Tenshi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε Η οθόνη είναι από τα λίγα περιφερειακά που μένουν για ικανό χρονικό διάστημα, ενώ το υπόλοιπο σύστημα έχει αναβαθμιστεί μερικώς ή και ριζικά.Αναφέρεις την εμπειρία gaming αλλά όχι και το γεγονός ότι ο ts θα εξακολουθεί να βρίσκεται "παγιδευμένος" στα 1080p, τη στιγμή που διανύουμε μετάβαση στα 1440p ως δημοφιλή gaming ανάλυση.Και εκεί ακριβώς έγκειται η ένσταση μου,ότι μια 24αρα στα 144hz είναι άσκοπη αγορά, πολύ περισσότερο την στιγμή που ο ts, κατά τα δηλωμένα του, είναι διατεθημένος να δαπανήσει κάποια έξτρα χρήματα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την αγορά οθόνης.
thetiesthatbind Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δεν βλέπω πως θα δει διαφορά στα 1440p από τα 1080p αν παίζει πχ FPS Games. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα τουρνουά γίνονται σε 1080p. Μπορεί να βλέπει λιγο καλύτερα κάποια πράγματα λόγω μεγαλύτερης ανάλυσης αλλά ως εκεί. Προσωπικά θεωρώ 2Κ+ αναλύσεις ιδανικές με IPS / Adaptive Sync για casual gaming όχι όμως για παιχνίδια FPS κλπ. Ωστοσο θα ήθελα να δοκιμάσω και IPS 2K στο PUBG πχ είτε σε ΤΝ για να δω τη διαφορά, αν και θεωρώ ότι σε αυτά τα παιχνίδια όπως είπα είναι τα Hertz και όχι η ανάλυση.
jeandoumpier Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, Tenshi είπε ο ts, κατά τα δηλωμένα του, είναι διατεθημένος να δαπανήσει κάποια έξτρα χρήματα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την αγορά οθόνης. Με την προϋπόθεση αυτή την οποία έθεσε μετά ο ts, εννοείται ότι συμφωνώ μαζί σου. Αφού σου λέω 2k/144 είμαι και εγώ , λες να μην είμαι υπέρ; Λοιπόν το κουρασαμε ας δει ο ts πόσο μπορεί να ανέβει και το βλέπουμε εκ νέου.
moby34 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, jeandoumpier είπε Με την προϋπόθεση αυτή την οποία έθεσε μετά ο ts, εννοείται ότι συμφωνώ μαζί σου. Αφού σου λέω 2k/144 είμαι και εγώ , λες να μην είμαι υπέρ; Λοιπόν το κουρασαμε ας δει ο ts πόσο μπορεί να ανέβει και το βλέπουμε εκ νέου. Κοίτα, εγώ μπορώ ας πούμε σε ένα 3μηνο να έχω +500 ευρώ στο μπάτζετ. Θα κάνω λίγο υπομονή με το σύστημα που έχω τώρα και όλα κομπλέ αν αξίζει ο παραπάνω χρόνος και το χρήμα. 1
leros2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Δεν βλέπω πως θα δει διαφορά στα 1440p από τα 1080p αν παίζει πχ FPS Games. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα τουρνουά γίνονται σε 1080p. Μπορεί να βλέπει λιγο καλύτερα κάποια πράγματα λόγω μεγαλύτερης ανάλυσης αλλά ως εκεί. Προσωπικά θεωρώ 2Κ+ αναλύσεις ιδανικές με IPS / Adaptive Sync για casual gaming όχι όμως για παιχνίδια FPS κλπ. Ωστοσο θα ήθελα να δοκιμάσω και IPS 2K στο PUBG πχ είτε σε ΤΝ για να δω τη διαφορά, αν και θεωρώ ότι σε αυτά τα παιχνίδια όπως είπα είναι τα Hertz και όχι η ανάλυση. Και η ανάλυση είναι... Τα βλέπεις καλύτερα τα σκουλήκια ξαπλωμένα μέσα στα χορτάρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα