GIORGOS IOANNOY Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Γεια σας παιδια θελω τα φωτα σας ωστε να με βοηθησετε ποια ραμ να διαλεξω.Το αρχαιο συστημα ζηταει αυτες τις ραμ(φωτογραφια 1) και εγω εχω διαλεξει αυτες στην (φωτογραφια 2) θα κανουν γιατι αυτες που θελω ειναι PC3-8500U.. Ευχαριστω εκ των προτερων!
GIORGOS IOANNOY Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Το pc ειναι Lenovo Ibm M58 M58p 6234..
FarmaS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 ο κωδικος PC8500 ειναι για μνημες 1066 οποτε ναι θα δουλεψουν κανονικα 1
chsam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, GIORGOS IOANNOY είπε Γεια σας παιδια θελω τα φωτα σας ωστε να με βοηθησετε ποια ραμ να διαλεξω.Το αρχαιο συστημα ζηταει αυτες τις ραμ(φωτογραφια 1) και εγω εχω διαλεξει αυτες στην (φωτογραφια 2) θα κανουν γιατι αυτες που θελω ειναι PC3-8500U.. Ευχαριστω εκ των προτερων! Χωρις να θελω να σε αγχωσω, ο πωλητης ειναι απο κινα;εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειναι μαιμου;Θα λειτουγησουν ή θα μπαινεις σε διαδικασιες επιστροφης κτλ;
GIORGOS IOANNOY Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Φιλε ξερω εχω παρει απο Κινα,ενας φιλος αγορασε απο αυτον και ολα κομπλε.Θελω μονο να μαθω αν θα ειναι συμβατες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα