Προς το περιεχόμενο

iPhone 6s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Φίλε η προπαγάνδα είναι ένα σπορ που πρέπει να ξέρεις να το υποστηρίζεις . Γελάνε και οι πέτρες όταν λες ότι είχες το s6 και το πετάξες 

Φίλε δες και τα σχόλια στο σκρουτζ. Προσωπικά από του πρώτους μήνες μου παρουσίασε κολλήματα οθόνης κτλ. Το είχα πάει 3 φορές για σέρβις. Να έτυχε σε μένα; Ίσως, αλλά δεν μπορείς να προσβάλει κάποιον με το να λες ¨γελάνε και οι πέτρες¨γιατί ΔΕΝ είναι και το καλύτερο κινητό! Όλα χαλάνε κι όλα σπάνε! Δεν μπορεί με την ίδια χρήση και την ίδια προσοχή (γιατί όλες μου τις συσκευές τις προσέχω πάντα) το αιφον να κρατάει ακόμα μια χαρά ύστερα από 5+ χρόνια και να μου λέτε ότι το 6s plus δεν θα κρατάει 2-3 χρόνια η ότι τα android θα κρατήσουν παραπάνω πό 2-3 χρόνια απ΄ότι το αιφον.

17 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Σου πρότεινα εγώ ποτέ Android? Παρέθεσε μου το κείμενο σε παρακαλώ.

Εσύ (και οι άλλοι του thread) αδυνατείτε να διαχωρίσετε το γεγονός ότι αυτό που σας βολεύει εσάς σαν συσκευή δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα καλή αγορά εν έτει 2019.

iPhone 6s plus σε τιμή 400+ ευρώ εν έτη 2019, δεν είναι καλή αγορά καθώς έχεις πολλές επιλογές στο iOS οικοσύστημα . IPhone 7/ 7 Plus κλπ.

Άρα λοιπόν άλλο το ένα, και άλλο το άλλο. 

Anyway, πολύ ασχολήθηκα...

Το 7αρι δεν μου αρέσει και δεν αξίζει τη διαφορά τιμής για μκροδιαφορές που έχουν. Το 7 πλας που το είδα από κοντά, μου άρεσε περισσότερο αλλά κάνει 600 ευρώ!

Σημείωση: Μη ξεχνάμε κι όταν έβγαλαν προσφορά στο black friday το iphone 6 στα 200 ευρώ έγινε πανικός και τα εξαφάνισαν σε χρόνο 0!!! Άρε τους ηλίθιους, τους έπιασαν κότσο ε;!!!!!!!! Τώρα θα μου πεις αφού έτρεξαν όλοι οι fan. Αλλά εγώ είδα από τη περιοχή μου να τρέχουν να το πάρουν και χρήστες ανδροιντν!!!!!

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
  • Like 2
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Φίλε δες και τα σχόλια στο σκρουτζ. Προσωπικά από του πρώτους μήνες μου παρουσίασε κολλήματα οθόνης κτλ. Το είχα πάει 3 φορές για σέρβις. Να έτυχε σε μένα; Ίσως, αλλά δεν μπορείς να προσβάλει κάποιον με το να λες ¨γελάνε και οι πέτρες¨γιατί ΔΕΝ είναι και το καλύτερο κινητό! Όλα χαλάνε κι όλα σπάνε! Δεν μπορεί με την ίδια χρήση και την ίδια προσοχή (γιατί όλες μου τις συσκευές τις προσέχω πάντα) το αιφον να κρατάει ακόμα μια χαρά ύστερα από 5+ χρόνια και να μου λέτε ότι το 6s plus δεν θα κρατάει 2-3 χρόνια η ότι τα android θα κρατήσουν παραπάνω πό 2-3 χρόνια απ΄ότι το αιφον.

Το 7αρι δεν μου αρέσει και δεν αξίζει τη διαφορά τιμής για μκροδιαφορές που έχουν. Το 7 πλας που το είδα από κοντά, μου άρεσε περισσότερο αλλά κάνει 600 ευρώ!

Σημείωση: Μη ξεχνάμε κι όταν έβγαλαν προσφορά στο black friday το iphone 6 στα 200 ευρώ έγινε πανικός και τα εξαφάνισαν σε χρόνο 0!!! Άρε τους ηλίθιους, τους έπιασαν κότσο ε;!!!!!!!! Τώρα θα μου πεις αφού έτρεξαν όλοι οι fan. Αλλά εγώ είδα από τη περιοχή μου να τρέχουν να το πάρουν και χρήστες ανδροιντν!!!!!

Εδώ έκαναν share διαγωνισμό στο φβ και πίστευαν ότι θα κερδίσουν μερσεντες, δεν θα αγόραζαν στα 200€ κινητό 4ετιας α; είσαι άκυρος α.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/2/2019 στις 11:58 ΠΜ, Alexandros7474 είπε

Φίλε η προπαγάνδα είναι ένα σπορ που πρέπει να ξέρεις να το υποστηρίζεις . Γελάνε και οι πέτρες όταν λες ότι είχες το s6 και το πετάξες 

Κάνε μια αναζήτηση στο google https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=samsung+galaxy+s6+προβληματα (γι΄αυτό υπάρχει) και δες πόσα προβλήματα έχει κι αυτό το κινητό που το παρουσιάζεις ως το καλύτερο κινητό! Πότε θα καταλάβετε ότι δεν υπάρχει "το καλύτερο κινητό"! Όλα έχουν τα προβλήματα τους, τα υπέρ τους και τα κατά τους.
Εγώ προσωπικά, μου αρέσει το λειτουργικό ios. Αλλά επειδή είναι πανάκριβα τα iphone προτίμησα ένα πιο οικονομικό που πιστεύω (με τη χρήση που κάνω και που το θέλω) θα με βγάλει έστω 3 χρόνια τουλάχιστον (μη πω και παραπάνω αν δούμε πως λειτουργούν μια χαρά ακόμη τα iphone 4-4s, 5-5s και 6-6s). Ούτως η άλλως και τα android που παίρνετε πάλι για μια 3ετια να σας κρατήσει δεν λέτε; Δεν με ενδιαφέρει όμως αν το λειτουργικό ios το φοράει η apple η η nokia η η motorola η η samsung η η sony η η lg η η xiaomi η η οποιοδήποτε άλλη μάρκα.

Με ενδιαφέρει το λειτουργικό ios και ευτυχώς η δυστυχώς, το έχει μόνο η apple. Τόσο απλά!!!

Σημείωση: Για άλλη μία φορά υπενθυμίζω πως δεν είμαι φαν καμιάς εταιρίας. Όπου μου αρέσει περισσότερο το λειτουργικό, αυτό θα παίρνω!

Όπως και είχα παλιότερα windows phone και blackberry os γιατί ήταν καλύτερα λειτουργικά (τουλάχιστον για μένα) από το σκουπίδι android.-

Επεξ/σία από Nathan Drake!!
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...