Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης 55" για σαλόνι. Παρακαλώ για την βοήθεια σας

1)Απόσταση θέασης = 2.5m

2)Πρέπει να έχει καλή εικόνα και από γωνίες. Άρα μονόδρομος IPS panel.

3) Χρήση κυρίως DIGEA HD άρα θέλω μια τηλεόραση που να κάνει πολύ καλό upscaling σε 4k. Να δείχνει όσο καλύτερα γίνεται τα κανάλια (Ναι καλά διαβάσατε) και ταινίες/Netflix/YouTube.

4) Ο χώρος είναι φωτεινός , άρα χρειάζεται φωτεινή οθόνη και θα προτιμούσα να μην κάνει αντανάκλαση η οθόνη.

Η βάση δεν με ενδιαφέρει θα τοποθετηθεί στον τοίχο.

Από όσα έχω διαβάσει θα πήγαινα στην UE55NU8002 ΑΝ δεν είχε τόσο χάλια γωνία θέασης.. ακόμα και αν είναι VA.

Χρηματικά θα ήθελα να μην υπερβεί τα 800€.

Επεξ/σία από adreas195
Τ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την ειχα δει απο κοντά την 55XF85 δίπλα στην Samsung QE55Q6FN και δεν με ενθουσίασε , μου φανηκε κάπως θαμπή (για τα μάτια μου πάντα). Eνω η Q6 μου φάνηκε πολυ ομορφη σαν οπτασία. αλλα ειναι ακριβή..

Ειμαι ανάμεσα στις παρακάτω καθώς βλέπω τις Samsung πολυ πιο γεμάτη εικόνα σε αντίθεση και χρώμα. Το θέμα πλέον ειναι για κάναλια Digea και netflix ποια ειναι πιο value for money ?
εχουν διαφορά 170€ 

• UE55NU8002 στα 799
  • UE55NU7402  στα 629
Επεξ/σία από adreas195
Δημοσ.

χρειάζομαι απελπισμένα να τις δώ στα digea, Ant1, star, alpha, δεν γίνεται αν δεν φαίνονται καθαρά τα κανάλια θα έχει παντόφλα ...
help αδέρφια

Δημοσ.

Μην κοιτατε ρε παιδια τα demo των καταστηματων,εκει οι τηλεορασεις δεν συγκρινονται.εκτος και παρεις το κοντρολ μεσα στο καταστημα και ξεκινησεις τις ρυθμισεις.τα demo της samsung ειδικα, εχουν φαει τοση επεξεργασια που δειχνουν για 16κ αναλυση.με 800δις χρωματα.μιλαμε για τρελη επεξεργασια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...