1.3power Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Kαλησπερα σε ολους, MacΒοοκ pro early 2011(4gb ram ,i5,ΗDD 320gb) το οποιο εχει εγκατεστημενη την 10.6.8(Νεα εγκατασταση) Θελω να κανω update αρχικα στην El capitan και μετα σε High Sierra. Κανω download την εκδοση El capitan μεσα απο το app store ξεκινωντας απο το παρακατω λινκ https://support.apple.com/en-us/HT206886. Ολα πανε καλα μεχρι την στιγμη που η εγκατασταση φτανει στο τελος οπου σταματαει με τα crash errors που φαινονται στη παρακατω φωτογραφια. Να αναφερω οτι η μπαταρια ειναι off(Υπαρχει πανω αλλα δεν λειτουργει).Πετυχα ενα link χτες που κατι αναφερανε για την μπαταρια και οτι με αλλαγη λειτουργησε αλλα δεν βρηκα κατι αλλο περα απο μια συγκεκριμενη αναφορα. Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από 1.3power Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, 1.3power είπε Kαλησπερα σε ολους, MacΒοοκ pro early 2011(4gb ram ,i5,ΗDD 320gb) το οποιο εχει εγκατεστημενη την 10.6.8(Νεα εγκατασταση) Θελω να κανω update αρχικα στην El capitan και μετα σε High Sierra. Κανω download την εκδοση El capitan μεσα απο το app store ξεκινωντας απο το παρακατω λινκ https://support.apple.com/en-us/HT206886. Ολα πανε καλα μεχρι την στιγμη που η εγκατασταση φτανει στο τελος οπου σταματαει με τα crash errors που φαινονται στη παρακατω φωτογραφια. Να αναφερω οτι η μπαταρια ειναι off(Υπαρχει πανω αλλα δεν λειτουργει).Πετυχα ενα link χτες που κατι αναφερανε για την μπαταρια και οτι με αλλαγη λειτουργησε αλλα δεν βρηκα κατι αλλο περα απο μια συγκεκριμενη αναφορα. Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια. Ναι, δε βγάζεις άκρη με τα συγκεκριμένα errors.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δοκίμασες να φτιάξεις στικάκι εγκαταστασης με την El capitan που κατεβασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1.3power Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις. Οχι φιλε μου δεν το εχω κανει.Με το που κατεβηκε η El capitan προχωρησα την διαδικασια με επανεκκινηση και εγκατασταση.Δεν εχω και ιδιατερη εμπειρια σε Mac.Αυτη την στιγμη ειμαι παλι στο σημειο που εχω κατεβασει την El Capitan και ζηταει restart για να ξεκινησει εγκατασταση. Υπαρχει καποιο Guide που μπορω να ακολουθησω για την διαδικασια που αναφερεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1.3power Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν κατεβασω OSX High Sierra η οποια ειναι η τελευταια εκδοση που μπορω να περασω στο συγκεκριμενο μπορει να γινει εγκατασταση απευθειας απο bootable usb stick σε νεο SSD η θα πρεπει αναγκαστικα να εχω περασει τις προηγουμενες εκδοσεις και να γινει update απο Snow leopard-->el capitan -->high sierra?? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από 1.3power Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, 1.3power είπε Αν κατεβασω OSX High Sierra η οποια ειναι η τελευταια εκδοση που μπορω να περασω στο συγκεκριμενο μπορει να γινει εγκατασταση απευθειας απο bootable usb stick σε νεο SSD η θα πρεπει αναγκαστικα να εχω περασει τις προηγουμενες εκδοσεις και να γινει update απο Snow leopard-->el capitan -->high sierra?? Ναι μπορείς. Δεν χρειάζονται όλα τα προγούμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1.3power Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, atheatos είπε Ναι μπορείς. Δεν χρειάζονται όλα τα προγούμενα Tο πηρα γραμμη λιγο αργα αφου ειχα ταλαιπωρηθει ...Μπερδευτηκα με την αναφορα που κανει η apple στο site της οτι θελει προαπαιτουμενη προηγουμενη εκδοση .Ολα καλα φορτωσα απευθειας την High Sierra. Σας ευχαριστω για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα