rexmania Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Παιδεία πήρα πρόσφατα το 6s iPhone γιατί έκανε 369 ευρώ.πιστευετε έκανα καλή επιλογη γιατί πιστεύω οι apple θα το παρατήσει σε κάνα χρόνο και δεν θα πέρνει αναβαθμίσεις άλλο ούτε στο appstore θα μπορώ να κάνω κάτι.
Yiannis87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, rexmania είπε Παιδεία πήρα πρόσφατα το 6s iPhone γιατί έκανε 369 ευρώ.πιστευετε έκανα καλή επιλογη γιατί πιστεύω οι apple θα το παρατήσει σε κάνα χρόνο και δεν θα πέρνει αναβαθμίσεις άλλο ούτε στο appstore θα μπορώ να κάνω κάτι. Άρα γιατί το πήρες? Επειδή έκανε 369? Με 369 σου καθαρίζω το σπίτι αν θες, αλλά μια φορά, χωρίς δηλαδή αναβάθμιση του χρόνου. Σκέψου το. Καλό κινητό είναι -απλά έχε υπόψη σου ότι σκρουτζ το 7 έχει 450. Αν δηλαδή μπορούσες να δώσεις 80 παραπάνω, δεν έκανες καλή αγορά. Ως updates θα πάρει λογικά μέχρι και το 2020 πίστευω. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από Yiannis87 1
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Με'γεια σου Δεν θα το έκρινα καλή επιλογή εκτος αν το θες μονο για πολύ βασική χρηση οπως τηλεφωνία/sms και email μεσω του app. Σε αυτα θα τα κατεφέρνει μια χαρα για καιρό. offtopic Spoiler επειδή παρατήρησα οτι τα μπερδευεις συχνά. Παιδεια ειναι η εκπαιδευση, ενω οταν θες να φωνάζεις κάποιους να γράφεις παιδιά. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, rexmania είπε Παιδεία πήρα πρόσφατα το 6s iPhone γιατί έκανε 369 ευρώ.πιστευετε έκανα καλή επιλογη γιατί πιστεύω οι apple θα το παρατήσει σε κάνα χρόνο και δεν θα πέρνει αναβαθμίσεις άλλο ούτε στο appstore θα μπορώ να κάνω κάτι. Με γεια σου! Καλή επιλογή δεν έκανες εν έτη 2019 να πάρεις 6s. Αλλά τώρα το πήρες, τι το ψάχνεις κατόπιν εορτής;
BlueBlade Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Με βάση το πλάνο που ακολουθεί η Apple τα τελευταία χρόνια σχετικά με τις αναβαθμίσεις των συσκευών, αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι και το 2020 θα είσαι καλά. Τώρα, δεν ξέρω τι νόημα έχει να συζητάμε για το αν είναι ή δεν είναι καλή αγορά μιας και τώρα το αγόρασες. Εγώ θα έλεγα πάντως ότι σε αυτά τα λεφτά είχες πολύ καλύτερες επιλογές αλλά δεν είναι ότι πέταξες και τα λεφτά σου στα σκουπίδια. 1
TechnoState Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Λίγο αψυχολογητη η αγορά σου ... μάλλον το πήρες για να λες στον εαυτό σου ότι έχεις iphone. Αν πάλι δεν ισχύει αυτό κ σε κάλυπτει στην καθημερινότητα σου, τότε είναι οκ η αγορά σου αυτή. Futureproof κίνηση δεν είναι καθόλου πάντως (κ στις δύο περιπτώσεις).
kormos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, rexmania είπε Παιδεία πήρα πρόσφατα το 6s iPhone γιατί έκανε 369 ευρώ.πιστευετε έκανα καλή επιλογη γιατί πιστεύω οι apple θα το παρατήσει σε κάνα χρόνο και δεν θα πέρνει αναβαθμίσεις άλλο ούτε στο appstore θα μπορώ να κάνω κάτι. Εν μέρη θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Θα μπορούσες φυσικά την ερώτηση αυτή να την κάνεις πριν την αγορά και όχι μετά.... . Παρ ολ αυτά όμως αν είσαι μέτριος και λίγο προς τα πάνω σε κατηγορία χρήστης στις απαιτήσεις σου τότε είναι καλή αγορά. Προσωπικά μέχρι πρότινως είχα ένα iPhone 5s όπου με αυτά που κάνω χρήση με υπερκάλυπτε και πλέον είμαι με ένα iPhone 6s όπου επίσης με κάλπυτει (η μετάβαση έγινε λόγο οθόνης, σε ίντσες)
Yiannis87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, BlueBlade είπε Εγώ θα έλεγα πάντως ότι σε αυτά τα λεφτά είχες πολύ καλύτερες επιλογές Άλλες επιλογές σε Apple καινούριο? Σε μεταχειρισμένο μπορεί, αλλά τότε θα έπαιρνε και μεταχειρισμένο IMEI και για διάφορους λόγους μπορεί να προτιμούσε καθαρό.
BlueBlade Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Άλλες επιλογές σε Apple καινούριο? Σε μεταχειρισμένο μπορεί, αλλά τότε θα έπαιρνε και μεταχειρισμένο IMEI και για διάφορους λόγους μπορεί να προτιμούσε καθαρό. Όχι σε Apple καινούργιο, σε Android όμως είχε πάρα πολλές διαφορετικές εναλλακτικές. Με ελάχιστα ευρώ παραπάνω ας πούμε πήγαινε σε Galaxy s8, που είναι πολύ καλύτερη συσκευή στο σύνολο, μιας και είναι και πιο καινούργια.
kormos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Όχι σε Apple καινούργιο, σε Android όμως είχε πάρα πολλές διαφορετικές εναλλακτικές. Με ελάχιστα ευρώ παραπάνω ας πούμε πήγαινε σε Galaxy s8, που είναι πολύ καλύτερη συσκευή στο σύνολο, μιας και είναι και πιο καινούργια. Σε κατηγορία για συζητήσεις μόνο με προϊόντα της Apple, σε χρήστη που είναι AppleUser και προτείνεις ότι θαααα μπορούσε να πάρει Android? Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο άκυρο αυτό...;
BlueBlade Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, kormos είπε Σε κατηγορία για συζητήσεις μόνο με προϊόντα της Apple, σε χρήστη που είναι AppleUser και προτείνεις ότι θαααα μπορούσε να πάρει Android? Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο άκυρο αυτό...; Κουβέντα κάνουμε, στην τελική ρώτησε γενικά και αόριστα αν έκανε καλά και είπα και εγώ την γνώμη μου. Όσο για την κατηγορία δεν λέει κάτι, πιο πιθανό το κόβω να αγόρασε το κινητό, να είδε κατηγορία Apple και να μπήκε να γράψει παρά το ότι ήθελε να περιορίσει την κουβέντα γύρω από Apple συσκευές.
Yiannis87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kormos είπε Σε κατηγορία για συζητήσεις μόνο με προϊόντα της Apple, σε χρήστη που είναι AppleUser και προτείνεις ότι θαααα μπορούσε να πάρει Android? Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο άκυρο αυτό...; 38 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Κουβέντα κάνουμε, στην τελική ρώτησε γενικά και αόριστα αν έκανε καλά και είπα και εγώ την γνώμη μου. Όσο για την κατηγορία δεν λέει κάτι, πιο πιθανό το κόβω να αγόρασε το κινητό, να είδε κατηγορία Apple και να μπήκε να γράψει παρά το ότι ήθελε να περιορίσει την κουβέντα γύρω από Apple συσκευές. Λογικά ο @rexmania αν πόσταρε σόβαρα αυτό που πόσταρε(!) είναι πρώτη φορά χρήστης Apple. Τώρα δεν ξέρω τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, αλλά με το παραπάνω σκεπτικό ναι θα μπορούσε να μείνει στο Android. Με την συγκεκριμένη όμως επιλογή της πιο φτηνής κατά το δυνατό apple συσκευής, σημαίνει πως ήθελε να δοκιμάσει ios. Απλά αν είχε ρωτήσει νωρίτερα θα έπαιρνε καλύτερα το 7 με +80 ευρώ.
kSiS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Στις 16/1/2019 στις 6:50 ΜΜ, BlueBlade είπε Όχι σε Apple καινούργιο, σε Android όμως είχε πάρα πολλές διαφορετικές εναλλακτικές. Με ελάχιστα ευρώ παραπάνω ας πούμε πήγαινε σε Galaxy s8, που είναι πολύ καλύτερη συσκευή στο σύνολο, μιας και είναι και πιο καινούργια. Ενημερωτικά, σε speedtest το iPhone 6S (2015) αφήνει αρκετά πίσω Samsung S8 (2017). 2
doom26 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 εντάξει οτι το χρυσοπλήρωσες....αλλά είναι μια χαρά κινητό και εγώ πριν 1,5 χρόνο το πήρα μεταχειρισμένο και είναι σκυλι.τωρα οσο άφορα τις αναβαθμίσεις συγνώμη ρε παιδιά οι τελευταίες που βγήκαν τουλάχιστον δεν κάνουν κάτι κάλο στο 6s πάρα κολλήματα δημιουργούν,είναι πιστεύω για τα πιο new μοντελα.σιγουρα η apple θέλει να αλλάζουμε μοντέλο κάθε 4 χρόνια άλλα από οικονομικής άποψης είναι δύσκολο για καποιους.τι σημαίνει ότι θα σταματήσει η αναβάθμιση του?
CheOnWeb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, doom26 said: τωρα οσο άφορα τις αναβαθμίσεις συγνώμη ρε παιδιά οι τελευταίες που βγήκαν τουλάχιστον δεν κάνουν κάτι κάλο στο 6s πάρα κολλήματα δημιουργούν,είναι πιστεύω για τα πιο new μοντελα Σε ποιες αναβαθμίσεις αναφέρεσαι; Το 5s, που είναι 2 γενιές πίσω απ' το 6s, με τη 12 ζωντάνεψε. Λογικά το 6s θα είναι updated μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020, ίσως και του 2021. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από CheOnWeb 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα