Προς το περιεχόμενο

samsung s9 plus update andoid pie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καπου ειχα διαβασει οτι απο σημερα 15/1 θα κυκλοφορησει παντου και σε ολες τις εκδοσεις. εγω με εκδοση G965FXXS2BRK3/G965F0XM2BRJ3/G965FXXS2BRK3 ξερουμε ποτε θα ενημερωθει η εκδση αυτη; γενικα γνωριζει κανεις τιποτα περισσοτερο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, karabill93 είπε

παιδια καπου ειχα διαβασει οτι απο σημερα 15/1 θα κυκλοφορησει παντου και σε ολες τις εκδοσεις. εγω με εκδοση G965FXXS2BRK3/G965F0XM2BRJ3/G965FXXS2BRK3 ξερουμε ποτε θα ενημερωθει η εκδση αυτη; γενικα γνωριζει κανεις τιποτα περισσοτερο;

Έχει ξεκινήσει ήδη εδώ και καιρό στις περισσότερες χώρες... Υπομονή είναι θέμα ημερών πλέον. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, karabill93 είπε

Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό να δεις αν υπάρχει κάτι

Δημοσ.

Ήρθε λοιπόν! Το ερώτημα είναι : προχωράμε άφοβα ή περιμένουμε μήπως και υπάρχουν προβλήματα. 

Αν προχωράμε ποια διαδικασία είναι καλό να ακολουθήσουμε για την αποφυγή κολημματων και προβλημάτων; 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Symbad είπε

Ήρθε λοιπόν! Το ερώτημα είναι : προχωράμε άφοβα ή περιμένουμε μήπως και υπάρχουν προβλήματα. 

Αν προχωράμε ποια διαδικασία είναι καλό να ακολουθήσουμε για την αποφυγή κολημματων και προβλημάτων; 

Update OTA-Backup-Factory reset.

Αυτή είναι η κλασσική διαδικασία.

Μετά από εκεί και πέρα αν υπάρχουν προβλήματα αυτό θα φταίει στην αναβάθμιση και θα πρέπει να περιμένεις την επόμενη για να φτιάξει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάνε κανονικά το update, κράτα κάπου τα αρχεία σου και μετά factory reset για να κάτσει καλά.

Το χω κ εγώ απ τους πρώτους. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Symbad είπε

Το backup δεν το παίρνουμε πριν την αναβάθμιση; και μετά τα άλλα που αναφέρεις; 

Όχι έτσι όπως σου είπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...