possiz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, elorant είπε Πφφφ σιγά τα λάχανα. Εδώ τα διπλώνουν σε δύο δευτερόλεπτα: Ακριβώς. Απορώ πόσο χάνουν για να καθίσουν να φτιάξουν κάτι τέτοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, possiz είπε Ακριβώς. Απορώ πόσο χάνουν για να καθίσουν να φτιάξουν κάτι τέτοιο. μαλλον καμμια επιδότηση θα δίνανε και το φτιάξανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktm13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, makridis είπε Καλά όλα αυτά αλλά... iPad διπλώνει; Το ipad και το iPhone διπλωνει μονο του... αρκει να κατσεις πανω του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 4 minutes ago, ethereum said: μαλλον καμμια επιδότηση θα δίνανε και το φτιάξανε Δώσε ΕΣΠΑ και πάρε μας την ψυχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μα ποιος διπλώνει τα ρούχα στις μέρες μας;! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros2332 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Θα φοραει Android Pie? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, elorant είπε Πφφφ σιγά τα λάχανα. Εδώ τα διπλώνουν σε δύο δευτερόλεπτα: Λόγο της κεκτημένης ταχύτητας παρασύρθηκα.... φήμες λένε ότι αγνοούνται τα μπλουζάκια μου που ταξιδεύουν προς άγνωστα μέρη απο το μεσημέρι. Οποιος-οποια περνούσε έξω απο το παραθυρό μου και είδε κάτι ας επικοινωνήσει 😂😂😂 Αν είχαν πωλητές-πωλήτριες στα μαγαζιά με αυτό το στύλ θα γλυτώνανε πολύυυυ κόπο στο μάζεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Calhas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Αν τα έβγαζε από το στεγνωτηριο μόνο του, τα διπλωνε και μετά ντουλαπα θα χώριζα 😛 (just kidding) Just kidding κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤΟΚΥΟ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Misokatsu64 είπε Μονο διπλωμα. Μεγαλο ποσοστο του κοσμου δεν σιδερωνει πλεον, ολα στο καθαριστηριο. Αλήθεια σε ποια χώρα ? 2 ώρες πριν, Misokatsu64 είπε Μονο διπλωμα. Μεγαλο ποσοστο του κοσμου δεν σιδερωνει πλεον, ολα στο καθαριστηριο. Αλήθεια σε ποια χώρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Το θέλω χθες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johniem Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Εγώ θέλω να της πετάς τα άπλυτα και να τα βρίσκεις μετά έτοιμα στην ντουλάπα, καθαρά και σιδερωμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, johniem είπε Εγώ θέλω να της πετάς τα άπλυτα και να τα βρίσκεις μετά έτοιμα στην ντουλάπα, καθαρά και σιδερωμένα. Αυτό λέγεται σύζυγος 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anifiend Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Tenshi είπε Foldi-πετάει 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasTSK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Γιατι εμενα μου θυμιζει τον ΝΤΟΛΜΑΔΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Κανεις ολοι την δουλεια εσυ και αυτο απλος τα διπλωνει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα