Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

Επειδή στην ουσία δεν έχει κάτι σε επίπεδο hardware παραπάνω από την 6300, μόνο τον bionz επεξεργαστή. 

Βέβαια της δίνει τη δυνατότητα να έχει όλα αυτά τα καινούργια real time eye af, animal eye af, ενσωματωμένο interval για timelapse κλπ .. 

Τα οποία θα πάνε και με firmware update και σε a9 a73.

Εγώ με 6500 μάλλον δεν θα πάρω τίποτα από αυτά. 

10 λεπτά πριν, cpgr είπε

Περα απο τον τη φλιπ/touch οθονη,το  bionz και το υψηλοτερο iso (1εκατ.) που προσφερει δε νομιζω οτι αξιζει εναντι μιας 6300 ή 6500.. το real time tracking της υποθεσης ειναι για αυτους που βαριουνται να πατησουν ενα εξτρα κουμπι...δε νομιζω οτι ενας που δνει τοσα χρηματα σε φωτογραφικη τα δουλευει ολα στο αυτοματο...ισα ισα που παει σε τετοιες λυσεις για ενα εχει αυτος τον ελεγχο και οχι ενας "χαζο"-αλγοριθμος..

Το ταιμλαπς ναι βολευει (και θα επρεπε ηδη απο την 6000 να ειναι ενσωματομενο feature) αλλα μπορεις να το βαλεις σε ολες τις μηχανες με custom app..

6 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

Καλά προφανώς δεν αξίζει να πας από 6300, 6500 σε αυτή. Τώρα γενικά το eye af ομως είναι πολύ καλό στις Σόνυ και βολικό. Εμένα δεν με έχει απογοητεύσει με την 6500, πιάνει το μάτι με τη μια. 

Ναι το χω το app καλό είναι , απλά είναι πολύ εύκολο να το ενσωματώσει γενικά σε όλες και να μην κάθεσαι να κατεβάζεις app

Παιδιά η ερώτηση είναι για κάποιον που δεν έχει καν μηχανή, η έχει παλιά μηχανή. Όχι για εσάς που έχετε 6300 και 6500. Δεν αξίζει αυτή η μηχανή να την πάρει κάποιος; Ή πρέπει να πάει σε 6300/6500; Και επίσης αυτό με τα περισσεύματα ακόμη δεν έχω καταλάβει που κολλάει

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή καμερούλα, μικρή, ελαφριά, τρομερή ποιότητα εικόνας, τρομερό focus αλλά το ότι δεν μπορείς να βάλεις μικρόφωνο στο hot shoe γιατί τότε τέρμα η αναδιπλούμενη οθόνη αποτελεί σοβαρό μειονέκτημα για πολλούς youtubers.

Προφανώς μπορούν να γίνουν πατέντες αλλά το θέμα είναι να προσφέρεις περισσότερα με τις λιγότερες απαιτήσεις / συμβιβασμούς.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Παιδιά η ερώτηση είναι για κάποιον που δεν έχει καν μηχανή, η έχει παλιά μηχανή. Όχι για εσάς που έχετε 6300 και 6500. Δεν αξίζει αυτή η μηχανή να την πάρει κάποιος; Ή πρέπει να πάει σε 6300/6500; Και επίσης αυτό με τα περισσεύματα ακόμη δεν έχω καταλάβει που κολλάει

Αν δεν έχεις μηχανή ναι είναι καλή επιλογή αν θες apsc.  Στην 6500 πας άμα θες το in body image stabilization.

Αλλά η μηχανή είναι μια χαρά για μένα. Τώρα το 4κ 60p που θες, δεν νομίζω σε τέτοια τιμή να το βρεις πουθενά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δεν υπαρχει πρεπει, δες προσεκτικα τι προσφερει η καθε μια και αναλογα με τις αναγκες σου και το budget δες τι κολαει περισσοτερο στη χρηση που θες..η καθε μια ειναι συμπληρωμα της αλλης.

Η σονυ γενικα με ολα τα προιοντα το ιδιο κανει, βγαζει 100 μοντελα το ενα με λιγα περισσοτερα features απο το αλλο σε ολο και υψηλοτερες τιμες τα οποια δεν ειναι χρησιμα ή αξιολογα παντα..

Επισης υπολογισε οτι με αυτες τις μηχανες πρεπει να δωσεις χρηματα (πολλα) και για φακους... αλλιως δεν καταλαβαινεις τη ποιοτητα τους..

Επεξ/σία από cpgr
  • Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή ενδιαφέρουσα μηχανή!ειδικά αυτο το eye detect  που έχει στις μηχανές τις η sony ειναι εξαιρετικό για portrait/street photos!όταν φτάσει η τιμή της στα 600-700 θα ειναι ιδανική επιλογη για την κατηγορία της,βεβαια περιμένουμε απαντήσεις σε αυτη την κατηγορια απο canon nikon(aps-c mir)

Υ.Γ Καλα έχουν βγαλει 6300 μετά έβγαλαν 6500 και ΜΕΤΑ την 6400?!?τι πινουν στην sony?

Δημοσ.

Γεμίσαμε v bloggers 20χρονους που έχουν κατι να πούνε και να προωθήσουν. Η δουλειά της κάθε Τατιάνας μοιάζει λειτούργημα σε σχέση  με αυτα. Μακάρι να κανιυν tattoo τα προϊόντα στο μέλλον να κάνουν ακόμα καλύτερη προώθηση...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tetrabitos είπε

Γεμίσαμε v bloggers 20χρονους που έχουν κατι να πούνε και να προωθήσουν. Η δουλειά της κάθε Τατιάνας μοιάζει λειτούργημα σε σχέση  με αυτα. Μακάρι να κανιυν tattoo τα προϊόντα στο μέλλον να κάνουν ακόμα καλύτερη προώθηση...

Τους προτιμω απο τη Τατιανα γιατι υπαρχουν πολλοι για ολα τα γουστα..ενω με τη Τατιανα επρεπε υποχρωτικα να σου αρεσει..

• Like 2
Δημοσ.

Θες 1500$ για να κάνεις σωστή δουλειά. Μιλάω για σώμα με τον 18-105. Γιατί δε νομίζω κάνεις σοβαρός να επενδύσει στον 18-135 για video. 

Δημοσ.

Εξελιγμένοι αισθητήρες αλλά και πιο επαγγελματική προσέγγιση αλλά διαπιστώνουμε ότι έχουμε μια ένσταση για την ακριβή τιμή της σε σχέση με την ανταγωνιστική αγορά...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dimitrisha είπε

Πως ειναι ιδανικη οταν οι περισσότεροι vloggers χρησιμοποιούν εξωτερικο μικρόφωνο και η οθονη στην a6400 γυρναει προς τα πανω

Ειναι ιδανική γιατί όλοι οι πιτσιρικάδες και μη θέλουνε να γίνουν βλογκερζ.. Το vloggers έιναι που πουλάει φωτο/βιντεο κάμερες πλέον. Τι να πουν; Οπως παλιά που έλεγαν "για τις οικογενειακές σας στιγμές";  Τώρα ο οικογενειάρχης πια δεν έχει ενα χιλιάρικο να δώσει για να φωτογραφίζει την εκδρομή στην Κολοπετεινίτσα. Με το κινητό και πολύ τους αυτοί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Και επίσης αυτό με τα περισσεύματα ακόμη δεν έχω καταλάβει που κολλάει

Πουθενά. Την καινούργια μηχανή την κράζει πρώτος αυτός που έχει την ακριβώς προηγούμενη.

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, djdidi είπε

Θες 1500$ για να κάνεις σωστή δουλειά. Μιλάω για σώμα με τον 18-105. Γιατί δε νομίζω κάνεις σοβαρός να επενδύσει στον 18-135 για video. 

Ο 18-135 τι έχει, επειδή δεν ξέρω ρωταω;.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...