lordofthestrike Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Έχω αγοράσει την Xiaomi 360 Security Camera και δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί η αποθήκευση video μέσω της εφαρμογής Mi Home App. Απ’ ότι έχω δει: Αν βλέπω real time την εικόνα της κάμερας και πατήσω save, αποθηκεύει το video στο κινητό και σε ένα Photo Album στην εφαρμογή. Στο Monitoring που κρατάει το detection history, φαίνονται βίντεο των 10 sec. (όταν ανιχνεύει κίνηση), τα οποία αν πατήσω save, πάνε και αυτά στο Photo Album. Αυτό που θέλω να ρωτήσω τους κατόχους της κάμερας (ή αν κάποιος άλλος γνωρίζει) είναι: Που βρίσκονται τα videos του Photo Album και τα videos των 10 sec. του Monitoring; Αποθηκεύονται κάπου τοπικά (π.χ. στο τηλέφωνο) ή κάπου αλλού (π.χ. στο cloud); Ψάχνω το τηλέφωνο, δεν βρίσκω κάτι. Συνδέθηκα και στο Mi Cloud, αλλά πάλι δεν βλέπω κάτι εκεί. Πως μπορώ να αποθηκεύσω ένα video από το Photo Album (π.χ. στο κινητό ή στην κάρτα); Αυτή τη στιγμή, μου δίνει μόνο την επιλογή Share στο Facebook. Ευχαριστώ πολύ εκ τω προτέρων για κάθε βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα