Προς το περιεχόμενο

iPhone 6s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Αυτό τώρα είναι άλλο πράγμα και προφανώς anecdata. Είναι βασισμένα στη προσωπική σου εμπειρία και δεν αντικατοπτρίζουν αναγκαστικά την γενικότερη κατάσταση.

Μιλώντας μόνο με facts, έχεις αγοράσει κινητό τηλέφωνο 3.5 ετών (παρά μόνο 1-2 μήνες) στα 429 ευρώ (συνολική τιμή).

Για μένα δεν έπραξες σωστά, αλλά μιλάω υποκειμενικά, προφανώς. Για σένα, έπραξες σωστά γιατί σε καλύπτει. Πάλι υποκειμενικό, προφανώς. 

Αλλά μιας και ρώτησες, είπα να στο πω κιολας. Το πιο ευκολο ήταν να μη σου γράψω όλο αυτό, γιατί δεν είναι πολύ ωραίο να λες σε κάποιον ότι δεν έκανε καλή αγορά κατόπιν εορτής καθώς είναι κάτι που δεν αλλάζει. Επαναλαμβάνω όμως, αφού ρώτησες... 😛

Ότι αγορές κάνουμε τις κάνουμε με βάση τις ανάγκες και χρήση που κάνουμε. Εμένα με καλύπτει το συγκεκριμένο τηλέφωνο σε σχέση με τα νεότερα μοντέλα ανδρόιντ. Θέλω ένα κινητό για το λειτουργικό του, την αξιοπιστία και αντοχής του και πιστεύω πως τα Iphone ¨σε γενικές γραμμές¨ τα έχουν. Και λέω σε γενικές γραμμές γιατί κι αυτά έχουν τα προβλήματα τους άλλα όχι στο βαθμό που το έχουν ξεφτυλίσει πια τα ανδροιντ που ακούω καθημερινά αλλά και που έχω προσωπική εμπειρία με πολλά ανδροιντ κινητά. Δεν είμαι ψωνάρα να λέω ότι έχω πάντα το τελευταίο iphone/android κινητό ούτε είμαι φανατικός μιας εταιρείας. Αγοράζω πάντα αυτό που τεχνικά και οικονομικά με καλύπτει.

9 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Να το πας στην τρέχουσα. (12.1.4)

Σίγουρα; Δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ε; Την τρέχει σωστά;

Επεξ/σία από Nathan Drake!!
  • Like 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Ότι αγορές κάνουμε τις κάνουμε με βάση τις ανάγκες και χρήση που κάνουμε. Εμένα με καλύπτει το συγκεκριμένο τηλέφωνο σε σχέση με τα νεότερα μοντέλα ανδρόιντ. Θέλω ένα κινητό για το λειτουργικό του, την αξιοπιστία και αντοχής του και πιστεύω πως τα Iphone ¨σε γενικές γραμμές¨ τα έχουν. Και λέω σε γενικές γραμμές γιατί κι αυτά έχουν τα προβλήματα τους άλλα όχι στο βαθμό που το έχουν ξεφτυλίσει πια τα ανδροιντ που ακούω καθημερινά αλλά και που έχω προσωπική εμπειρία με πολλά ανδροιντ κινητά. Δεν είμαι ψωνάρα να λέω ότι έχω πάντα το τελευταίο iphone/android κινητό ούτε είμαι φανατικός μιας εταιρείας. Αγοράζω πάντα αυτό που τεχνικά και οικονομικά με καλύπτει.

Σου είπα εγώ να πας σε Android; Υπάρχει και το iPhone 7/8.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Σου είπα εγώ να πας σε Android; Υπάρχει και το iPhone 7/8.

1. Το 8 το ξεχνάμε γιατί η τιμή ξεφεύγει πολύ! Πάει σε αξιόπιστο κατάστημα (καιζερ) στο σκρουτζ στα 600+ ευρώ.

2. Το 7αρι βγαίνει στο σκρουτζ (πάλι στο καιζερ) στα 465 ευρώ και δεν έχει τόσο καλό σασί (πλαστικούρα είναι για τα δικά μου μάτια), μικρότερο σε ίντσες και έχει μόνο 1 έτος διαφορά. Για μένα δεν λέει κάτι αυτό. Προτίμησα την μεγαλύτερη οθόνη!😁

Να υπενθυμίσω άλλη μία φορά όμως πως είχα πίστωση σε μεγάλη αλυσίδα 140 ευρώ οπότε δεν είχα επιλογή αγοράς από αλλού γιατί θα έβαζα από την τσέπη μου (όλα σε μετρητά) παραπάνω.

Επεξ/σία από Nathan Drake!!
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

1. Το 8 το ξεχνάμε γιατί η τιμή ξεφεύγει πολύ! Πάει σε αξιόπιστο κατάστημα (καιζερ) στο σκρουτζ στα 600+ ευρώ.

2. Το 7αρι βγαίνει στο σκρουτζ (πάλι στο καιζερ) στα 465 ευρώ και δεν έχει τόσο καλό σασί (πλαστικούρα είναι για τα δικά μου μάτια), μικρότερο σε ίντσες και έχει μόνο 1 έτος διαφορά. Για μένα δεν λέει κάτι αυτό. Προτίμησα την μεγαλύτερη οθόνη!😁

Να υπενθυμίσω άλλη μία φορά όμως πως είχα πίστωση σε μεγάλη αλυσίδα 140 ευρώ οπότε δεν είχα επιλογή αγοράς από αλλού γιατί θα έβαζα από την τσέπη μου (όλα σε μετρητά) παραπάνω.

Βρε καλά έκανες. Απλά κάθε τι σου γράφω βγάζεις και από άλλο πράγμα που δε σου έχω αναφέρει. Anyway, δεν έχει σημασία.

Δημοσ.
2 hours ago, Nathan Drake!! said:

Στο SE μου τρέχει άψογα. Ίδιο CPU έχουμε, οπότε θεωρώ ότι θα είσαι κι εσύ μια χαρά. Και της κόρης το 6s, 12.1.4 έχει. No problem. Με γεια.

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλά μου πηγαίνει και εμένα το 12.1.4

Εγώ θα πω, σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα που περιέγραψα και νωρίτερα, το iPhone 6S είναι ένα κινητό που κάνει τα πάντα ή τέλος πάντων όλα όσα εγώ χρειάζομαι. Η παλαιότητα των κινητών θεωρώ πως ορίζεται από την μπαταρία τους. Ένα κινητό 3 χρόνων σε χρήση, ναι, είναι παλιό και η μπαταριά του θα βγάλει σύντομα προβλήματα. Ένα κινητό που κυκλοφόρησε πριν 3 χρόνια, με ολοκαίνουργια μπαταρία, πιστεύω θα κρατήσει μια χαρά για τα επόμενα 3 χρόνια.

Από εκεί και έπειτα, τα 430 ευρώ τα βρίσκω πολλά. Εγώ εννοούσα ότι είναι καλή αγορά, επειδή θεώρησα ότι θα το έβρισκες κοντά στα 300 ευρώ.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Nathan Drake!! είπε

Με γεια φίλε μου. Εννοείται πως όποιος αγοράζει κινητό κοιτάζει να ικανοποιεί τις δικές του ανάγκες.  Εσύ απ' ότι γράφεις ήξερες ακριβώς τι ζητάς και γιατί το ζητάς. Η διαφορές του 6s plus με το 7 είναι ο επεξεργαστής, η αδιαβροχοποίηση, οι live photos και η μπροστινή κάμερα. Πιστεύω πως ένας κατασταλαγμένος χρήστης iOS όπως βλέπω πως είσαι μπορεί να ζήσει χωρίς αυτά. Από την στιγμή κιόλας που χάρηκες που θα έχει και μεγαλύτερη οθόνη μπορώ να πω ότι έκανες πολύ καλή αγορά μιας και πάμε για σύγκριση σε τιμή με 7 plus κι όχι με 7.

Βασικά είναι λίγοι αυτοί που θέλουν μεγάλο κινητό. Οι περισσότεροι θέλουμε μέγεθος σαν του iPhone X.  😊

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Manuel είπε

Πολύ καλά μου πηγαίνει και εμένα το 12.1.4

Εγώ θα πω, σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα που περιέγραψα και νωρίτερα, το iPhone 6S είναι ένα κινητό που κάνει τα πάντα ή τέλος πάντων όλα όσα εγώ χρειάζομαι. Η παλαιότητα των κινητών θεωρώ πως ορίζεται από την μπαταρία τους. Ένα κινητό 3 χρόνων σε χρήση, ναι, είναι παλιό και η μπαταριά του θα βγάλει σύντομα προβλήματα. Ένα κινητό που κυκλοφόρησε πριν 3 χρόνια, με ολοκαίνουργια μπαταρία, πιστεύω θα κρατήσει μια χαρά για τα επόμενα 3 χρόνια.

Από εκεί και έπειτα, τα 430 ευρώ τα βρίσκω πολλά. Εγώ εννοούσα ότι είναι καλή αγορά, επειδή θεώρησα ότι θα το έβρισκες κοντά στα 300 ευρώ.

Πολύ σωστά. Ένα κινητό φθείρεται/παλιώνει από τη μπαταρία του. Αν λοιπόν αρχίσει και τα φτύνει η μπαταρία σε 3 χρόνια προφανώς δεν θα αλλάξουμε το κινητό, θα αλλάξουμε μια μπαταρία (με κόστος 40 ευρώ) και θα βγάλει άλλα 3 χρόνια! Αλλά και να αλλάζει κάποιος το κινητό λόγω φθοράς μπαταριας (λίγο ποντιακό ανέκδοτο θυμίζει αυτό) πάλι έχει διαφορά μια συσκευή ios με μια android γιατί αν το android βγάλει πρόβλημα πχ σε 1-2 χρόνια και κοστίζει 500 η 200 ευρώ θα ξανά αγοράσεις την δεύτερη σε λιγότερο χρόνο απ΄ότι μια ios συσκευή στα 3-4 χρόνια φθοράς. Οπότε τα ίδια χρήματα θα χαλάσεις τον ίδιο χρόνο. Άρα θα πληρώσεις διπλή τιμή στα 3 χρόνια το android (υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις που μπορεί να σου κρατήσει μια android συσκευή και παραπάνω χρόνια αλλά το ίδιο ισχύει και για μια συσκευή ios).

Υ.Γ. Δεν πήρε το 6s που βγαίνει στα 330 ευρώ, πήρε το 6s plus που έχει 430 ευρώ με 5.5" οθόνη.

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 16/1/2019 στις 12:13 ΠΜ, isay είπε

Με'γεια σου

Δεν θα το έκρινα καλή επιλογή εκτος αν το θες μονο για πολύ βασική χρηση οπως τηλεφωνία/sms και email μεσω του app. Σε αυτα θα τα κατεφέρνει μια χαρα για καιρό.

offtopic

Απόκρυψη περιεχομένων

επειδή παρατήρησα οτι τα μπερδευεις συχνά. Παιδεια ειναι η εκπαιδευση, ενω οταν θες να φωνάζεις κάποιους να γράφεις παιδιά.

Δίνει κάποιος 369 € για βασική χρήση? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, adi32 είπε

Δίνει κάποιος 369 € για βασική χρήση? 

Αυτός που θέλει μια πιο αξιόπιστη συσκευή (από πλαστικούρες κτλ) με ελαφρύ και καλύτερο λειτουργικό ίσως...;

Έχω βαρεθεί να αγοράζω συσκευές ανδροιντ 250, 300 και 400 ευρώ και στον χρόνο πάνω να βγάζει προβλήματα!

Όπως βλέπω από πολλούς γνωστούς, φίλους, φόρουμς και στο σκρουτζ να παραπονιούνται.

Δεν το θέλουμε όλοι το κινητό για παιχνίδια, ταινίες και πειράματα. Υπάρχουν και άτομα που απλά θέλουν αυτά τα βασικά (τηλέφωνο, μηνύματα, ηλεκτρονικές συναλλαγές, email και άντε και λίγο σερφάρισμα) να τα κάνει χωρίς πρόβλημα και για όσο το δυνατόν πιο αρκετό καιρό κρατήσει. Και στη τελική αυτή είναι η βασική δουλειά των κινητών τηλεφώνων. Να παίρνει τηλέφωνα και να στέλνει μηνύματα! Απλά να κρατάει και να κάνει αυτή τη δουλειά για όσο περισσότερο καιρό γίνεται. Για τα άλλα (σερφάρισμα με τις ώρες,παιχνίδια,facebook κτλ) υπάρχουν και τα λαπτοπ και ταμπλετ που είναι όντως για αυτή τη δουλειά.

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Να παίρνει τηλέφωνα και να στέλνει μηνύματα!

Αν το θες μονο για αυτά παίρνεις ένα τέτοιο και τα κάνεις με 35ε. 

https://www.skroutz.gr/s/10468270/Nokia-216-Dual.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Ποιο κινητό Android αγόρασες με 400 ε και είχε προβλήματα? 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, adi32 είπε

Αν το θες μονο για αυτά παίρνεις ένα τέτοιο και τα κάνεις με 35ε. 

https://www.skroutz.gr/s/10468270/Nokia-216-Dual.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Ποιο κινητό Android αγόρασες με 400 ε και είχε προβλήματα? 

Περίμενε τώρα μπαράζ μηνυμάτων από iphone (6s!) fanatics. Τι το ήθελες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Αυτός που θέλει μια πιο αξιόπιστη συσκευή (από πλαστικούρες κτλ) με ελαφρύ και καλύτερο λειτουργικό ίσως...;

Έχω βαρεθεί να αγοράζω συσκευές ανδροιντ 250, 300 και 400 ευρώ και στον χρόνο πάνω να βγάζει προβλήματα!

Όπως βλέπω από πολλούς γνωστούς, φίλους, φόρουμς και στο σκρουτζ να παραπονιούνται.

Δεν το θέλουμε όλοι το κινητό για παιχνίδια, ταινίες και πειράματα. Υπάρχουν και άτομα που απλά θέλουν αυτά τα βασικά (τηλέφωνο, μηνύματα, ηλεκτρονικές συναλλαγές, email και άντε και λίγο σερφάρισμα) να τα κάνει χωρίς πρόβλημα και για όσο το δυνατόν πιο αρκετό καιρό κρατήσει. Και στη τελική αυτή είναι η βασική δουλειά των κινητών τηλεφώνων. Να παίρνει τηλέφωνα και να στέλνει μηνύματα! Απλά να κρατάει και να κάνει αυτή τη δουλειά για όσο περισσότερο καιρό γίνεται. Για τα άλλα (σερφάρισμα με τις ώρες,παιχνίδια,facebook κτλ) υπάρχουν και τα λαπτοπ και ταμπλετ που είναι όντως για αυτή τη δουλειά.

Οι γνωστοι και οι φίλοι μπορεί να μην έχουν ιδέα από κινητά και απλά να λένε κολλάει, γι'αυτό μόνο αιφον.στέκει αυτό α; επιχειρηματολογησε και εσύ για το θέμα σου γιατί μιλάς στον αέρα α.

Δημοσ.
Στις 2/2/2019 στις 6:45 ΠΜ, kriosgr είπε

Σε αυτά τα χρήματα, δεν έχεις να χάσεις. Πες ότι το νοικιάζεις προς 145€/χρόνο. Δεν ξέρω σε ποιες εναλλακτικές android αναφέρεσαι αλλά σε games και video rendering android να ακουμπάει το 6s με 300€ δεν βρίσκεις. 

Βρίσκεις γύρω στα 50 μοντέλα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...