Προς το περιεχόμενο

iPhone 6s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγεια @rexmania ,   μια χαρά αγορά έκανες. 

Αν είναι το πρώτο σου iphone θα το ερωτευτείς για την απλότητα και ευχρηστία του λειτουργικού του αλλά κι από τις επιδόσεις του. Δεν το είχα ποτέ μου βέβαια το 6s, από το 5 16GB πέρασα σε 7 plus 128GB. Μπορώ να σου πω όμως με βεβαιότητα ότι με υπέρ-καλύπτει σήμερα και ούτε έχει κολλήσει ποτέ, ούτε ένιωσα κάπου ότι καθυστερεί. Απεναντίας με υπερκαλύπτει και ούτε καν μ' ενδιαφέρει πόσο κοστίζει το XS ή το XR που είναι 3 μοντέλα νεότερα.  😉

Επεξ/σία από kriosgr
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Σε ποιες αναβαθμίσεις αναφέρεσαι; Το 5s, που είναι 2 γενιές πίσω απ' το 6s, με τη 12 ζωντάνεψε. Λογικά το 6s θα είναι updated μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020, ίσως και του 2021.

η 12 ειναι οντως πολυ καλη αλλα αν κανεις αναβαθμιση τωρα με την 12.1.3 θα καταλαβεις οτι ειναι μονο lag τουλαχιστον αυτο ειδα εγω.

11 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Λογικά το 6s θα είναι updated μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020, ίσως και του 2021.

ναι και μετα τι εννοεις?μετα το 2020-21 θα παψει να λειτουργει σωστα?

Δημοσ.
35 minutes ago, doom26 said:

η 12 ειναι οντως πολυ καλη αλλα αν κανεις αναβαθμιση τωρα με την 12.1.3 θα καταλαβεις οτι ειναι μονο lag τουλαχιστον αυτο ειδα εγω.

12.1.3 έχω στο SE (ίδιο cpu με το 6s). Κανένα πρόβλημα προς το παρόν.

35 minutes ago, doom26 said:

Όχι, θα λειτουργεί κανονικά αλλά δεν θα έχει όποιο νέο χαρακτηριστικό υπάρχει στο επόμενο iOS και μετά από κάποιο διάστημα, χρόνια ίσως, θα αρχίσουν να εμφανίζονται apps με ελάχιστο απαιτούμενο το iOS που δεν θα μπορεί να πάρει το 6s. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα, δεν έχεις να χάσεις. Πες ότι το νοικιάζεις προς 145€/χρόνο. Δεν ξέρω σε ποιες εναλλακτικές android αναφέρεσαι αλλά σε games και video rendering android να ακουμπάει το 6s με 300€ δεν βρίσκεις. 

Δημοσ.

Είναι καλή συσκευή το 6s απλά να ξέρεις ότι διέρρευσαν φήμες ότι δεν θα υποστηρίζει το iOS 13. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις ή αν θα ισχύσει αυτό που λένε, πάντως καλό είναι να το ξέρεις πριν προβείς σε αγορά :) 

Δημοσ.

Και αν δεν πάρει δηλαδή νεότερη έκδοση από iOS 12 τι θα αλλάξει;

Κάνω παράλληλη χρήση και ένα iPhone 4s με iOS 9.x.x δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με βάση τις ανάγκες και απαιτήσεις που έχω από τη συσκευή... :) 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

1 ώρα πριν, yazidis είπε

Κουλό μου ακούγεται.. μέχρι τώρα το ios 12 υποστηρίζεται και από το 5s. Με μια έκδοση να κόψουν 3 συσκευές (5s, 6, 6s) ?

4 μαζι με το Iphone se :)

Δημοσ.
1 minute ago, kormos said:

Και αν δεν πάρει δηλαδή νεότερη έκδοση από iOS 12 τι θα αλλάξει;

Κάποια στιγμή, κάποιες εφαρμογές, θα έχουν minimum requirement το iOS 13. Θα πρέπει να είσαι άτυχος για να συμβεί αυτό, σε εφαρμογή που θέλεις, σε λιγότερο από 2 χρόνια. Φυσικά δεν θα έχεις και κάποιες δυνατότητες του ίδιου τού iOS 13 αλλά συχνά αυτές οι δυνατότητες θέλουν ούτως ή άλλως και νεότερο hardware. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Κάποια στιγμή, κάποιες εφαρμογές, θα έχουν minimum requirement το iOS 13. Θα πρέπει να είσαι άτυχος για να συμβεί αυτό, σε εφαρμογή που θέλεις, σε λιγότερο από 2 χρόνια. Φυσικά δεν θα έχεις και κάποιες δυνατότητες του ίδιου τού iOS 13 αλλά συχνά αυτές οι δυνατότητες θέλουν ούτως ή άλλως και νεότερο hardware. 

Το θυμάμαι αυτό μιας και ιστορικά έτσι δείχνει, απλά με βάση ότι μια συσκευή με iOS 9.x.x που ακόμα εξυπηρετεί τις ανάγκες Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος τέτοιας ανησυχίας γενικώς.

Αν μια συσκευή σε καλύπτει ως έχει αδιάφορο σε τι στάδιο θα φτάσει :) 

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, kormos said:

Το θυμάμαι αυτό μιας και ιστορικά έτσι δείχνει, απλά με βάση ότι μια συσκευή με iOS 9.x.x που ακόμα εξυπηρετεί τις ανάγκες Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος τέτοιας ανησυχίας γενικώς.

Αν μια συσκευή σε καλύπτει ως έχει αδιάφορο σε τι στάδιο θα φτάσει :) 

Έτσι είναι αλλά εξαρτάται κι απ' τις ανάγκες του καθενός. Εγώ π.χ., θα είχα πρόβλημα με την 9, αφού το Dropbox που χρησιμοποιώ πολύ, θέλει 10 και πάνω.

Δημοσ.

Παιδιά το βρήκα και μεταχειρισμένο στα 220 ευρώ το 16gb και 240 ευρώ το 32gb αλλά δεν νομίζω να αξίζει. Καλύτερα για 60-80 ευρώ καινούριο σωστά;

Να σημειώσω πως η χρήση που θα κάνω είναι απλή όπως internet, email, vider και τις εφαρμογές των παιχνιδιών playlink ps4😄. Τι λέτε θα υπάρχει πρόβλημα στο μέλλον με αυτά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Παιδιά το βρήκα και μεταχειρισμένο στα 220 ευρώ το 16gb και 240 ευρώ το 32gb αλλά δεν νομίζω να αξίζει. Καλύτερα για 60-80 ευρώ καινούριο σωστά;

Να σημειώσω πως η χρήση που θα κάνω είναι απλή όπως internet, email, vider και τις εφαρμογές των παιχνιδιών playlink ps4😄. Τι λέτε θα υπάρχει πρόβλημα στο μέλλον με αυτά;

Ξεχασε τα τα 16gb χωρου.Το λιγοτερο 32.

Περαν τουτου εχε υποψη σου οπως αναφερθηκε οτι μιλαμε για κινητο του 2015 με οτι αυτο συνεπαγεται απο πλευρας updates(αν σε απασχολει αυτο)και οτι η μπαταρια του δεν ειναι οτι το καλυτερο(του 6s plus ειναι καλυτερη).

Επισης ναι για 60ευρω διαφορα καλυτερα καινουργιο.

Το καλυτερο θα ηταν αν μπορουσες να πας εστω στο 7ρι(κυριως το 7plus).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...