Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα...θα ηθελα να ρωτισω αν υπαρχει καποιο προβλημα ασυμβατοτητας των ryzen με quad channel ram.... εχω εναν ryzen 5 αι θα βαλω 4 8gb corasair 3000mhz

Δημοσ.

Κανονικά θα τις δει, απλά θα τρέχουν σε dual channel. Επίσης, ανάλογα ποιας γενιάς ryzen, ποιες RAM και ποια μητρική έχεις, ίσως δεν καταφέρουν να πιάσουν τα 3000MHz σταθερά, αλλά λίγο χαμηλότερα.

Δημοσ.

ενταξει τοτε μικρο το κακο...γιατι κατι αλλοι μου ελεγαν δεν θα στις αναγνωριζει και θα τρωει λαγκαρισματα το pc και τετοια...και λεω με ryzen 5 και 32gb ram αν τρωει lag θα τρελαθω...

Δημοσ.

Μπήκα μέσα στο bios και επέλεξα manual mhz και επέλεξα 2933 και ανέβασα τα volt από 1.35 στα 1.40... Τώρα μου γράφει στο bios ότι έχω 2133 standar και από πάνω τις λέει 3000 τώρα δεν ξέρω τι έχει παιχτεί.. Επησεις όταν  bootarei το pc κάνει ένα μακάρι μπιμ και 3 μικρά. Sossss

Δημοσ.

1.40v είναι υπερβολικό για hynix αν δε πας για extreme καταστάσεις. 1.36 είσαι ok.

Γιατί έβαλες manual? Σε DOCP δε βλέπει profiles η asus?

• Like 1
Δημοσ.

θα το ξανα τσεκαρω.... ισως να εκανα και βλακεια....

Μπήκα πάλι στο bios και έβαλα DOCP ΚΑΙ ΣΤΑ VOLT 1.36 ΑΛΛΆ ΠΆΛΙ ΚΑΙ ΚΆΝΕΙ ΚΆΤΙ ΠΕΡΊΕΡΓΑ ΜΠΙΠ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΜΑ

received_286675148717342.jpeg

received_406534976760815.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις Thu Jan 17 2019 στις 2:42 ΜΜ, gkokokiris είπε

θα το ξανα τσεκαρω.... ισως να εκανα και βλακεια....

Μπήκα πάλι στο bios και έβαλα DOCP ΚΑΙ ΣΤΑ VOLT 1.36 ΑΛΛΆ ΠΆΛΙ ΚΑΙ ΚΆΝΕΙ ΚΆΤΙ ΠΕΡΊΕΡΓΑ ΜΠΙΠ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΜΑ

received_286675148717342.jpeg

received_406534976760815.jpeg

Πατα F7 να μπεις Ezmode και κατω κατω θα λεει καπου να βαλεις default settings. 

Αφου κανεις default settings, στα αριστερα επιλεξε το profile #1 στο DOCP. 

Επειτα μπες στο advance mode οπως δειχνεις στις φωτος, τσεκαρε οτι το dram voltage το εχει βαλει 1.35v απο μονο του, κ στη καρτελα memory frequency απο 3000 γυρνα το σε 2933. 

Save and exit. 

Αν παλι σου κανει περιεργα παιξε με συνδιασμους.

Για αρχη ανεβασε το 1.35v σε 1.36v 

Αλλιως ριξτες σε 2666 με 1.35v η 1.36v

Επεξ/σία από Ronnie1985
Δημοσ.

οι μνημες ειναιCorasair Vengenche ddr4 3000mhz θα δοκιμασω αυτο που ειπε ο Ronnie και θα γραψω τα αποτελεσματα...

εκανα αυτα που μου ειπες μεχρι το save& exit και το αποτελεσμα ειναι αυτο

Χωρίς τίτλο.jpg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gkokokiris είπε

οι μνημες ειναιCorasair Vengenche ddr4 3000mhz θα δοκιμασω αυτο που ειπε ο Ronnie και θα γραψω τα αποτελεσματα...

εκανα αυτα που μου ειπες μεχρι το save& exit και το αποτελεσμα ειναι αυτο

Χωρίς τίτλο.jpg

Κομπλε φαινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...