xTHANERx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα ετοιμάζομαι να πάρω συσκευή Android με ταβάνι τα 550€. Δεν με ξετρελενουν τα Samsung αλλά αν είναι ανώτερα συγκριτικά με άλλες συσκευές θα το σκεφτόμουν. Ειμαι ανοιχτός σε προτάσεις Ευχαριστώ
TechnoState Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από Ελλάδα? (Επίσημη αντιπροσωπεία-skroutz-bestprice ή απο Κίνα/Taiwan/Hong Kong etc) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState
darksoul93 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Καλύτερα συμπλήρωσε και την φόρμα για να ξέρουμε πού να κινηθούμε,πχ μια προφανής επιλογή είναι το OnePlus 6t αλλά δεν έχει αδιάβροχοποίηση, 3.5 θύρα, ασύρματη φόρτιση, οπότε αν εσύ αυτά τα θεωρείς απαραίτητα δεν σου κάνει.
xTHANERx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Από Ελλάδα θα ήθελα να είναι. Θέλω να είναι μεγάλο 6 ίντσες περίπου καλή μπαταρία, ωραια κάμερα, το θέλω για καθημερινή χρήση και που και που για gaming. Είμαι ανάμεσα σε p20 pro, s9 και 6t. Αλλά αν έχετε και κάποιο άλλο υποψην μου λετε
chios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, darksoul93 είπε Καλύτερα συμπλήρωσε και την φόρμα για να ξέρουμε πού να κινηθούμε,πχ μια προφανής επιλογή είναι το OnePlus 6t αλλά δεν έχει αδιάβροχοποίηση, 3.5 θύρα, ασύρματη φόρτιση, οπότε αν εσύ αυτά τα θεωρείς απαραίτητα δεν σου κάνει. Ούτε Fm radio, sd card, notification led. Μπαταρία και s9 δεν πάνε μαζί. Ανάμεσα στα τρία στο p20 pro θα πήγαινα. Αν και εγώ τηλέφωνο χωρίς ακουστικά δεν το κοιτάω καν.
Netr0nic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάρε το S9+ το οποίο τα πάει μια χαρά στην μπαταρία και έχει αρκετά καλούδια ακόμα (αδιάβροχο, GG5, πολύ καλές κάμερες και εξαιρετικό βίντεο, πολύ καλή οθόνη, One UI, smooth εμπειρία χρήσης γενικότερα, καλή υποστήριξη κτλ). Επίσης να πω ότι το OnePlus 6T που αναφέρθηκε παραπάνω επίσημα δεν είναι αδιάβροχο άλλα ανεπίσημα είναι! Έχει αδιαβροχοποίηση απλά δεν πήρε επίσημα την πιστοποίηση IP68 για να μην ανέβει το κόστος. Κατά σειρά θα σου πρότεινα: 1) Galaxy S9+ (καλύτερο πακέτο overall) 2) OnePlus 6T 3) P20 Pro (μεγαλύτερη μπαταρία) Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από Netr0nic 1
HateMe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 S9 Plus η One Plus 6T. Με το νεο ui το S9 plus δεν πιάνεται πλέον από κανένα σ αυτά τα λεφτά. Μόνο στην μπαταρία χάνει, αλλά χαλάλι. Την μέρα στην βγάζει χαλαρά. 2
saruman123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 17 ώρες πριν, xTHANERx είπε Καλησπέρα ετοιμάζομαι να πάρω συσκευή Android με ταβάνι τα 550€. Δεν με ξετρελενουν τα Samsung αλλά αν είναι ανώτερα συγκριτικά με άλλες συσκευές θα το σκεφτόμουν. Ειμαι ανοιχτός σε προτάσεις Ευχαριστώ S9+ Για άμεσο service/support, αδιάβροχο,καλύτερη κάμερα(μπρος/πίσω), καλύτερη ανάλυση οθόνης, υποδοχή για κάρτα μνήμης, θύρα ακουστικών, ασύρματη φόρτιση, ανανεωμένο λειτουργικό που λένε ότι έρχεται κοντά στο stock android.
stefanosxaris10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) για αυτα που ζητας μπορεις να παρεις κατι οικομικοτερο πχ. xiaomi mi8 εχουμαι και λεμε amoled οθονη 6.21 inch με αναλυση FHD+ 1080 x 2248 snapdragon 845 στα 2.8GHz (ικανος για αρκετα περισσοτερα απο αυτα που θες ) 6gb ram + 64gb rom διπλη καμερα 12mp +12mp selfie 20mp μπαταρια 3.400mah με fast charge αυτα νομιζω σε καλυψαν αν οχι και θεσ να παρεις το s9 καλυτερα περιμενε γιατι 17 ιανουαριου η samsung βγαζει καινουρια τηλεφωνα + σε λιγο καιρο βγαινει s10( δεν θημαμαι ακριβως) παρτο https://www.skroutz.gr/s/15487154/Xiaomi-Mi-8-64GB.html?from=recommendations Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από stefanosxaris10
kalogero Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 9+ Θα σου προτείνω κι εγώ απο τα καλύτερα κινητά της αγοράς και με τιμή πεσμένη σε σχέση με πριν .. χτυπατο αλύπητα
xTHANERx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Σας ευχαριστώ για την γνώμη σας. Νομίζω θα καταλήξω στο s9 αλλά θα περιμένω να δω και την παρουσίαση της Samsung να δουμε το παιζει
margaritagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Προφανώς s9+ Τα σ10 θα κάνουν καιρό να πάνε στα τωρινά επίπεδα τιμής του 9. Αν μπορείς να περιμένεις, οκ 1
Fulgore Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Ο ανθρωπος λεει οτι θελει καλη μπαταρια και καμερα και δεν του προτεινε ουτε ενας το p20pro που ειναι ιδανικο για αυτον? Ειπαμε ρε παιδια να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι οχι τερμα biased προς Samsung(και οχι δεν εχω p20pro)....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα