Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Η Samsung έχει πει εδώ και καιρό ότι δεν την ενδιαφέρει να παρουσιάσει πρώτη την εκάστοτε νέα τεχνολογία. Γι΄αυτό δεν έβγαλε πρώτη fingerprint στην οθόνη ή foldable (το οποίο φυσικά δεν θα έχει καμία σχέση με το πρωτότυπο που έδειξε πριν μήνες).
AntiCambeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Σε 2-3 χρόνια που θα βγάλει η Apple αναδιπλούμενο smartphone θα έχει διπλάσια τιμή στα 2000-2500€ επειδή όταν διπλώνει θα πιάνεται σαν 2 οθόνες.Ομως θα είναι innovation.Αν η οθόνη είναι και Liguid Retina αγορά day 1. Φυσικά δεν θα έχει αντιγράψει γιατί έχει ήδη αναπτύξει την τεχνολογία απλά θα τύχει να την ενσωματώσει στα μοντέλα που θα βγάλει σε 2-3 χρόνια.Πρέπει πρώτα να πουλήσει τα τωρινά μοντέλα. 😎 Διαδώστε(Η παραθέστε)το post πρίν το "κατεβάσουν".Επειτα αποθηκεύστε το και κάντε το post σε 2-3 χρόνια).
TzortzisJosh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, fg9000 είπε Ας ελπίσουμε να βγει και iphone αναδιπλούμενο κινητό μέχρι το 2030 και ας το παρουσιάσει ως καινοτομία, δεν πειράζει, έστω και έτσι εμείς θα το αγοράσουμε. Παρεπιπτώντος τα προβλήματα στις μητρικές με τους faulty χαλκοδρομους τα έχει λύσει στα νέα iphone η και εκεί καινοτομεί? Για όσους γνωρίζουν εννοώ τα audio chip στα iphone 7. hate comment σε σχόλιο για παρουσίαση νέου κινητού - δεν βρίσκω λόγο, προφανώς δεν θα λυθεί εδώ το πρόβλημα. Απίστευτη καινοτομία το αναδιπλούμενο κινητό. Πάντα ήθελα να έχω ένα. Το ότι λανσάρουν σιγά σιγά οι εταιρείες αναδιπλούμενες συσκευές δεν σημαίνει ότι είναι και καλό-χρήσιμο-ωραίο-θα πετύχει-θα το υιοθετήσουν όλοι κλπ. Άποψή μου ότι δεν θα πουλήσουν τέτοιου είδους κινητά τουλάχιστον στην μορφή που έχουν τα σημερινά "πρωτότυπα" μοντέλα. Αισθητικά τουλάχιστον στα μάτια μου είναι αίσχος. Έτσι όπως το πάνε, σε 5-6 χρόνια θα αρχίσουν δειλά δειλά να ενσωματώνουν ξανά πληκτρολόγια, τύπου Blackberry στα κινητά. Επίσης, για όσους δεν το γνωρίζουν, οι φωτογραφίες με τα Κορεάτικα που έβαλε ο Poster του τοπικ, λένε Κιμ Πατα Το Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από TzortzisJosh
JcD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε Επίσης, για όσους δεν το γνωρίζουν, οι φωτογραφίες με τα Κορεάτικα που έβαλε ο Poster του τοπικ, λένε Κιμ Πατα Το 😳😂🤣😄
Fotis Deutschland Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Είναι λίγο αστείο να λέμε ότι αντιγράφει μόνο η Apple.Τον σχεδιασμό των κινητών Huawei και xiaomi τι σας θυμίζει;
ScorpioX777 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε Είναι λίγο αστείο να λέμε ότι αντιγράφει μόνο η Apple.Τον σχεδιασμό των κινητών Huawei και xiaomi τι σας θυμίζει; Η Samsung αντιγραφει απο την Apple, η Apple απο τη Samsung, οι κινεζοι αυτους τους δυο και μεταξυ τους δηλαδη τους παντες. 1
Istros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, JcD είπε Παπάδες αναδιπλούμενο! Βαφτίστηκε έτσι από τα sites τεχνολογίας για λόγους κλικ. Που την βλέπεις την αναδίπλωση? Δεν έχει σχέση αυτό που θα παρουσιάσει η samsung με αυτό που έβγαλε η κινεζική. Σαφώς και η samsung θα μπορούσε να βγάλει ένα flex pie 2-3 χρόνια πίσω και να έχει γίνει ρεζίλι των σκυλιών! Το F αναδιπλώνετε όπως φαίνεται στα πρώτα βίντεο, δεν τυλίγεται! Πίστεψε με η όρεξη μου να υπερασπίζομαι την samsung έχει περάσει καιρό τώρα αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι μία εταιρία που δεν έχει τους πόρους και την τεχνογνωσία της samsung της οποίας το τμήμα οθονών σπέρνει χρόνια τώρα να είναι τεχνολογικά μπροστά! Το πρώτο μου Samsung ήταν το sgh-600 εν έτη 1999 και όλοι με κορόιδευαν που έδωσα το startac 130 θα να πάρω Samsung.Φοβερη συσκευή για την εποχή της.Απο τοτε πέρασαν αρκετές συσκευές της Samsung από τα χέρια μου και σήμερα έχω ένα s9 και ένα note 9.Θεωρω ότι η Samsung είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο το να λεμε όμως ότι μπορούσε να κυκλοφορήσει μια συσκευή foldable 3 χρόνια πριν αλλά δεν το έκανε για να την παρουσιάσει τώρα είναι αστείο.Το θέμα είναι ότι ακούμε αναδιπλούμενη συσκευή από τη Samsung πόσα χρόνια τώρα και αναδιπλούμενη δεν βλέπουμε μέχρι και μια κινέζικη έβγαλε πρώτη οθόνη που διπλώνει.Σιγουρα είναι υποδεέστερη τεχνολογικά και εμφανισιακά χάλια αλλά όπως και να το κάνουμε είναι η πρώτη αναδιπλούμενη. www.theverge.com/platform/amp/circuitbreaker/2018/11/5/18067116/royole-flexpai-flexible-display-foldable-smartphone-tablet-pricing-features-release-date 2 ώρες πριν, panathatube είπε Έχεις φίλε μου πραγματικά την εντύπωση ότι η Samsung δεν μπορούσε να βγάλει πρώτη τέτοιο εξάμβλωμα; Το θέμα είναι να είσαι πρώτος ή καλύτερος; Νομίζεις ότι η πρωτιά είναι πανάκεια; Σε πληροφορώ ότι τις πρώτες touch screen οθόνες δεν τις είχε το iPhone τις είχαν κινητά όπως το Prada της LG! Και τα gestures των iPhones τα είχαν πρώτα τα κινητά της Palm! Ποιος τα θυμάται; Η Samsung φιλοδοξεί να φέρει την επανάσταση με τα αναδιπλούμενα και για να επιχειρήσει να το κάνει χρειάζεται πειστικό προϊόν όχι καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς. Συμφωνώ μαζί σου αλλά το Prada έχει μείνει στην ιστορία σαν το πρώτο κινητό με capacitive οθόνη.Οπως και τα κινητά της palm έχουν αφήσει ιστορία.Δεν είπα πουθενά ότι το flexpai θα είναι καλύτερο αλλα ότι foldable ακούμε από τη samsung και foldable δεν βλέπουμε.Αν έχει σκοπό να το βγάλει μετά από ένα χρόνο για να είναι τέλειο πολύ καλά θα κάνει.Απλα περιμέναμε την πρώτη συσκευή από τη Samsung.Τωρα όσο αφορά το γεγονός ότι μπορούσε να το κυκλοφορήσει 3 χρόνια πριν και δεν το έκανε το θεωρώ τουλάχιστον αστείο. 3 ώρες πριν, ΤΟΚΥΟ είπε iPhonαξίας είσαι ; Ειδικά ο @Tokyo από τους πιο φανατικους.εσυ trollakias εισαι?
ignome4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Ποιο πολύ περιμένω να δω το one UI πάνω του, παρά το ίδιο το κινητό
panathatube Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, Istros είπε Το πρώτο μου Samsung ήταν το sgh-600 εν έτη 1999 και όλοι με κορόιδευαν που έδωσα το startac 130 θα να πάρω Samsung.Φοβερη συσκευή για την εποχή της.Απο τοτε πέρασαν αρκετές συσκευές της Samsung από τα χέρια μου και σήμερα έχω ένα s9 και ένα note 9.Θεωρω ότι η Samsung είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο το να λεμε όμως ότι μπορούσε να κυκλοφορήσει μια συσκευή foldable 3 χρόνια πριν αλλά δεν το έκανε για να την παρουσιάσει τώρα είναι αστείο.Το θέμα είναι ότι ακούμε αναδιπλούμενη συσκευή από τη Samsung πόσα χρόνια τώρα και αναδιπλούμενη δεν βλέπουμε μέχρι και μια κινέζικη έβγαλε πρώτη οθόνη που διπλώνει.Σιγουρα είναι υποδεέστερη τεχνολογικά και εμφανισιακά χάλια αλλά όπως και να το κάνουμε είναι η πρώτη αναδιπλούμενη. www.theverge.com/platform/amp/circuitbreaker/2018/11/5/18067116/royole-flexpai-flexible-display-foldable-smartphone-tablet-pricing-features-release-date Συμφωνώ μαζί σου αλλά το Prada έχει μείνει στην ιστορία σαν το πρώτο κινητό με capacitive οθόνη.Οπως και τα κινητά της palm έχουν αφήσει ιστορία.Δεν είπα πουθενά ότι το flexpai θα είναι καλύτερο αλλα ότι foldable ακούμε από τη samsung και foldable δεν βλέπουμε.Αν έχει σκοπό να το βγάλει μετά από ένα χρόνο για να είναι τέλειο πολύ καλά θα κάνει.Απλα περιμέναμε την πρώτη συσκευή από τη Samsung.Τωρα όσο αφορά το γεγονός ότι μπορούσε να το κυκλοφορήσει 3 χρόνια πριν και δεν το έκανε το θεωρώ τουλάχιστον αστείο. Ειδικά ο @Tokyo από τους πιο φανατικους.εσυ trollakias εισαι? Πριν δύο χρόνια ίσως να μην υπήρχαν καν τα απαραίτητα υλικά η αλήθεια είναι. 1
JcD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 55 λεπτά πριν, Istros είπε iPhonαξίας είσαι ; Σεσημασμένος! Το δεύτερο προφίλ του μπιλντάνου είναι! 😂
ΤΟΚΥΟ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Istros είπε Το πρώτο μου Samsung ήταν το sgh-600 εν έτη 1999 και όλοι με κορόιδευαν που έδωσα το startac 130 θα να πάρω Samsung.Φοβερη συσκευή για την εποχή της.Απο τοτε πέρασαν αρκετές συσκευές της Samsung από τα χέρια μου και σήμερα έχω ένα s9 και ένα note 9.Θεωρω ότι η Samsung είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο το να λεμε όμως ότι μπορούσε να κυκλοφορήσει μια συσκευή foldable 3 χρόνια πριν αλλά δεν το έκανε για να την παρουσιάσει τώρα είναι αστείο.Το θέμα είναι ότι ακούμε αναδιπλούμενη συσκευή από τη Samsung πόσα χρόνια τώρα και αναδιπλούμενη δεν βλέπουμε μέχρι και μια κινέζικη έβγαλε πρώτη οθόνη που διπλώνει.Σιγουρα είναι υποδεέστερη τεχνολογικά και εμφανισιακά χάλια αλλά όπως και να το κάνουμε είναι η πρώτη αναδιπλούμενη. www.theverge.com/platform/amp/circuitbreaker/2018/11/5/18067116/royole-flexpai-flexible-display-foldable-smartphone-tablet-pricing-features-release-date Συμφωνώ μαζί σου αλλά το Prada έχει μείνει στην ιστορία σαν το πρώτο κινητό με capacitive οθόνη.