ELMastas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μιλάμε για ορισμό του φορητού,αυτές οι Alien τουμπανομπαταρίες όσο πάνε και εξελίσσονται ! (με desktop παίζει να έχετε μεγαλύτερη αυτονομία...) θα μπορείτε να παίζετε πλέον 45 ολόκληρα λεπτά σε υψηλά settings,δηλ τι άλλο θέλετε βρε αχάριστοι ? 1
zodiacskipper Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Για gaming laptop, έχει αρκετά καλό design.
kostasSTi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, VaggAnast είπε με τα λεφτα που θα κανει η RTX για το λαπτοπ καλυτερα να χτυσεις σταθερο με SLI RTX 2080... Χτίσεις. Με Υ μόνο αν αφαιρέσεις το Τ. 😉😋 2
NIKOS25271 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Nvidia GeForce RTX 2070 1080p 60Hz θα στοιχίζει $2549. seriously???? 1
DaemonLord92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μονο εμένα με ψήνει να τσιμπήσω ένα? Και οχι για gaming αλλα για δουλειά 😂 δυστυχώς δε μπορώ να κουβαλάω το full tower παντού μαζί μου. Ασε που με αυτο το μηχάνημα θα κανω και γυμναστική λόγω του βάρους του!
Arvien Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 παρατηρήσεις! 2500 δολάρια με κορυφαία specs, και 8gb ram (κίτρινη κάρτα). Μου πλασάρεις τέτοιο μηχάνημα που απευθύνεται σε hardcore gaming και editing, και μου χρησιμοποιείς το FIFA σαν παιχνίδι για να το διαφημίσεις (κόκκινη με 2 αγωνιστικές εκτός). 1
Shadows Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Exω αρχισει να πιστευω οτι τετοια obscure μηχανηματα περισσοτερο για διαφημιση βγαινουν παρα για πωλησεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, babooniaris είπε Μόνο 2.5 χιλιάρικα;;;;;; ευκαιρία ρε τρεχάτε...... Εσυ πόσο ήθελες να κάνει; Σου πήρε ενα τουμπανο desktop και στο εκανε σμυκρινση. Ελεος δηλαδη τα θελετε ολα δικα σας. Δεν ξερανε οι εταιρειες να σας δινουν 2080 Ti με 120 Ευρω 3 ώρες πριν, ELMastas είπε Μιλάμε για ορισμό του φορητού,αυτές οι Alien τουμπανομπαταρίες όσο πάνε και εξελίσσονται ! (με desktop παίζει να έχετε μεγαλύτερη αυτονομία...) θα μπορείτε να παίζετε πλέον 45 ολόκληρα λεπτά σε υψηλά settings,δηλ τι άλλο θέλετε βρε αχάριστοι ? DESTOP REPLACEMENT. Εσυ υποθέτω παιρνεις tower και οθονη αγκαλιά, βαζεις και μια γενητρια και αράζεις στο παρκο και παιζεις ωρες
ELMastas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δεν θέλει και πολύ θέλω να πιστεύω με την εξέλιξη σε στοιχεία αποθηκεύσης ρεύματος που βγαίνουν διαρκώς,τελευταία και φορτίζουν διάφορες συσκευές tablets κλπ Οταν λέμε για φορητό Για να ενοούμε φορητό ναι εγώ θα ήθελα να αράζω στο πάρκο η όπου αλλού και να παίζω για κάποιες ώρες,αυτή είναι η έννοια φορητού για μένα.Ακόμα και υπολογιστή να λειτουργήσεις Desktop χωρίς ρεύμα δεν χρειάζεσαι και γεννήτρια για τέτοιους χρόνους (με ένα καλό UPS πλησιάζεις..)γιαυτό το είπα ως αστείο που όμως έχει δόση αλήθειας πως με 45 λεπτά διάρκεια ίσως παίζει να έχεις μεγαλύτερη αυτονομία εκεί
busellatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 10 κιλα μπαταριες και πρασινα αλογα.Να η λυση για αυτονομια μπροστα σας ειναι...
oceanborngr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Εγώ θα μείνω στην ιδέα ότι ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών μπορούν να αναβαθμιστούν. Θα αποτελουσε μεγάλο βήμα μπροστά να καθιερωθεί αυτό και σε πιο προσιτά laptop.
forgotten Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, oceanborngr είπε Εγώ θα μείνω στην ιδέα ότι ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών μπορούν να αναβαθμιστούν. Θα αποτελουσε μεγάλο βήμα μπροστά να καθιερωθεί αυτό και σε πιο προσιτά laptop. https://laptopparts4less.frl/Clevo-P775TM1-G-120Hz-GTX-1060-1070-1080-Cofee-Lake-game-laptop-samenstellen 4 ώρες πριν, MegalosVeziris είπε Δώσε το σαιτ dell outlet uk 1
Darthrevan7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Upgradeable , φέρνει μια παλιά πατέντα ξανά για να ρουφήξει περισσότερα λεφτά η failware . Θυμόμαστε από παλιά που οι επεξεργαστές για λάπτοπ στοίχιζαν όσο ένα νέο λάπτοπ.
EuphangeL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Στις 16/1/2019 στις 1:19 ΜΜ, DaemonLord92 είπε Μονο εμένα με ψήνει να τσιμπήσω ένα? Και οχι για gaming αλλα για δουλειά 😂 δυστυχώς δε μπορώ να κουβαλάω το full tower παντού μαζί μου. Ασε που με αυτο το μηχάνημα θα κανω και γυμναστική λόγω του βάρους του! Όχι δεν είσαι ο μόνος. Υπάρχουν πολλοί πέτσες, γιαυτό και αποφασίστηκε να γίνει προϊόν αυτό το concept
alexhs gk Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Το ωραιο δεν είναι ότι μπορείς να αλλάξεις επεξεργαστή αλλά ότι "παίρνει" επεξεργαστή κανονικού desktop! Οπότε χωρίς χαζά overpricing από τις εταιρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα