elpaso1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πηρα ενα λαπτοπ απο Αμερικη, αλλα δεν ειχε μεσα ανταπτορα. Εβαλα τον κινεζικο που εχω για το κινητο μου, αλλα κανει νουμερα, λες και μπαινοβγαινει το καλωδιο και φαινεται σαν να κανει μια σπιθα καθε φορα. Δεν ξερω γιατι. Και στο κινητο βεβαια κανει κολπακια καμια φορα, αλλα δεν κανει σπιθα. Μηπως δεν λειτουργει η γειωση; Γιατι ο αμερικανικος εχει 3 τσουτσουνια. Ειναι αυτος εδω. Τι μπορει να φταιει; Να αγορασω καποιον αλλον; Υπαρχει καλη επιλογη απο Ελλαδα επειδη το βιαζομαι; Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από elpaso1
iddqdiddqd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Πάμε στο πιο απλό, μήπως το τροφοδοτικό του λαπτοπ έχει αφαιρούμενο το καλώδιο που πάει στην πρίζα; Αν ναι, πας στο ηλεκτρικάδικο/ ηλεκτρονικάδικο της γειτονιάς σου και τέλος.
elpaso1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οντως καλυτερα ετσι! Δεν το σκεφτηκα καθολου φιλε! Μηπως μπορω να βρω κατι στο σκρουτζ για φθηνοτερα λες; Το λαπτοπ ειναι αυτο. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από elpaso1
alkis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Tο καλωδιου του φορτιστη θα αλλαξεις μονο. μιλαμε για 2-3€ στο ηλεκτρονικαδικο. Παραδειγμα 1
metropontikas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 χαίρετε, αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το θέμα. ο μετασχηματιστής έχει αποσπώμενο καλώδιο και έχω καναδυο ευρωπαϊκά στο σπίτι που κάθονται, βλέπω όμως ότι έχουν διαφορετικές τιμές με το αμερικάνικο. δλδ, το αμερικάνικο γράφει 7α και 125v και τα ευρωπαϊκά 2.5α και 250v. επειδή δεν ξέρω, είναι αναμενόμενο αυτό και να μην του δώσω σημασία, ή πρέπει να πάρω άλλο καλώδιο;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι Αμερικάνοι έχουν 110V τάση, εμείς 220V. Αν ο μετασχηματιστής δεν υποστηρίζει και τις δύο τάσεις, θέλεις μετασχηματιστή. Ο μετασχηματιστής ας πούμε ενός laptop dell που έχω εδώ, λέει INPUT 100 - 240V, πράγμα που σημαίνει ότι απλά αλλάζω καλώδιο για Αμερικάνικη / Αγγλική / Ευρωπαϊκή πρίζα. Αν έλεγε 110 μόνο, θα χρειαζόμουν άλλο μετασχηματιστή. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Orestis_G
alkis13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, metropontikas είπε χαίρετε, αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το θέμα. ο μετασχηματιστής έχει αποσπώμενο καλώδιο και έχω καναδυο ευρωπαϊκά στο σπίτι που κάθονται, βλέπω όμως ότι έχουν διαφορετικές τιμές με το αμερικάνικο. δλδ, το αμερικάνικο γράφει 7α και 125v και τα ευρωπαϊκά 2.5α και 250v. επειδή δεν ξέρω, είναι αναμενόμενο αυτό και να μην του δώσω σημασία, ή πρέπει να πάρω άλλο καλώδιο; Για το καλώδιο αναφέρεσαι; Στη πρώτη περίπτωση μιλάς για κάτι όπου έχει max ~800w και στη 2η για ~620W. Εαν ο φοριστης λεει οτι δεχεται 110-250V εισαι μια χαρα. Εαν δυσκολεύεσαι, ανέβασε μια φωτογραφία εδώ, ή δες τον φορτιστή που εχεις στο internet να δεις τις προδιαγραφές του. Συνήθως δουλεύουν. 1
metropontikas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ο μετασχηματιστής γράφει 100-240v-1.2a 50-60hz. υποθέτω λοιπόν πως κάνει. το μόνο που με προβληματίζει είναι πως τα καλώδια γράφουν 250v. είναι κάτι που πρέπει να με απασχολήσει ή μπα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα