Προς το περιεχόμενο

Το FoldiMate αναλαμβάνει το δίπλωμα των ρούχων σας

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το FoldiMate, μια συσκευή αυτόματου διπλώματος ρούχων, το πετυχαίνουμε τα τελευταία χρόνια σε κάθε έκθεση CES, όμως ποτέ δε το είχαμε δει σε λειτουργική μορφή.

Επιτέλους η ομώνυμη εταιρεία, είχε στη φετινή CES τη δυνατότητα να μας παρουσιάσει το πρώτο λειτουργικό σύστημα, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για την εμπορική κυκλοφορία η οποία έρχεται κατά πάσα πιθανότητα το τελευταίο δίμηνο του έτους. Με βάση το demo που είδαμε, το FoldiMate κάνει παιχνιδάκι το δίπλωμα των ρούχων, μια διαδικασία η οποία δε ξεπερνά τα 10 δευτερόλεπτα για κάθε ρούχο. Δεν υπάρχει κάποιο όριο στο μέγεθος στο ρούχο που μπορεί να δεχθεί το FoldiMate ενώ στην ποικιλία που υποστηρίζει για δίπλωμα περιλαμβάνονται μέχρι και πετσέτες. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της εταιρείας, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι δε σιδερώνει το ρούχο, κάτι που για την FoldiMate σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι και περιττό αν το ρούχο τοποθετηθεί για δίπλωμα άμεσα μετά το πλυντήριο-στεγνωτήριο.

Η ίδια η συσκευή πάντως έχει μεγάλος μέγεθος, αρκετά μεγαλύτερο από αυτή ενός πλυντηρίου, ενώ το μενού που εμφανίζεται στην ενσωματωμένη οθόνη  τουλάχιστον στην έκδοση που είδαμε είναι τυπικό με ελάχιστες λειτουργίες. Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, η FoldiMate αναφέρει ότι το σύστημα της θα κυκλοφορήσει «στα τέλη του 2019» με τιμή $980, με την περίοδο των προπαραγγελιών να έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση όμως, και τα δύο αυτά στοιχεία τίθενται υπό αμφισβήτηση από την ίδια την εταιρεία μετά από μια μικρή συζήτηση που είχαμε με στελέχη της, με μια πιο «καθαρή» εικόνα να υπάρχει αργότερα μέσα στο χρόνο. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επόμενο βήμα η συσκευή τοποθέτησης ρούχων στη ντουλάπα με μέγεθος μεγαλύτερο από ψυγείο.

Κι όποιος μερακλής τα γουστάρει αυτά θα θέλει σπίτι 1500τμ για να τα χωρέσει και ταυτόχρονα θα νοιώθει και λίγο  πολύτεκνος με όλα αυτά τα ρομποτάκια παρέα...😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, bill987 είπε

Σιδέρωμα - δίπλωμα???

Ή μόνο δίπλωμα ??? 

Μονο διπλωμα. Μεγαλο ποσοστο του κοσμου δεν σιδερωνει πλεον, ολα στο καθαριστηριο.

Επεξ/σία από Misokatsu64

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, ougxar said:

Κανενα που να πηγαινει να τα ψωνιζει κιολας γιατι βαριομαστε ελεεινα παιζει?

Χειρότερα κι από τα τυρία σε supermarket είναι...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Sad 1

Έτσι πριγκήπισσα θα σε έχω. Δεν θα κάνεις τίποτα. Ούτε να ξυνεσαι. Ας παγωσω τα όνειρα μου και ας σκίσω την τσέπη μου για να τα αγοράσω όλα αυτά.

• Super Moderators
5 minutes ago, citiview said:

Τι να μου πει το foldimate ,το δικό μου το μηχάνημα τα πλένει τα στεγνώνει τα διπλώνει και τα βρίσκει όταν τα ψάχνω :)

SHOTS FIRED

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...