aspirini Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα σε ολους, Ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει αλλαξει τηλεκοντρολ σε smart tv samsung με κατι ας πουμε λιγο πιο βολικο . Ειναι απαραδεκτο να περνεις 500 ευρω τηλεοραση samsung και να περνεις το "δειγμα" τηλεκοντρολ που εκτος απο μικρο και φθηνιαρικο δεν ειναι καθολου βολικο για τις smart λειτουργειες,και να περνεις arielli me 200 ευρω και να εχει κουμπακι netflix/browser. Εγω προσωπικα εχω συνδεμενο pc στην τηλεοραση αλλα netflix βλεπω απο το smart γιατι εχει τις σωστες για μενα ρυθμισεις ενω στον υπολογιστη χανει πολυ σε hd περιεχομενο με αποτελεσμα να αλλαζω συχνα sources κ αληθεια μου φαινεται αδικος κοπος να κανω source, βελακι βελακι , netflix...source βελακι βελακι pc. Εαν καποιος μπορει να με κατατοπισει σε καποιο samsung τηλεκοντρολ πιο χρηστικο θα ημουν υποχρεος.
manoskost Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, aspirini είπε Καλησπερα σε ολους, Ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει αλλαξει τηλεκοντρολ σε smart tv samsung με κατι ας πουμε λιγο πιο βολικο . Ειναι απαραδεκτο να περνεις 500 ευρω τηλεοραση samsung και να περνεις το "δειγμα" τηλεκοντρολ που εκτος απο μικρο και φθηνιαρικο δεν ειναι καθολου βολικο για τις smart λειτουργειες,και να περνεις arielli me 200 ευρω και να εχει κουμπακι netflix/browser. Εγω προσωπικα εχω συνδεμενο pc στην τηλεοραση αλλα netflix βλεπω απο το smart γιατι εχει τις σωστες για μενα ρυθμισεις ενω στον υπολογιστη χανει πολυ σε hd περιεχομενο με αποτελεσμα να αλλαζω συχνα sources κ αληθεια μου φαινεται αδικος κοπος να κανω source, βελακι βελακι , netflix...source βελακι βελακι pc. Εαν καποιος μπορει να με κατατοπισει σε καποιο samsung τηλεκοντρολ πιο χρηστικο θα ημουν υποχρεος. εγω ειχα παρει το 2017 απο το ebay.de το γνησιο που δεν δινουν εδω αναλογα με το μοντελο τηλεορασης που εχεις καπου στα 25 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα