deathlok Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 paidia ton exei kaneis ton parapano controller axizei??genika tin exete xanakousi tin sigekrimeni marka?(ton brika ftina kai thelo na kano ena raid 0)
billpeppas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Είναι γνωστή και πολύ καλή μάρκα. Αντίστοιχα υπάρχει και η Promise. Και οι δύο είναι πολύ καλές. Πάρε τον.
deathlok Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 thanks billpeppas! ton agorasa molis mou erthei tha postaro kai entiposeis:)
k_w_t Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Παιδια ο controller που δινει το πλαισιο της sunix εχει το ιδιο chipset δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα αν και δεν τον εχω για raid αλλα για προσθετες συσκευες ide (dvdr - cd-rom)
billpeppas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Όχι. SiS είναι εταιρία που βγάζει τσίπσετς , και κάρτες γραφικών ( S3 ) Η Silicon Image είναι άλλη εταιρία.
tsotrilos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 thanks gia to info sorry gia thn blakeia.....
georgeadams Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 SiS είναι εταιρία που βγάζει τσίπσετς , και κάρτες γραφικών ( S3 ) Η SiS δεν είναι η ίδια με την S3 Για την ακρίβεια, η S3 έχει πουληθεί εδώ και καιρό στη Via (ανταγωνιστής της SiS)
sash Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Παιδια ο controller που δινει το πλαισιο της sunix εχει το ιδιο chipset δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα αν και δεν τον εχω για raid αλλα για προσθετες συσκευες ide (dvdr - cd-rom) αυτόν σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ , όχι για RAID αλλά για πρόσθετους σκληρούς. Θέλω να ρωτήσω, έιναι έυκολος στην εγκατάσταση? δεν βρίσκω πουθενά manual. Και κάτι ακόμα: Ποσους σκληρούς μπορώ να κοτσάρω πάνω σ'αυτή την κάρτα? Ευχαριστώ
sash Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Παιδια ο controller που δινει το πλαισιο της sunix εχει το ιδιο chipset δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα αν και δεν τον εχω για raid αλλα για προσθετες συσκευες ide (dvdr - cd-rom) αυτόν σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ , όχι για RAID αλλά για πρόσθετους σκληρούς. Θέλω να ρωτήσω, έιναι έυκολος στην εγκατάσταση? δεν βρίσκω πουθενά manual.. Και κάτι ακόμα: Ποσους σκληρούς μπορώ να κοτσάρω πάνω σ'αυτή την κάρτα? Ευχαριστώ
georgeadams Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Μια χαρά είναι. Συνολικά μπορείς να βάλεις μέχρι 4 δίσκους.
sash Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 η εγκατάσταση είναι ευκολή? χρειάζεται drivers κλτ κλτ?
Nfountou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Xreiazetai drivers... Eidika otan kaneis egatastash ta xp tha prepei na pathseis f6 k na valeis drivers apo disketa.... Alla k pali den einai tipota
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.