DJ_XLR8 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Κοίταξε, εγώ έχω το T630 πάνω από μήνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Το μόνο που θα του καταλόγιζα είναι ο μικρός χρόνος διάρκειας της μπαταρίας. Θέλει φόρτισμα κάθε 3 ημέρες περίπου. Ωστόσο αυτό δικαιολογείται από τον τύπο της οθόνης του όπως μου είπαν τα παιδιά σε άλλο post που είχε γίνει. Ο κατάλογός του είναι άψογος, οι λειτουργίες του με υπερκαλύπτουν, οπότε από εκεί & πέρα εξαρτάται από 'σένα ποιό θα επιλέξεις. Προσπάθησα να βρω το Motorola που λες στο Esato για κανένα συγκριτικό αλλά δε το βρήκα. Θα κοιτάξω σε άλλο site & θα δω τις διαφορές. Πάντως ρίξε μια ματιά στα χαρακτηριστικά του Τ630 αν δε το έχεις κάνει ήδη.
damiano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Kai go exo to t630 kai einai poly kalo. Exei oti prepei na exei ena kinhto, blue kai IR kai sxetika kalh fotografikh. Tora an endiaferesai gia kati sugkekrimena prepei na rothseis, px an 8eleis pano ap ola na exei thn kalyterh foto tote pare sharp
kirimis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Djxlr8... αν πιανεις 3 μερες... μαλλον θα πρεπει να εισαι πολυ πολυ πολυ ευχαριστημενος, μιας και εχεις κινητο με φοβερη αυτονομια για τα σημερινα δεδομενα Κατα τα αλλα, εχτες ειχα την τιμη να παιξω με ενα V525.... και θα πω 525 με κλειστα τα ματια (αν δεν σε πειραζει το οτι η Vodafone του κολλησε τις σταμπες της)! Εχει και καλυτερη οθονη, και καλυτερη καμερα, και παραπανω μνημη.... και πλεον η Μοτορολα προς φοβερη μου εκπληξη σημειωσε τρομακτικη προοδο στην διαταξη/σχεδιαση των μενου της!!!
apokaliptis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Pira prin kana 10imero to z600 eimai eyxaristimenos alla eixa ksenerwsei apeira giati pigaina gia to v525 kai den to eixe.Etixe na dw apo konta to v525 na to doulepsw ligo kai telika kala ekana kai pira to z600 to moto mono camera exei kaliteri kai sta xartia othoni sti praksi siga tin diafora , to z600 einai kai pio leitourgiko san menu kai to lew giati me to 630 einai aderfakia.;p
BWolfgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Paidia symfona me review sto myphone.gr h mpataria tou motorola V525 krataei 1,5 mera! Eleos...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.