Οπως και τα κινητά της palm έχουν αφήσει ιστορία.Δεν είπα πουθενά ότι το flexpai θα είναι καλύτερο αλλα ότι foldable ακούμε από τη samsung και foldable δεν βλέπουμε.Αν έχει σκοπό να το βγάλει μετά από ένα χρόνο για να είναι τέλειο πολύ καλά θα κάνει.Απλα περιμέναμε την πρώτη συσκευή από τη Samsung.Τωρα όσο αφορά το γεγονός ότι μπορούσε να το κυκλοφορήσει 3 χρόνια πριν και δεν το έκανε το θεωρώ τουλάχιστον αστείο. Ειδικά ο @Tokyo από τους πιο φανατικους.εσυ trollakias εισαι? Εγώ είναι η Tokyo και δεν τρολαρω η Samsung είναι η καλύτερη σε όλα ακόμα και από την Apple 🍎 1
Istros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, ΤΟΚΥΟ είπε Εγώ είναι η Tokyo και δεν τρολαρω η Samsung είναι η καλύτερη σε όλα ακόμα και από την Apple 🍎 Χρόνια τωρα 1
JcD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Παίζει καμιά πληροφορία πότε περίπου θα κυκλοφορήσει το note 10? Τίποτα αυγουστο μεριά? Σκέφτομαι μπας και περάσω μία σε mate 20pro μέχρι τότε, αν και το note9 είναι άψογο κάνα μήνα τώρα που το έχω!
Istros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, JcD είπε Παίζει καμιά πληροφορία πότε περίπου θα κυκλοφορήσει το note 10? Τίποτα αυγουστο μεριά? Σκέφτομαι μπας και περάσω μία σε mate 20pro μέχρι τότε, αν και το note9 είναι άψογο κάνα μήνα τώρα που το έχω! Το note 8 κυκλοφόρησε 23 Αυγούστου 2017,το note 9 Αυγουστου 2018.Το πιο πιθανό Ιουλιο-Αυγουστο 1
Jimmy08 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, JcD είπε Όχι, δεν είναι αυτό το θέμα! Για τον καταναλωτή το θέμα είναι ποιος θα βγάλει την καλύτερη συσκευή στην καλύτερη τιμή! Τον πρώτο στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν εννοείς το flex pai, δεν θα τον θυμάται ούτε η μανά του μετά που θα αρχίσουν οι μεγάλοι κατασκευαστές να βγάζουν flex μοντέλα, άντε στην καλύτερη να το θυμόμαστε και να γελάμε! Αυτό δεν έγινε και με το notch όπου όλος ο κόσμος νομίζει ότι είναι εφεύρεση της apple? Τα περί πρωτιάς σημασία έχουν μόνο στα φόρουμ στις κόντρες μεταξύ των funboys. Εμένα, τον απλό καταναλωτή με απασχολεί το ποιος βγάζει την καλύτερη δυνατή συσκευή στην χαμηλότερη το δυνατόν τιμή κάθε φορά, και προς το παρόν σε αυτόν τον τομέα παίζουν Samsung, Huawei και ευτυχώς και η sony τελευταία! Το notch δεν ήταν εφεύρεση της Apple. Το notch είναι μια μ****α και μισή. 5 ώρες πριν, Plapoutas είπε τουλάχιστον κάποιες εταιρίες επενδύουν λεφτά στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. Όταν η Μήλου κυκλοφορήσει κάτι παρόμοιο σε 6-7 χρόνια θα χειροκροτάτε όπως χειροκροτούσατε όταν κυκλοφόρησε Phablet ενώ τα χλευάζατε "Παντόφλες", "4" το τέλειο μέγεθος" και άλλα διάφορα όμορφα σχόλια. Αναμένουμε να δούμε πως θα είναι το Foldable της Samsung, μέχρι τότε απολαύστε Innovation και σε καμιά 5ετία που θα ακολουθήσει η αγαπημένη σας εταιρία τον ανταγωνισμό για ακόμη μια φορά τα ξαναλέμε Είναι γνωστό ότι το αναδιπλούμενο της Apple θα είναι η καλύτερη υλοποίηση. Εξάλλου έχει μπόλικη εμπειρία σε αυτά ήδη, βλέπε iPhone 6, iPad Pro 11''... Χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα