metallica 13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια!Λοιπόν έχω θέμα με μια microsd η οποία κρασαρε την ώρα που έκανα αντιγραφή ένα αρχειο!από κεινη την ώρα το pc ζητάει διαμόρφωση δίσκου για να την δει και το 3ds στην οποία την χρησιμοποίουσα δεν την διαβάζει με αποτέλεσμα να ειναι νεκρο λόγω cfw!δοκίμασα από την γραμμή εντολών το chkdsk αλλά μου βγάζει error raw!κάτι πρόγραμμα ανάκτησης μου σπάσαν τα νεύρα και δουλειά δεν κάνουν θέλουν πληρωμή στο τέλος!Αν υπάρχει κάποιο παλικάρι να με βοηθήσει ρε παιδιά είναι σε απόγνωση!αν ειναι και κάποιος απ Θεσσαλονίκη και ξέρει να το την δώσω μήπως και καταφέρει κατι! Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από metallica 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 .... δοκίμασε σε κατάστημα με επισκευές pc/laptop η σε κατάστημα με φωτογραφικά είδη. Ο σκοπός είναι να στην επαναφέρουν η να τραβήξουν το υλικό που έχεις μέσα? Κράτα ένα δεύτερο usb stick (η κάποιο αποθηκευτικό μέσο που να λειτουργεί) ώστε να αντιγράψουν το υλικό σου εκεί. Εγώ θα προσπαθούσα να σώσω ότι σώζεται κ η κάρτα μετά στην ανακύκλωση (γιατί πολύ πιθανό να το κάνει ξανά-εαν καταφέρεις κ διαβαστεί) Επίσης δοκίμασε κ σε άλλα pc/laptop/tablet/smartphone μήπως είναι δυνατόν να ανοίξει από εκεί. Τι κάρτα είναι (για να έχουμε το νου μας)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μια sandisk ultra class 10..Δεν φταίει η κάρτα το card reader έκανε την δουλειά γιατί σήμερα τα έφτησε Και δεν διαβάζει τπτ σε κανένα από Τα δύο pc.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ... φθηνά την γλύτωσες... εφόσον είναι εξωτερική συσκευή, χτυπάς άλλο απο ali πολύ οικονομικα.... πάρε 2-3 να υπάρχουν βασικά (επέλεξε αυτά που έχουν πολλές αξιολογήσεις) Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, metallica 13 είπε Καλησπέρα παιδια!Λοιπόν έχω θέμα με μια microsd η οποία κρασαρε την ώρα που έκανα αντιγραφή ένα αρχειο!από κεινη την ώρα το pc ζητάει διαμόρφωση δίσκου για να την δει και το 3ds στην οποία την χρησιμοποίουσα δεν την διαβάζει με αποτέλεσμα να ειναι νεκρο λόγω cfw!δοκίμασα από την γραμμή εντολών το chkdsk αλλά μου βγάζει error raw!κάτι πρόγραμμα ανάκτησης μου σπάσαν τα νεύρα και δουλειά δεν κάνουν θέλουν πληρωμή στο τέλος!Αν υπάρχει κάποιο παλικάρι να με βοηθήσει ρε παιδιά είναι σε απόγνωση!αν ειναι και κάποιος απ Θεσσαλονίκη και ξέρει να το την δώσω μήπως και καταφέρει κατι! Δοκίμασε το recuva. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 13 hours ago, metallica 13 said: Καλησπέρα παιδια!Λοιπόν έχω θέμα με μια microsd η οποία κρασαρε την ώρα που έκανα αντιγραφή ένα αρχειο!από κεινη την ώρα το pc ζητάει διαμόρφωση δίσκου για να την δει και το 3ds στην οποία την χρησιμοποίουσα δεν την διαβάζει με αποτέλεσμα να ειναι νεκρο λόγω cfw!δοκίμασα από την γραμμή εντολών το chkdsk αλλά μου βγάζει error raw!κάτι πρόγραμμα ανάκτησης μου σπάσαν τα νεύρα και δουλειά δεν κάνουν θέλουν πληρωμή στο τέλος!Αν υπάρχει κάποιο παλικάρι να με βοηθήσει ρε παιδιά είναι σε απόγνωση!αν ειναι και κάποιος απ Θεσσαλονίκη και ξέρει να το την δώσω μήπως και καταφέρει κατι! αλλο card reader και δοκιμαζεις recovery πχ file scavenger. θα μπορουσες να δοκιμαζες και scandisk αλλα πρωτα θα κοιταγα για recovery και μετα τα υπολοιπα.σκοπος ειναι να παρεις τα αρχεια πριν ξαναγραφτει κατι απο πανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πέρασα το easyUS που γενικά Έχω ακούσει τα καλύτερα και περιμένω να έρθει το καινούργιο cArd reader...αν πάρω πίσω αρχεία θα είναι όπως πριν παιδιά?Δηλαδή Έτσι όπως τα είχα μέσα στους φακέλους κτλπ η θα τα βγάλει Όλα χύμα? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από metallica 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 48 minutes ago, metallica 13 said: Πέρασα το easyUS που γενικά Έχω ακούσει τα καλύτερα και περιμένω να έρθει το καινούργιο cArd reader...αν πάρω πίσω αρχεία θα είναι όπως πριν παιδιά?Δηλαδή Έτσι όπως τα είχα μέσα στους φακέλους κτλπ η θα τα βγάλει Όλα χύμα? εξαρτατε τι ζημια εχει γινει.μπορει να γυρισουν και ολα κανονικα στους φακελους .μπορει ομως να σου βγαλει αρχεια σε ακυρους φακελους ή καποιο αρχειο να ειναι corrupted επειδη εχει επικαλυφθει με αλλη πληροφορια.εξαρτατε και με τι τροπο θα τα επαναφερεις.αλλο να ψαξει ολο το δισκο και να δει τι υπαρχει που εκει θα βγαλει απειρα και θα πρεπει να κανεις εσυ την διαλογη και αλλο να ψαξει για μονο deleted files>εσενα εχει χαλασει και το Filesystem οποτε δεν ειναι απλα Deleted files. αμα κανεις recovery μπορεις να δοκιμασεις μετα εκ του ασφαλους να κανεις scandisk την καρτα μηπως και φτιαξει το filesystem και μετα παιξει οπως ηταν πριν χωρις να μπλεξεις παραπανω.αλλα καντο αφου παρεις ενα backup μετα το Recovery γιατι δεν ξερεις αν θα στην κανει χειροτερα.και εννοειται τα αρχεια τα επαναφερεις στον δισκο και οχι πισω στην καρτα.στην καρτα θα πανε αφου τελειωσεις με το recovery εναλλακτικα αν εχεις δευτερη καρτα τα επαναφερεις εκει μεχρι να δεις οτι παιζουν ολα αυτα που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα