ethereum Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, kostasTSK είπε Γιατι εμενα μου θυμιζει τον ΝΤΟΛΜΑΔΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Κανεις ολοι την δουλεια εσυ και αυτο απλος τα διπλωνει κάλτ συσκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Litost Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι έξυπνες συσκευές υπήρχαν από το '60 https://www.youtube.com/watch?v=8jB3w172P6k Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από Litost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, citiview είπε Τι να μου πει το foldimate ,το δικό μου το μηχάνημα τα πλένει τα στεγνώνει τα διπλώνει και τα βρίσκει όταν τα ψάχνω Διάβασα το σχόλιο σου και θυμήθηκα αυτά από το Family Guy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Que sera sera Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Όταν πρωτοβγηκε υποτίθεται θα σιδέρωνε κιόλας. Σόρρυ παίδες, άμα είναι μόνο για δίπλωμα, άστο καλύτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Αντρας-Αγάπη μου μπορείς σε παρακαλώ να διπλώσεις τα ρούχα; 😊 Γυναίκα-Δεν μπορώ αγάπη μου,μου έχει πάρει το δίπλωμα η αστυνομία.🥰 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Todoras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Όταν το κάνουν να σιδερώνει κιόλας τότε θα το πάρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Υπαρχουν μοναδες για πετσετες -σεντονια ξενοδοχειου που τα κανουν ολα (πλυσιμο,σιδερωμα,τυλιγμα σε ναυλον) Αυτο ειναι 100 χρονια πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, vagos789 είπε Υπαρχουν μοναδες για πετσετες -σεντονια ξενοδοχειου που τα κανουν ολα (πλυσιμο,σιδερωμα,τυλιγμα σε ναυλον) Αυτο ειναι 100 χρονια πισω Δεν μας ειπες ποσα χιλιαρικα εχουν ομως σιγα την διαδικασια να διπλωσεις ενα ρουχο που θες και ρομποτ,ασε που ολος ο αντρικος πληθυσμος τα πεταει στην ντουλαπα ετσι,μονο κατι γκομενες καθονται και διπλωνουν λες και εχει σημασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paolo_1988 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλή μαγκιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jlaxy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 https://youtu.be/xRtjaSl9aJQ Αυτό είναι κάτι που αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαστερ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Αν το βγαλει η Xiaomi ,μονο τοτε θα το παρω. Δεν θα με πιασουν κοροιδο οπως με τα ακριβα κινητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα