polakis21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Έχω μπερδευτεί με τόσες εταιρείες.Θέλω να βάλω και τελικά ακόμη δεν έβαλα γιατί δεν ξέρω ποιά είναι η φθηνότερη.Έχω πάρει modem zyxel και είμαι οκ, αλλά ακόμη δεν έχω σύνδεση.Τι προτείνετε? Ποιά εταιρεία αξίζει, ποιά έχει μέλλον και δεν θα κολλήσει κλπ
BlizardBill Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Forthnet gia 384(25ευρώ + φπα), tellas gia 512.
whiteman7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 themata xilioeipomena...den psaxnete kai katholou re paidia...file polakis an ekanes ena aplo search tha eixe brei apantiseis poli pio amalytikes apo ayti pou sou edose o filos blizzardbill...kourazomaste oloi etsi... filika panta
japetus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Εχεις δικιο whiteman, αλλά όταν ο άλλος βλεπει ενα thread με 15+ σελίδες βαριέται να ψαξει. Από την αλλη στη dsl κάθε μηνα εχουμε νεες εξελιξεις και εταιρειες που ηταν οικονομικοτερες πριν γινονται ακροβοτερες μετα.. Ισως θα επρεπε να κανουμε ενα thread με τιμες μόνο, στο οποιο να γραφουμε μονο ανοακοινωσεις οταν παρουσιαζεται καποια διαφοροποιηση στις συνδρομες..
rapt0r Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 file polakis exi ipothi polakis fores pos i tellas ine ftinoteri ke aksiopisti, ke episis ke i forthnet, egw prosopika protino dsl by vivodi access an se ipostirizi... ine pragmatiki 384 (piani 43 tulax. ke katevazis 3.2 GB/day to ligotero)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.