kormos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε Παιδιά το βρήκα και μεταχειρισμένο στα 220 ευρώ το 16gb και 240 ευρώ το 32gb αλλά δεν νομίζω να αξίζει. Καλύτερα για 60-80 ευρώ καινούριο σωστά; Να σημειώσω πως η χρήση που θα κάνω είναι απλή όπως internet, email, vider και τις εφαρμογές των παιχνιδιών playlink ps4😄. Τι λέτε θα υπάρχει πρόβλημα στο μέλλον με αυτά; Αβέβαιο το μέλλον... δεν ξέρεις τι πολιτική θα ακολουθούν με τα τότε δεδομένα... Επειδη μιλάμε απλά για μια συσκευή κινητού και όχι διαμερίσματος δεν χρειάζεται τόσο ψάξιμο... Παρ το να το χαρείς...
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Ακομα και αν τελικα δεν παρει Ios13 το Iphone 6s,μιλαμε για μια συσκευη του 2015 η οποια θα παρει ολα τα updates μεχρι τον Σεπτεμβριο. 4χρονια υποστηριξη δεν το λες και ασχημα.
nosstrom Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μια χαρά αγορά είναι ! Ειδικά με το ios 12 πετάει. Τώρα από θέμα αναβαθμίσεων θεωρώ για τα επόμενα 3 χρόνια είσαι καλυμμένος. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από το 7ρι λόγω διαφορετικής αίσθησης πατήματος κουμπιού και audio jack. Στα υπόλοιπα δε βλέπω διαφορές που να αξίζει να δώσεις τα παρπάνω λεφτά για το 7ρι. 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά έχει βγει στα καταστήματα προσφορά τα Iphone 6s στα 339 ευρώ και Iphone 6s plus στα 429 ευρώ. Ποιο λέτε να αξίζει; Φυσικά μου αρέσει το plus γιατί έχει μεγαλύτερη οθόνη αλλά αξίζει τα 90 ευρώ διαφορά;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε Παιδιά έχει βγει στα καταστήματα προσφορά τα Iphone 6s στα 339 ευρώ και Iphone 6s plus στα 429 ευρώ. Ποιο λέτε να αξίζει; Φυσικά μου αρέσει το plus γιατί έχει μεγαλύτερη οθόνη αλλά αξίζει τα 90 ευρώ διαφορά; Skroutz και bestprice είδες πόσο έχουν;;;
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Skroutz και bestprice είδες πόσο έχουν;;; Ναι τα έχω δει. Βάλε και τα μεταφορικά για Ναύπλιο; 6ς βγαίνει στα 328 ευρώ από το γνωστό καιζερ και το 6ς πλας στα 420 ευρώ. Δεν έχει και τη τόσο μεγάλη διαφορά! Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από Leon Scott Kennedy
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Ναι τα έχω δει. Βάλε και τα μεταφορικά για Ναύπλιο; 6ς βγαίνει στα 328 ευρώ από το γνωστό καιζερ και το 6ς πλας στα 420 ευρώ. Δεν έχει διαφορά! https://www.skroutz.gr/s/9889976/Apple-iPhone-6s-32GB.html https://www.bestprice.gr/item/2154908638/apple-iphone-6s-32gb.html?qid=3itFpWrjvH0_5a277&seq=2
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε https://www.skroutz.gr/s/9889976/Apple-iPhone-6s-32GB.html Apple iPhone 6s 32GB (281,00€ σε 34 καταστήματα) Τα πρώτα δεν έχουν καν καταστήματα και όσο να΄ναι τα φοβάμαι αυτά τα μόνο διαδικτυακά. Μόνο το overshop είναι καλύτερη η τιμή που βγαίνει στα 306 ευρώ αλλά δεν έχει καλές αξιολογήσεις! Οπότε μόνο από το καιζερ έχω εμπιστοσύνη (γιατί έχω κάνει πολλές αγορές χωρίς κανένα πρόβλημα!) και βγαίνει στα 328 ευρώ. Διαφορά 11 ευρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Οπότε μόνο από το καιζερ έχω εμπιστοσύνη (γιατί έχω κάνει πολλές αγορές χωρίς κανένα πρόβλημα!) και βγαίνει στα 328 ευρώ. Διαφορά 11 ευρώ. Εσύ ξέρεις. Ό,τι βολεύει εσένα καλύτερα.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Εσύ ξέρεις. Ό,τι βολεύει εσένα καλύτερα. Μα φυσικά και με βολεύει να το βρω σε όσο πιο φθηνά γίνεται αλλά η διαφορά 11 ευρώ από κατάστημα πχ γερμανός με το καιζερ δεν είναι μεγάλη ώστε να το παραγγείλω καινα περιμένω σωστά; Τα άλλα δεν τα γνωρίζω καθόλου που βγαίνει στα 300 ευρώ. Εσύ έχεις να προτείνεις κάποιο-οια αξιόπιστο-α κατάστημα-τα;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Leon Scott Kennedy είπε Μα φυσικά και με βολεύει να το βρω σε όσο πιο φθηνά γίνεται αλλά η διαφορά 11 ευρώ από κατάστημα πχ γερμανός με το καιζερ δεν είναι μεγάλη ώστε να το παραγγείλω καινα περιμένω σωστά; Τα άλλα δεν τα γνωρίζω καθόλου που βγαίνει στα 300 ευρώ. Εσύ έχεις να προτείνεις κάποιο-οια αξιόπιστο-α κατάστημα-τα; Θέλει λίγο ψάξιμο, έχεις δίκιο. Αλλά μη νομίζεις ότι Γερμανός είναι αξιόπιστος. Προσωπικά έχω σταματήσει να αγοράζω από ΓΕΡΜΑΝΟ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ λόγω του άθλιου after service τους. Πρέπει κάθε φορά να τσακωθείς για να βρεις το δίκιο σου.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, natural_sgf είπε Θέλει λίγο ψάξιμο, έχεις δίκιο. Αλλά μη νομίζεις ότι Γερμανός είναι αξιόπιστος. Προσωπικά έχω σταματήσει να αγοράζω από ΓΕΡΜΑΝΟ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ λόγω του άθλιου after service τους. Πρέπει κάθε φορά να τσακωθείς για να βρεις το δίκιο σου. Σε αυτό θα συμφωνήσω 100% γιατί έχω άσχημες εμπειρίες με τον Γερμανό ειδικά! 😡 κι εννοείται ότι ΔΕΝ πρόκειται να το πάρω από αυτόν. Προτιμώ από Public.
thodoris20s Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Το kiniti του best price που σου έστειλε ο φίλος είναι μία χαρά αξιόπιστο. Τζάμπα θα δώσεις παραπάνω 50€ αν το πάρεις από γνωστή αλυσίδα
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Το kiniti του best price που σου έστειλε ο φίλος είναι μία χαρά αξιόπιστο. Τζάμπα θα δώσεις παραπάνω 50€ αν το πάρεις από γνωστή αλυσίδα Έχεις προσωπική εμπειρία φίλε μου; Είναι φυσικό κατάστημα η διαδικτυακό; Θα το κοιτάξω. Σε ευχαριστώ.😄
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Σε αυτό θα συμφωνήσω 100% γιατί έχω άσχημες εμπειρίες με τον Γερμανό ειδικά! 😡 κι εννοείται ότι ΔΕΝ πρόκειται να το πάρω από αυτόν. Προτιμώ από Public. Ναι φίλε, και γω public Άργους πάω και ας μη με βολευει λογω απόστασης (και γενικά είχα πει ότι θα μπουκοταρω public αλλά επαρχία δεν έχεις επιλογές η αλήθεια είναι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα