Προς το περιεχόμενο

Asus MX34VQ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω στην κατοχή μου την MX27UC που είναι της ίδια σειράς και είναι πάρα πολύ καλή οθόνη. 

Αυτή πιστεύω θα είναι διαμάντι. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, 3DJIN είπε

μια χαρα οθονη με πολυ ωραιο design και specs οπως και των υπολοιπων

για τι χρηση τι θες?

Δεν με ενδιαφέρει το gaming... Περισσότερο για εργασίες.. Θέλω μεγάλη επιφανεια εργασίας.. Πχ να έχω 3 word ανοιχτά χωρίς χρειάζομαι scroll.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εξαρταται απο τι οθονη εισαι τωρα,μετρα και υπολογισε τον καθετο αξονα που χρειαζεσαι ωστε να αποφευγεις το scroll και φυσικα να πας να δεις απο κοντα αν το υψος ειναι τοσο οσο φανταζεσαι για 34" γιατι μιλαμε για 21/9

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.

Τώρα είμαι με μία LG IPS235. Πλέον μου φαίνεται μικρή και με δυσκολεύει να έχω 2 αρχεία ανοιχτά. Γι αυτό θέλω να πάω σε 34, για να έχω το ύψος 27 αρας και επιπλέον χώρο αριστερά δεξιά.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Τώρα είμαι με μία LG IPS235. Πλέον μου φαίνεται μικρή και με δυσκολεύει να έχω 2 αρχεία ανοιχτά. Γι αυτό θέλω να πάω σε 34, για να έχω το ύψος 27 αρας και επιπλέον χώρο αριστερά δεξιά.

Αφού το gaming δεν σε ενδιαφέρει γιατί δεν κοιτάς κάτι στα 60hz ? 

Δημοσ.

Στα 690 ευρώ με 12 άτοκες  νομίζω είναι καλή αγορά.  H αντίστοιχη dell είναι πιο ακριβή  αν και περισσότερο φοβάμαι μη πέσω σε κάνα κομμάτι με αρκετό  bleeding  και τρέχω μετά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλα το αγνοεις το bleeding προσωπικα δεν το θεωρω ελαττωμα

ουτε σε ταινιες δεν θα το παρατηρεις

απο τη στιγμη που θες για εργασιες το μονιτορ τοτε δε σε νοιαζει και πολυ ή μαλλον καθολου και γενικα δε σε νοιαζει η ομοιομορφια του πανελ με τη χρηση που κανεις

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/1/2019 στις 5:42 ΜΜ, achilles_g_ είπε

Όπως?

Έπαιζε και αυτή στα 575€ και με Thunderbolt

που είναι παλι 100hz αλλά μας τελείωσε... 

Επεξ/σία από leros2004

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...