Προς το περιεχόμενο

iPhone 6s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Ναι φίλε, και γω public Άργους πάω και ας μη με βολευει λογω απόστασης (και γενικά είχα πει ότι θα μπουκοταρω public αλλά επαρχία δεν έχεις επιλογές η αλήθεια είναι).

Σοβαρά; Είσαι από τα μέρη μας;! Από που είσαι αν επιτρέπεται βρε πατριώτη;!😄

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Σοβαρά; Είσαι από τα μέρη μας;! Από που είσαι αν επιτρέπεται βρε πατριώτη;!😄

Δε τα γραφω δημοσια φιλε...

Επειδή σε συμπάθησα όμως (:-p) να σου ότι δεν αξίζει εν έτει 2019 να πας σε iphone 6s.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Δε τα γραφω δημοσια φιλε...

Επειδή σε συμπάθησα όμως (:-p) να σου ότι δεν αξίζει εν έτει 2019 να πας σε iphone 6s.

Ε, καλά, δεν σου είπε να πεις ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και ταυτότητα πια.😄 Με το να πεις την πόλη σου δεν είναι κακό κι ούτε θα ψάξει να σε βρει κανείς!😁

Τέλος πάντων, στο θέμα μας. Δηλαδή εγώ που έχω πίστωση 140 ευρώ από γνωστή αλυσίδα κι έλεγα να πάρω το 6s η 6s plus λόγω οικονομικότερης συσκευής της apple δεν αξίζει;

Επεξ/σία από Nathan Drake!!
Δημοσ.

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το iPhone 6S. Το βρίσκεις σε καλή τιμή και δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα. Έχεις ένα iPhone που συντονίζεται με το οικοσύστημα της Apple, ταχύτατο σε όλα, με πάρα πολύ καλή κάμερα, το Touch ID (που βολεύει πολύ) το έχει, τρέχει μια χαρά όλες τις εφαρμογές (δεν έχω βρει κάτι να μην παίζει) και γενικά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να θέλει κανείς από το κινητό του.

Ούτως ή άλλως, όποιο κινητό και να πάρεις, το πιθανότερο είναι ότι μετά από 3 χρόνια θα το σκέφτεσαι να αλλάξεις. Δεν βρίσκω λόγο να πάει κανείς σε κάτι ακριβότερο και πιστεύω θα τα βγάλει άνετα τα 3 χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά.

Μόλις έγινα κάτοχος του Iphone 6s plus στα 429 ευρώ. Είχα πίστωση 140 ευρώ συν θα δώσω και το Iphone 5s μου στα 90 ευρώ που μου το ζητάνε και θα μου βγει τελικά στα 200 ευρώ μόνο! Πιστεύω μου έκατσε καλά σωστά;😁 Τώρα τι πρέπει να κάνω ώστε καθαρίσω το 5s πριν το δώσω σε άλλον κάτοχο; Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αρκεί η θα πρέπει να σβήσω και τους λογαριασμούς (mail,google κτλ) χειροκίνητα;

Δημοσ.
8 minutes ago, Nathan Drake!! said:

Καλημέρα παιδιά.

Μόλις έγινα κάτοχος του Iphone 6s plus στα 429 ευρώ. Είχα πίστωση 140 ευρώ συν θα δώσω και το Iphone 5s μου στα 90 ευρώ που μου το ζητάνε και θα μου βγει τελικά στα 200 ευρώ μόνο! Πιστεύω μου έκατσε καλά σωστά;😁 Τώρα τι πρέπει να κάνω ώστε καθαρίσω το 5s πριν το δώσω σε άλλον κάτοχο; Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αρκεί η θα πρέπει να σβήσω και τους λογαριασμούς (mail,google κτλ) χειροκίνητα;

https://support.apple.com/en-us/HT201351

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι ωραίος φίλε (αν και θα δυσκολευτώ λιγάκι γιατί δεν γνωρίζω πολύ καλά αγγλικά) σε ευχαριστώ!

EDIT: Βρήκα τον ίδιο οδηγό στα Ελληνικά.😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Καλημέρα παιδιά.

Με γειά σου!

Το αν σου έκατσε καλά μόνο εσύ ξέρεις. Πήρες όμως κινητό Σεπτ. 2015 και τώρα έχουμε Φεβ. 2019.

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ. Και το Iphone 5s είναι του 2013 και μέχρι πρόσφατα πήρε όλες τις αναβαθμίσεις και λειτουργεί μια χαρά! Δεν είμαι άτομο που αλλάξει κάθε 1-2 χρόνια κινητό. 3 χρονών συσκευή είναι κι ολοκαίνουρια, δεν θα τη βγάλει όσο το 5s τουλάχιστον;  Έλεος με αυτό το σκεπτικό βρε παιδιά. Δηλαδή τα κινητά (και γενικά όλες μας τις συσκευές μας) σε 1-2 χρόνια παλιώνουν και θα πρέπει να τις αλλάζουμε; Με αυτό το σκεπτικό τις smart tv που έχουμε και υποστηρίζει netflix σε 2-3 χρόνια που αν σταματήσουν τα updates θα πρέπει να αγοράζουμε καινούρια κάθε τόσο;  Εδώ τα android το παίρνεις ολοκαίνουριο και σε 1 χρόνο (μη πω σε λίγους μήνες που έχει τύχη σε γνωστούς μου) τρώνε κολλήματα. Αν τώρα φάει και το ios τότε τι να πω; ΔΕΝ θα αξίζει κανένα κινητό τότε και ας πάρουμε τα παλιά καλά, απλά κινητά που είχαμε στις αρχές του 2000!!!!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Δικη μου συμβουλη, και ας πεσει στο κενο, απ τον Σεπτεμβριο, ΑΝ θα υποστηριζει το ios13, να μην το κανεις updates, εστω για τους πρωτους 3-4 μηνες. 

Το κινητο ειναι πολυ καλο, και για 200€ εκανες πολυ καλη δουλεια! Μεγεια σου!

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε! Τώρα κάνω καθαρισμό το 5s για να το δώσω. Ακόμα δεν το έχω ανοίξει το 6s plus. Όταν το ανοίξω και μου ζητήσει να κάνει ενημέρωση να την κάνω η όχι; Να το αφήσω στη όποια έκδοση είναι λες; Δεν ξέρω πως θα συμπεριφέρεται αν το αναβαθμίσω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Σε ευχαριστώ. Και το Iphone 5s είναι του 2013 και μέχρι πρόσφατα πήρε όλες τις αναβαθμίσεις και λειτουργεί μια χαρά! Δεν είμαι άτομο που αλλάξει κάθε 1-2 χρόνια κινητό. 3 χρονών συσκευή είναι κι ολοκαίνουρια, δεν θα τη βγάλει όσο το 5s τουλάχιστον;  Έλεος με αυτό το σκεπτικό βρε παιδιά. Δηλαδή τα κινητά (και γενικά όλες μας τις συσκευές μας) σε 1-2 χρόνια παλιώνουν και θα πρέπει να τις αλλάζουμε; Με αυτό το σκεπτικό τις smart tv που έχουμε και υποστηρίζει netflix σε 2-3 χρόνια που αν σταματήσουν τα updates θα πρέπει να αγοράζουμε καινούρια κάθε τόσο;  Εδώ τα android το παίρνεις ολοκαίνουριο και σε 1 χρόνο (μη πω σε λίγους μήνες που έχει τύχη σε γνωστούς μου) τρώνε κολλήματα. Αν τώρα φάει και το ios τότε τι να πω; ΔΕΝ θα αξίζει κανένα κινητό τότε και ας πάρουμε τα παλιά καλά, απλά κινητά που είχαμε στις αρχές του 2000!!!!!! 

Κάνεις λάθος να συγκρίνεις κινητά με τηλεοράσεις. Apples to Oranges.

Το κινητό θα είναι 3.5 χρονών τον Μάρτιο. Όχι 3.  Ούτε εγώ αλλάζω κινητά κάθε χρόνο αλλά δε θα πάω να αγοράσω συσκευή 4 ετών. Ο καθένας όμως πράττει όπως το βολευει, και εσένα προφανώς σε βολευει. 

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ η γυναίκα μου, ο αδερφός μου κι όσοι συγγενείς μου τέλος πάντων που έχουν κινητά του 2018 και 2019 είναι όλα τέλεια!!!!!! Εκτός αν είναι όλοι άτυχοι και τους έτυχαν μόνο σε αυτούς προβληματικές συσκευές με κολλήματα, προβλήματα ήχου/ακουστικών, δίχως υποστήριξη αναβαθμίσεων κτλ στα android κινητά τους (δες και σχόλια στο σκρουτζ αλλά και σε διάφορα forums ξένα κι ελληνικά και θα δεις τι αναφορές υπάρχουν). Τότε τι να πω...πάω πάσο.

Υ.Γ. Το Nokia 6 που πήρα για την γυναίκα μου το 2017 ακόμα αναβάθμιση δεν έχει πάρει (είναι από τότε στην 8.1) συν ότι μετά τον 1ο χρόνο παρουσίασε προβληματάκια. Άρα ότι και να πάρεις τα ίδια σκ_τα είναι. Είναι μη σου κάτσει.-

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Ενώ η γυναίκα μου, ο αδερφός μου κι όσοι συγγενείς μου τέλος πάντων που έχουν κινητά του 2018 και 2019 είναι όλα τέλεια!!!!!! Εκτός αν είναι όλοι άτυχοι και τους έτυχαν μόνο σε αυτούς προβληματικές συσκευές με κολλήματα, προβλήματα ήχου/ακουστικών, δίχως υποστήριξη αναβαθμίσεων κτλ στα android κινητά τους (δες και σχόλια στο σκρουτζ αλλά και σε διάφορα forums ξένα κι ελληνικά και θα δεις τι αναφορές υπάρχουν). Τότε τι να πω...πάω πάσο.

Υ.Γ. Το Nokia 6 που πήρα για την γυναίκα μου το 2017 ακόμα αναβάθμιση δεν έχει πάρει (είναι από τότε στην 8.1) συν ότι μετά τον 1ο χρόνο παρουσίασε προβληματάκια. Άρα ότι και να πάρεις τα ίδια σκ_τα είναι. Είναι μη σου κάτσει.-

Αυτό τώρα είναι άλλο πράγμα και προφανώς anecdata. Είναι βασισμένα στη προσωπική σου εμπειρία και δεν αντικατοπτρίζουν αναγκαστικά την γενικότερη κατάσταση.

Μιλώντας μόνο με facts, έχεις αγοράσει κινητό τηλέφωνο 3.5 ετών (παρά μόνο 1-2 μήνες) στα 429 ευρώ (συνολική τιμή).

Για μένα δεν έπραξες σωστά, αλλά μιλάω υποκειμενικά, προφανώς. Για σένα, έπραξες σωστά γιατί σε καλύπτει. Πάλι υποκειμενικό, προφανώς. 

Αλλά μιας και ρώτησες, είπα να στο πω κιολας. Το πιο ευκολο ήταν να μη σου γράψω όλο αυτό, γιατί δεν είναι πολύ ωραίο να λες σε κάποιον ότι δεν έκανε καλή αγορά κατόπιν εορτής καθώς είναι κάτι που δεν αλλάζει. Επαναλαμβάνω όμως, αφού ρώτησες... 😛

Δημοσ.
36 minutes ago, Nathan Drake!! said:

Σε ευχαριστώ φίλε! Τώρα κάνω καθαρισμό το 5s για να το δώσω. Ακόμα δεν το έχω ανοίξει το 6s plus. Όταν το ανοίξω και μου ζητήσει να κάνει ενημέρωση να την κάνω η όχι; Να το αφήσω στη όποια έκδοση είναι λες; Δεν ξέρω πως θα συμπεριφέρεται αν το αναβαθμίσω...

Να το πας στην τρέχουσα. (12.1.4)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...