mang76 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ας θέσω κ εγώ τον προβληματισμό μου: εχω το εξαιρετικότατο iphone se το οποίο με υπερκαλύπτει για τη χρήση που του κάνω (mail, browsing, camera, γενικά ελαφριά χρήση). Το πρόβλημα είναι ότι με έχει κουράσει η μικρή οθόνη και σκέφτομαι να πάω σε ένα μεγαλύτερο. Όποτε σκέφτομαι το 6s. Το θέμα είναι ότι λίγο πάνω από τα 300+ που ζητάει το 6s υπάρχουν πρώην ναυαρχίδες όπως το s8, το xz2 κλπ. Δεδομένων των σχολίων είναι τόσο μεγάλη η διαφορά σε hardware -διαβάζω για τρελές οθονες, κάμερες κλπ- που να με κάνει να ρισκάρω τη σταθερότητα του iOS κ να αλλάξω σε ανδροιδ; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από mang76
kriosgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Βρίσκεις γύρω στα 50 μοντέλα Μπορείς να μου παραθέσεις ένα speed test VS iphone 6s ; Ειδικά το 6s το βρίσκεις σαν μέτρο σύγκρισης στα περισσότερα συγκριτικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, kriosgr είπε Μπορείς να μου παραθέσεις ένα speed test VS iphone 6s ; Ειδικά το 6s το βρίσκεις σαν μέτρο σύγκρισης στα περισσότερα συγκριτικά. Σοβαρά πιστευεις ένα Apple κινητό 3.5 ετών μπορεί να έχει καλύτερη απόδοση benchmark σε σύγκριση με ένα μοντέλο android 2018-2019 στα 300 ευρώ; Δες μόνος σου τα benchmarks του pocophone f1 (κάτω από 300 ευρώ) και πες μας τι ακριβώς πιάνει το 6s... iPhone 6s (152137) http://www.antutu.com/en/ranking/ios1.htm PocoPhone F1 (290855) http://www.antutu.com/en/ranking/rank1.htm Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από natural_sgf
Alexandros7474 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, kriosgr είπε Μπορείς να μου παραθέσεις ένα speed test VS iphone 6s ; Ειδικά το 6s το βρίσκεις σαν μέτρο σύγκρισης στα περισσότερα συγκριτικά. Δες ένα μοντέλο με : amoled 6,3 οθόνη face unlock Ip 68 Πάραυτα κανείς κολοτουμπα . Άλλο έγραψες ....ότι δεν υπάρχει καλύτερη για να βλέπεις βίντεο ...και games . Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από Alexandros7474 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, adi32 είπε Αν το θες μονο για αυτά παίρνεις ένα τέτοιο και τα κάνεις με 35ε. https://www.skroutz.gr/s/10468270/Nokia-216-Dual.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Ποιο κινητό Android αγόρασες με 400 ε και είχε προβλήματα? Αν στέλνει email και μπαίνει στο ίντερνετ φυσικά και θα το πάρω. Το κάνει όμως; Γιατί τα ακριβότερα μοντέλα και που το κάνουν το κάνουν για αρκετό καιρό! Είχα το samsung galaxy s6 και το έβαψα μπλε και το πέταξα στη θάλασσα! Δες σχόλια παντού να δεις. 1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε Οι γνωστοι και οι φίλοι μπορεί να μην έχουν ιδέα από κινητά και απλά να λένε κολλάει, γι'αυτό μόνο αιφον.στέκει αυτό α; επιχειρηματολογησε και εσύ για το θέμα σου γιατί μιλάς στον αέρα α. Οι γνωστοί, φίλοι, συγγενείς, εγώ και όλοι στα διάφορα φόρουμς είμαστε άσχετοι κι εσύ ξέρεις να τα χρησιμοποιείς όλα τα κινητά! Οκ το δέχομαι. Είπα κάπου μόνο iphone? Είπα ότι εμένα προφανώς με καλύπτουν τα iphone. 55 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Βρίσκεις γύρω στα 50 μοντέλα Που πάρε το ένα και χτύπα το άλλο...... 2
Alexandros7474 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Leon Scott Kennedy είπε Αν στέλνει email και μπαίνει στο ίντερνετ φυσικά και θα το πάρω. Το κάνει όμως; Γιατί τα ακριβότερα μοντέλα και που το κάνουν το κάνουν για αρκετό καιρό! Είχα το samsung galaxy s6 και το έβαψα μπλε και το πέταξα στη θάλασσα! Δες σχόλια παντού να δεις. Οι γνωστοί, φίλοι, συγγενείς, εγώ και όλοι στα διάφορα φόρουμς είμαστε άσχετοι κι εσύ ξέρεις να τα χρησιμοποιείς όλα τα κινητά! Οκ το δέχομαι. Είπα κάπου μόνο iphone? Είπα ότι εμένα προφανώς με καλύπτουν τα iphone. Που πάρε το ένα και χτύπα το άλλο...... Φίλε η προπαγάνδα είναι ένα σπορ που πρέπει να ξέρεις να το υποστηρίζεις . Γελάνε και οι πέτρες όταν λες ότι είχες το s6 και το πετάξες
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Leon Scott Kennedy είπε Που πάρε το ένα και χτύπα το άλλο...... Εντάξει, βγάλε λίγο τις apple παρωπίδες όμως. Άσε που αλλάζεις τη κουβέντα τώρα.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Σοβαρά πιστευεις ένα Apple κινητό 3.5 ετών μπορεί να έχει καλύτερη απόδοση benchmark σε σύγκριση με ένα μοντέλο android 2018-2019 στα 300 ευρώ; Δες μόνος σου τα benchmarks του pocophone f1 (κάτω από 300 ευρώ) και πες μας τι ακριβώς πιάνει το 6s... iPhone 6s (152137) http://www.antutu.com/en/ranking/ios1.htm PocoPhone F1 (290855) http://www.antutu.com/en/ranking/rank1.htm Σοβαρά συγκρίνεις συνολικά το pop corn με iphone? Το ακούσαμε κι αυτό! Τεσπα, εγώ αυτά είχα να πώ κι όποιος κατάλαβε τι θέλω να πω, κατάλαβε. 1 1
adi32 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Αν στέλνει email και μπαίνει στο ίντερνετ φυσικά και θα το πάρω. Το κάνει όμως Φυσικά https://www.nokia.com/phones/el_gr/nokia-216-dual-sim/
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Σοβαρά συγκρίνεις συνολικά το pop corn με iphone? Το ακούσαμε κι αυτό! Τεσπα, εγώ αυτά είχα να πώ κι όποιος κατάλαβε τι θέλω να πω, κατάλαβε. Ναι εσύ καλά έκανες και τα είπες και εμείς καταλάβαμε. Πρώτα λες κάτι, μετά σου απαντάμε διαψευδοντας σε και ύστερα αλλάζεις κουβέντα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από natural_sgf
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, adi32 είπε Φυσικά https://www.nokia.com/phones/el_gr/nokia-216-dual-sim/ Σερφάρισμα, email, ebanking συναλλαγές σε οθόνη 2.5΄΄ ίντσες; Οπότε γιατί δεν παίρνετε όλοι από ένα τέτοιο; Μάλλον γιατί να μην είναι όλα τα κινητά το ίδιο; Τι τα θέλουν στο εμπόριο όλα αυτά τα smartphone? Θα τρελαθούμε τελείως; Επειδή το κουράσαμε το θέμα κι έχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε, ένα έχω να πω. Αγορά το 2011 iphone 4s ενός φίλου και αγορά 2013 iphone 5s δικό μου κι ακόμα δουλεύουν μια χαρά! Τέλος. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Εμένα πάντως το κριτήριό μου για την αγορά τηλεφώνου, σίγουρα δεν είναι αν θα ανοίξει η εφαρμογή σε 2 δευτερόλεπτα ή σε 2,5 δευτερόλεπτα, ούτε αν θα μου κάνει την επεξεργασία βίντεο γρήγορα. Αυτό είναι κάτι που θα προκύψει σπάνια και πάλι θα κάνω τη δουλειά μου με αυτό που έχω, έστω και αν μου πάρει 1 λεπτό παραπάνω. Θέλω να είναι άνετη η καθημερινότητά μου, και πιστεύω τους περισσότερους αυτό τους ενδιαφέρει. Νομίζω πάντως πως τα iPhone έχουν μεγάλο πλεονέκτημα κυρίως αν τα συνδυάσεις με κάποιο υπολογιστή Mac ή iPad. Διαφορετικά, αν κάποιος κινείται στο οικοσύστημα της google, μπορεί να τον βολέψει καλύτερα το Android. Ακόμη και το γεγονός πως δεν έχασα 1 ώρα (ή και πολλές περισσότερες) για να μεταφερθώ από το iPhone 5C στο iPhone 6S, και το ίδιο γρήγορα θα πάω στο επόμενο iPhone, το θεωρώ σημαντικό πλεονέκτημα.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Ναι εσύ καλά έκανες και τα είπες και εμείς καταλάβαμε. Πρώτα λες κάτι, μετά σου απαντάμε διαψευδοντας σε και ύστερα αλλάζεις κουβέντα. Σε τι με διαψεύσατε; Στο ότι προσπαθείτε να με πείσετε ότι τα ανδροιντ είναι καλύτερα απο τα αιφον; Ναι, για εσάς ίσως είναι. Για μένα όμως όχι. Είχα χρόνια ανδροιντ και αιφον μια φορά στη ζωή μου και αντέχει από το 2013 έως ακόμη και τώρα μια χαρά που τα ανδροιτ δεν τα κατάφερναν! Εκτός κ αν δεν ξέρω εγώ (και οι γύρω μου, συγγενείς και φίλοι αλλά και τόσος κόσμος σε όλα τα φόρουμς ελληνικά και ξένα) να κάνω σωστή χρήση στα κινητά ανδροιντ και ξερω μόνο από αιφον...Τότε τι να πω. Πάω πασο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Σε τι με διαψεύσατε; Στο ότι προσπαθείτε να με πείσετε ότι τα ανδροιντ είναι καλύτερα απο τα αιφον; Ναι, για εσάς ίσως είναι. Για μένα όμως όχι. Είχα χρόνια ανδροιντ και αιφον μια φορά στη ζωή μου και αντέχει από το 2013 έως ακόμη και τώρα μια χαρά που τα ανδροιτ δεν τα κατάφερναν! Εκτός κ αν δεν ξέρω εγώ (και οι γύρω μου, συγγενείς και φίλοι αλλά και τόσος κόσμος σε όλα τα φόρουμς ελληνικά και ξένα) να κάνω σωστή χρήση στα κινητά ανδροιντ και ξερω μόνο από αιφον...Τότε τι να πω. Πάω πασο. Σου πρότεινα εγώ ποτέ Android? Παρέθεσε μου το κείμενο σε παρακαλώ. Εσύ (και οι άλλοι του thread) αδυνατείτε να διαχωρίσετε το γεγονός ότι αυτό που σας βολεύει εσάς σαν συσκευή δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα καλή αγορά εν έτει 2019. iPhone 6s plus σε τιμή 400+ ευρώ εν έτη 2019, δεν είναι καλή αγορά καθώς έχεις πολλές επιλογές στο iOS οικοσύστημα . IPhone 7/ 7 Plus κλπ. Άρα λοιπόν άλλο το ένα, και άλλο το άλλο. Anyway, πολύ ασχολήθηκα... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από natural_sgf added missing plus word
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα