare-Devil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Οι Mirrorless της Sony είναι πολύ μπροστά απο τον ανταγωνισμό (τουλάχιστον στις μηχανές απο 1000 ευρώ και κάτω) . Τώρα η canon μπήκε στο παιχνίδι με την EOS M50 . Αυτό το πράγμα όπου οι περισσότερες Mirrorless σε αυτό το εύρος τιμών έχουν οθόνη όπου ανοίγει προς τα πάνω ή προς τα κάτω είναι μεγάλη πατάτα όταν έχουν θύρα για mic και θες να αναρτήσεις mic . Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους ...anyway .. κατα τα άλλα είναι μια πολύ καλή mirrorless και αξίζει τα λεφτά της .
periklis papandreopoulos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, HardwareZone είπε Ναι... σκίζει. Για αυτό και η GH5s, GH5 & GH4 πουλάει σαν hot cakes. Φίλε mirrorless είναι και αυτές που αναφέρεις... Καλό θα ήταν επίσης όταν δεν γνωρίζεις κάτι να ψάχνεις και να ρωτάς όχι μόνο στο ίντερνετ αλλα και ειδικούς...Δεν καταλαβαίνω πως οι περισσότεροι γίνεστε fan boy σε κάτι που δεν θα αγοράσετε .Γιατί αν το ΄ηξερες θα ήξερες οτι είναι mirrorless τουλαχιστον. Eπίσης η Sony η Nikon & Canon κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.Ναι έχει πουλήσει καλά η Gh5 αλλά φίλε έχει 10 μοντέλα της σονυ να αθροίσεις για να δεις τις πωλήσεις. Α7s ,A7sii ,A7rii,A7riii,A7iii,a6300,a6500 .Και μην ξεχνάς οτι ο κύριος ανταγωνιστής της θα ειναι η A7SIII .Εκεί να αρθροίσεις καθώς την A7sii δεν την έχει ξεπεράσει τίποτα ακόμα.Τις έχω και τις 2 ☺️. 14 λεπτά πριν, periklis papandreopoulos είπε Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από periklis papandreopoulos
HardwareZone Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, periklis papandreopoulos είπε Φίλε mirrorless είναι και αυτές που αναφέρεις... Καλό θα ήταν επίσης όταν δεν γνωρίζεις κάτι να ψάχνεις και να ρωτάς όχι μόνο στο ίντερνετ αλλα και ειδικούς...Δεν καταλαβαίνω πως οι περισσότεροι γίνεστε fan boy σε κάτι που δεν θα αγοράσετε .Γιατί αν το ΄ηξερες θα ήξερες οτι είναι mirrorless τουλαχιστον. Eπίσης η Sony η Nikon & Canon κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.Ναι έχει πουλήσει καλά η Gh5 αλλά φίλε έχει 10 μοντέλα της σονυ να αθροίσεις για να δεις τις πωλήσεις. Α7s ,A7sii ,A7rii,A7riii,A7iii,a6300,a6500 .Και μην ξεχνάς οτι ο κύριος ανταγωνιστής της θα ειναι η A7SIII .Εκεί να αρθροίσεις καθώς την A7sii δεν την έχει ξεπεράσει τίποτα ακόμα.Τις έχω και τις 2 ☺️. Αν περίμενα να μου μάθεις εσύ φωτογραφία θα ήμουν αρχάριος... Που ακριβώς είδες θέμα mirrorless vs dSLR ? Λες πως θα σκίσει στις πωλήσεις η ιδανική για vlogging video a6400. Σου λέω πως στο video πουλάνε περισσότερο και είναι καλύτερες οι GH5s. Και πετάγεσαι να μου πείς πως δεν ξέρω ότι είναι mirrorless η GHx... Τέλος, οι πωλήσεις δεν λένε τίποτα. Εκτός και αν είσαι του στρατόπεδου "έχει ακριβή μηχανή, είναι καλός φωτογράφος".
nikko_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Εντελώς παραπλανητικός τίτλος στο βίντεο. Αυτό που περίμενε ο τύπος (Α6700 ή Α7000) θα ανακοινωθεί στα μέσα Φεβρουαρίου.
Dihen Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από τους πιο σοβαρούς στις παρουσιάσεις. Η κάμερα είναι τρομερή για τα χρήματα της. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Dihen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα