maverick290402 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα θέλω σήμερα να κάνω μια αγορά ηχείων 2.0 τα οποία να παίζουν δυνατά και να έχουν καθαρό δυνατό μπάσο χωρίς χρήση Subwoofer. Τα χρήματα που διαθέτω είναι μέχρι 120ευρώ. έχω δει στο πλαίσιο το https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/hxeia/Creative-Gigaworks-T40-Series-Ii-2-0-51MF1615AA000.htm υπάρχει κάποιος που τα έχει ακούσει να μου πει? Η έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι άλλο?
Oakenfold_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, υπάρχουν 2.0 ηχεία που να παίζουν ικανοποιητικά μουσική από το desktop; Κάποια γνώμη για τα Creative T40 πχ;
Alexandros_D Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 16/1/2019 στις 10:15 ΠΜ, maverick290402 είπε Καλημέρα θέλω σήμερα να κάνω μια αγορά ηχείων 2.0 τα οποία να παίζουν δυνατά και να έχουν καθαρό δυνατό μπάσο χωρίς χρήση Subwoofer. Τα χρήματα που διαθέτω είναι μέχρι 120ευρώ. έχω δει στο πλαίσιο το https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/hxeia/Creative-Gigaworks-T40-Series-Ii-2-0-51MF1615AA000.htm υπάρχει κάποιος που τα έχει ακούσει να μου πει? Η έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι άλλο? 14 ώρες πριν, Oakenfold_ είπε Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, υπάρχουν 2.0 ηχεία που να παίζουν ικανοποιητικά μουσική από το desktop; Κάποια γνώμη για τα Creative T40 πχ; Για αυτό που ψάχνεις είναι ότι καλύτερο. Τα έχω ακούσει σε γνωστό μου και τα ηχεία απλά είναι τρομερά. Εξαιρετικός ήχος. Τα μπάσα του δεν είναι κάτι τρομερό αλλά ο ήχος είναι πάρα πολύ καθαρός. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από Alexandros_D 1
tasvar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Οτι είπε ο παραπάνω. Καθαρός ήχος. Μπάσα μην περιμένεις να σε χτυπάνε στο στομάχι. Αλλά αρκετά δυνατά και καθαρά. Αν μπορείς να ακούσεις, κοίτα και για edifier.
Oakenfold_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ougxar είπε Edifier R1700BT ψιλογκουμουτσάκια δεν είναι για γραφείο; φαίνονται ότι βγάζουν πιο ολοκληρωμένο ήχο πάντως! Θα τα έχω στα υπόψιν αν μου έρθει καμιά ιδέα πως να τα τοποθετήσω.. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από Oakenfold_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα