Προς το περιεχόμενο

FREESYNC MONITORS G-SYNC COMPATIBLE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε ολους

Σκέφτηκα καθώς διάβαζα για το update της NVIDIA  με το οποίο φέρνει υποστήριξη G sync στις οθόνες Freesync, να γράψει ο καθένας που θα το δοκιμάσει την οθόνη του και το εαν είναι λειτουργικό το g sync.Η υποστήριξη αφορά (προς το παρον) μόνο τις κάρτες της σειρας 10 και 20.

Σύμφωνα με την Nvidia οι οθόνες που έχουν περάσει το "test" είναι οι εξής 12 απο το σύνολο των 400 δοκιμασμένων οθονών

Εάν οι διαχειριστές θεωρούν οτι δεν ειναι χρήσιμο παρακαλουνται να το διαγραψουν

Δημοσ.

Επ ευκαιρίας στο δικό μου Dell se2717h που είναι Freesync δεν υπάρχει καν η επιλογή στο control panel της nvidia

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, donblunts είπε

Είμαι περίπου 7.000khm μακρυά απ'το PC μου, αρχικά.

Και επίσης, έχω Radeon GPU.
Μπορώ να το δοκιμάσω πάραυτα;

To θεμα αφορα NVIDIA καρτες η δικη σου ειναι AMD δηλαδη εχεις ουτως η αλλως συμβατοτητα με το S2419 το οποιο είναι Freesync

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, donblunts είπε

Είμαι περίπου 7.000khm μακρυά απ'το PC μου, αρχικά.

Και επίσης, έχω Radeon GPU.
Μπορώ να το δοκιμάσω πάραυτα;

Δεν καταλαβαίνω αν έχεις κάρτα της amd που υποστηρίζει freesync και freesync monitor θα δουλεύει κανονικά , εδώ λέμε ότι κάρτες της nvidia με τον καινούργιο driver αρχίζουν και υποστηρίζουν και monitor της amd με freesync τεχνολογία

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SPANK είπε

Δεν καταλαβαίνω αν έχεις κάρτα της amd που υποστηρίζει freesync και freesync monitor θα δουλεύει κανονικά , εδώ λέμε ότι κάρτες της nvidia με τον καινούργιο driver αρχίζουν και υποστηρίζουν και monitor της amd με freesync τεχνολογία

10 λεπτά πριν, dolcegusto04 είπε

To θεμα αφορα NVIDIA καρτες η δικη σου ειναι AMD δηλαδη εχεις ουτως η αλλως συμβατοτητα με το S2419 το οποιο είναι Freesync

Προφανώς και σκέφτομαι να μεταβώ σε NVIDIA GPU, γιαυτό και ρώτησα αν το μόνιτορ υπάρχει στην λίστα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, donblunts είπε

Προφανώς και σκέφτομαι να μεταβώ σε NVIDIA GPU, γιαυτό και ρώτησα αν το μόνιτορ υπάρχει στην λίστα.

Ας ελπίσουμε οτι κάποιος στο forum έχει την οθόνη που έχεις ώστε να μας λυθεί η απορία

Δημοσ.
Μόλις τώρα, donblunts είπε

Άν είδες στο πρώτο post με την λίστα δεν υπάρχει όχι , στο μέλλον όμως λογικά θα προστεθούν και άλλα monitors τώρα ποια και πότε άγνωστο

Δημοσ.

Eχω στην κατοχη μου μια viewsonic xg3202-c και αφου περασα τους νεους drivers και ενεργοποιησα το freesync στο μονιτορ μου απο τις ρυθμισεις του εχω το παρακατω αποτελεσμα.. Δεν το εχω δοκιμασει ακομα σε gaming..

Screenshot_5.png

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dolcegusto04 είπε

Ας ελπίσουμε οτι κάποιος στο forum έχει την οθόνη που έχεις ώστε να μας λυθεί η απορία

13 λεπτά πριν, SPANK είπε

Άν είδες στο πρώτο post με την λίστα δεν υπάρχει όχι , στο μέλλον όμως λογικά θα προστεθούν και άλλα monitors τώρα ποια και πότε άγνωστο

Ας ελπίσουμε ναι, η να είναι μεσα στις υπόλοιπες 388 που δοκιμάστηκαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...