infini Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Έχω ένα PC με Windows 2000 στο οποίο έχω συνδέσει ένα εξωτερικό κουτί USB, έναν Western Digital JB 40Gbytes για να κατεβάζω αρχεία από το internet. Κατά την διάρκεια του download, κλείνουν τα προγράμματα και εμφανίζεται το μύνημα "Delayed Write Failed. This error may be caused by the failure of your computer hardware or network connection. Please try to save this file elsewhere". Έκανα έλεγχο στον δίσκο με το διαγνωστικό της Western Digital και δεν βρήκε πρόβλημα. Σύνδεσα το κουτί σε άλλο PC me ίδιο λειτουργικό και hardware (είναι σε δίκτυο όλα τα pc), χωρίς αποτέλεσμα. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damn3 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Ti ennoeis xwris apotelesma? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Εννοώ ότι πάλι βγάζει το ίδιο μύνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizard Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο usb. Τα pc που δοκίμασες έχουν το SP1? Αν όχι, το κουτί δουλεύει σε usb 1 και λόγω χαμηλής ταχύτητας μπορείνα παρουσιάζει πρόβλημα. (Αν και μάλλον δεν φταίει αυτό έλεγξέ το). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizard Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Sorry, τώρα είδα ότι έχεις Win 2k. Δοκίμασέ το και σε άλλο pc με π.χ. win XP. Πάντως το πρόβλημα μου φαίνεται hardware και όχι OS. Προβλέπω ότι η επόμενη απάντηση θα είναι η κλασική... format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 apo oti diavasa sth microsoft ... http://support.microsoft.com/?kbid=330174 8a deis oti ayto sto petaei to leitourgiko eksaitias ths epiloghs Write cache enabled apo ta properties tou diskou pou anafereis... emena pantws ayth h epilogh kai stous 3 diskous einai energopoihmenh kai den mou petaei tetoia koufa. To kouti usb einai 1.1 h 2.0 kai as paroume thn periptwsh oti einai 2.0 , oi 8yres usb pou exeis yposthrizoun 2.0? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Το κουτί είναι και usb 2. H motherboard υποστηρίζει μόνο usb 1. Την λύση που μου πρότεινες την διάβασα και σε άλλο site οπότε πιθανόν να είναι αυτό. Δοκίμασα να βάλω τον δίσκο σε άλλο PC του δικτύου με το ίδιο hardware και software, αλλά εμφανίζει πάλι το ίδιο πρόβλημα. Το πρόβλημα μου είναι ότι σε αυτά τα PC δυστυχώε δεν έχω δικαιώματα administrator για να μπορώ να αλλάξω το password.Ευχαριστώ για το link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 To link που μου έγραψες είναι για Windows XP. Στα 2000 δεν υπάρχει η επιλογή policies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavropoulos Akis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Είχα το ίδιο πρόβλημα σε windows xp pro με SP1. Χρησιμοποιούσα τις μπροστά θύρες usb που έχει το case μου. Απ' όταν έβαλα το δίσκο στη usb της motherboard μου δούλεψε άψογα. Δεν ξέρω αν κάνεις το ίδιο λάθος, απλά στο λέω γιατί μου έβγαζε το ίδιο μήνημα και χανόταν εντελώς ο δίσκος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.