Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση με UHD και κανένα pixel με την εγγύηση της LG ; Μίλησα με mediamarkt και μου είπαν να επικοινωνήσω με την LG η οποία μου είπε ότι αν είναι 1 pixel δεν γίνετε αντικατάσταση.  Περιμένω για ραντεβού με τεχνικό για να εξετάσει την περίπτωση μου .

Δημοσ.

Ναι κατάλαβα ελπίζω είτε να  στη φτιάξουν είτε να στη αλλάξουν.  Αλλά αν περάσουν κάποιες μέρες (εφόσον δεν έχεις την 5ετη εγγύηση)  θα μιλάς μόνο με LG. 

Δημοσ.

Μετά από 4 τηλεφωνήματα και πίεση κατάφερα να πάω αύριο στο κατάστημα που έκανα την αγορά για να τους δώσω τη τηλεόραση για έλεγχο. Εάν υπάρχει καμένο pixel θα γίνει αντικατάσταση. Πάντως έτυχα σε άτομα που είτε δεν ξέρουν τι τους γίνετε είτε το κάνουν με σκοπό να βλάψουν, μιλάω για τα κέντρα εξυπηρέτησης της Mediamarkt και της LG . Ο μόνος που με βοήθησε είναι ό αντιπρόσωπος της LG στην Θεσσαλονίκη που θα έρθει να δει την τηλεόραση εάν δεν βγάλω άκρη. 

Δημοσ.

Η τηλεόραση επέστρεψε στο κατάστημα όπου έγινε έλεγχος αμέσως και διαπίστωση του προβλήματος, καμένο pixel σε ευδιάκριτη θέση όπως έγραφε και το χαρτί αντικατάστασης. Παρέλαβα αμέσως το προϊόν χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...