nikolees Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση με UHD και κανένα pixel με την εγγύηση της LG ; Μίλησα με mediamarkt και μου είπαν να επικοινωνήσω με την LG η οποία μου είπε ότι αν είναι 1 pixel δεν γίνετε αντικατάσταση. Περιμένω για ραντεβού με τεχνικό για να εξετάσει την περίπτωση μου .
Capitano711 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δυστυχώς οι αντιπροσωπιες αναγνωρίζουν πάνω από 5-6 pixel ως πρόβλημα συνήθως από όσο γνωρίζω.
nikolees Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μπορώ να την επιστρέψω στο κατάστημα εάν είναι εντός 14 ημερών; Για επιστροφή χρημάτων;
Capitano711 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Από ποιο κατάστημα την πήρες? Από κοτσοβολο που γνωρίζω συνήθως εντός 10 ημερών αλλάζεται και το χαρακτηριζουν ως doa
nikolees Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Από mediamarkt , πήραν τηλέφωνο από την LG και μου είπαν ότι θα έρθει τεχνικός για να εκτίμησει το πρόβλημα .
Capitano711 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Ναι κατάλαβα ελπίζω είτε να στη φτιάξουν είτε να στη αλλάξουν. Αλλά αν περάσουν κάποιες μέρες (εφόσον δεν έχεις την 5ετη εγγύηση) θα μιλάς μόνο με LG.
nikolees Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μετά από 4 τηλεφωνήματα και πίεση κατάφερα να πάω αύριο στο κατάστημα που έκανα την αγορά για να τους δώσω τη τηλεόραση για έλεγχο. Εάν υπάρχει καμένο pixel θα γίνει αντικατάσταση. Πάντως έτυχα σε άτομα που είτε δεν ξέρουν τι τους γίνετε είτε το κάνουν με σκοπό να βλάψουν, μιλάω για τα κέντρα εξυπηρέτησης της Mediamarkt και της LG . Ο μόνος που με βοήθησε είναι ό αντιπρόσωπος της LG στην Θεσσαλονίκη που θα έρθει να δει την τηλεόραση εάν δεν βγάλω άκρη.
nikolees Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Η τηλεόραση επέστρεψε στο κατάστημα όπου έγινε έλεγχος αμέσως και διαπίστωση του προβλήματος, καμένο pixel σε ευδιάκριτη θέση όπως έγραφε και το χαρτί αντικατάστασης. Παρέλαβα αμέσως το προϊόν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα