leonidas_fs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα στην ομάδα, Σκέφτομαι εδώ και αρκετο καιρό να φύγω από iPhone και να πάω σε Android αλλά φοβάμαι μην ξενερώσω με το Android! Τα iPhone τα βαρέθηκα (τα είχα όλα με την σειρά που βγήκαν και τώρα είμαι στο 8plus). Έχει κάνει κάποιος την αλλαγή αυτή πρόσφατα; Έχω το 8 plus (πιο πριν είχα όλα τα iPhone) και σκέφτομαι το για Samsung s9+. Τι λέτε;; Αξίζει η αλλαγή ή να αναβαθμισω το iPhone μου;
Plapoutas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Θέμα προτίμησης είναι, τα τηλέφωνα πλέον λειτουργικά μοιάζουν μεταξύ τους, στο iPhone έχεις ένα πακετάκι που επέλεξε η Apple για εσένα, σε βόλευε από ότι κατάλαβα εδώ και χρόνια και έκανες την δουλειά σου. Στο Android από την άλλη έχεις την δυνατότητα αν δεν σε καλύπτει το πακετάκι που διάλεξε η Samsung για εσένα (Home Screen, SMS, Email, Notes, Browser, πληκτρολόγιο κλπ) να το φέρεις στα μέτρα σου. Προσωπικά το έχω φέρει στα δικά μου μέτρα το Galaxy μου να είναι πιο Pixel like. Παρακάτω είναι για παράδειγμα η Home Screen μου, καμία σχέση με το Experience UI της Samsung. Άμα λοιπόν θες κάποια αλλαγή, κάτι το διαφορετικό, από θέμα Hardware είναι άψογο, αλλά όπως σου είπα είναι άλλη συνήθεια, θα έλεγα να γράψεις για αρχή τις ανάγκες σου δηλαδή την χρήση που κάνεις να σου πω αν υπάρχει το ίδιο ή ανάλογο αντικατάστατο. Μην κάνεις την αγορά τζάμπα. Ελπίζω να σε βοήθησα, λάθος με κανένα από τα δύο ΛΣ δεν μπορείς να κάνεις πλέον. 1 1
kalogero Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Επειδή λες ότι είχες πάντα iPhone ...η γνώμη μου είναι να ξανά πάρεις .. και μάλιστα το XS Το έχει και -200€ ο Γερμανός για λίγες μέρες .. αν μπορέσεις και κόψεις και κανα τιμολόγιο και γλυτώσεις το ΦΠΑ ... δίνεις και το δικό σου ... και καθάρισες Το να πας σε Android ότι και να σου πει ο καθένας .. είναι κάτι που μόνο εσυ ξέρεις αν θα το συνηθίσεις 1
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Στις 25/1/2019 στις 4:02 ΜΜ, kalogero είπε Επειδή λες ότι είχες πάντα iPhone ...η γνώμη μου είναι να ξανά πάρεις .. και μάλιστα το XS Το έχει και -200€ ο Γερμανός για λίγες μέρες Link για το παραπανω?
kalogero Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Fulgore είπε Link για το παραπανω? Με μυνημα στο κινητό ενημερώσανε οχι μόνο το x 8 - x- xs - max .. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από kalogero
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, kalogero είπε Με μυνημα στο κινητό ενημερώσανε Ε αρα δεν ισχυει για ολους οπως το γραφεις πιο πανω,εμενα δεν μου εχει ερθει τετοιο μνμ πχ....
kalogero Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μυνημα μπορεί μην ήρθε σε όλους καλά τα λες αλλα η προσφορά ισχύει δεν χρειάζεται να δείξεις το μυνημα για να πάρεις την έκπτωση ..
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kalogero είπε δεν χρειάζεται να δείξεις το μυνημα για να πάρεις την έκπτωση .. Το εχει κανει καποιος γνωστος σου αυτο για επιβεβαιωση,και αν ναι τι του ειπε? Μην παω πχ στον Γερμανο και πω για την εκπτωση χωρις το μνμ και δεν εχουν ιδεα γιαυτο ρωταω. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από Fulgore
kalogero Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Ισχύει φίλε είναι επιβεβαιωμένο Πάρε ένα τηλ και ρωτά κιόλας ... ποιο μοντέλο θέλεις ακριβώς ..αν είναι διαθέσιμο κλπ
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, kalogero είπε Ισχύει φίλε είναι επιβεβαιωμένο Πάρε ένα τηλ και ρωτά κιόλας ... ποιο μοντέλο θέλεις ακριβώς ..αν είναι διαθέσιμο κλπ Βρε εχω και διπλα μου Γερμανο αλλα αν παω στο καταστημα και τους πω για μια προσφορα που καπου ακουσα(αφου δεν εχω τον εν λογω κωδικο),φοβαμαι μην πεσει ακυρο ή πχ μην δεν γνωριζουν(δεν ειναι και οτι το καλυτερο ο Γερμανος ως γνωστον).
kalogero Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοιτά επειδη έχω φίλο που έχει Γερμανό .. είναι και καλά διφημιστικο τρικ οι κωδικοί κλπ .. δηλ αν πας να πάρεις θα σου δώσουν για να είσαι όμως σίγουρος .. .. αν θες να σου στείλω το μυνημα να πας να πάρεις ότι θες Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από kalogero
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Στις 15/1/2019 στις 5:13 ΜΜ, leonidas_fs είπε Καλησπέρα στην ομάδα, Σκέφτομαι εδώ και αρκετο καιρό να φύγω από iPhone και να πάω σε Android αλλά φοβάμαι μην ξενερώσω με το Android! Τα iPhone τα βαρέθηκα (τα είχα όλα με την σειρά που βγήκαν και τώρα είμαι στο 8plus). Έχει κάνει κάποιος την αλλαγή αυτή πρόσφατα; Έχω το 8 plus (πιο πριν είχα όλα τα iPhone) και σκέφτομαι το για Samsung s9+. Τι λέτε;; Αξίζει η αλλαγή ή να αναβαθμισω το iPhone μου; Τελικα αποφασισες ή τσαμπα γραφουμε?
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Τελικα αποφασισες ή τσαμπα γραφουμε? Είχα δει πρόσφατα ένα βίντεο στο YouTube για το Apple ecosystem, το οποίο Εν συντομία έλεγε ότι εάν αρχίσεις και αγοράζει προϊόντα της apple, μετά είσαι «αναγκασμένος» να μείνεις εκεί για πάντα! Έχω iMac, MacBook Air, MacBook Pro, Apple Watch και iPhone! ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ! Εχω συνηθίσει να δουλεύουν όλα τόσο υπέροχα μεταξύ τους, που αν πετάξω οποιοδήποτε Android εκεί μέσα, θα χαλάσει όλη αυτή η «μαγεία». Πχ πες ότι παίρνω ένα Android, το Apple Watch δεν δουλεύει, με τα λαπτοπ μου θα έχει θεματάκια (δεν θα παίζει το ίδιο όπως το iPhone) κτλ..Όποτε Ε βλέπω για XS! ΥΓ: Πωλείται iPhone 8 Plus 3 μηνών σε άριστη κατάσταση!
kriosgr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Βασικά την δύναμη του 8 plus που έχεις δεν την έχει το galaxy s9 plus. Κοίτα σε οποιοδήποτε συγκριτικό έχει βγει στο youtube. Μπορεί να χάνει σε κάποια applications 2,3 δευτερόλεπτα από το 9 plus αλλά στο rendering το αφήνει κάτι 3 λεπτά 5 λεπτά πίσω. 😊 Από την άλλη δεν σου φαίνεται ιδανικό feature να αλληλεπιδρά τόσο εύκολα κι άμεσα με τον υπολογιστή σου;
Fulgore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Είχα δει πρόσφατα ένα βίντεο στο YouTube για το Apple ecosystem, το οποίο Εν συντομία έλεγε ότι εάν αρχίσεις και αγοράζει προϊόντα της apple, μετά είσαι «αναγκασμένος» να μείνεις εκεί για πάντα! Έχω iMac, MacBook Air, MacBook Pro, Apple Watch και iPhone! ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ! Εχω συνηθίσει να δουλεύουν όλα τόσο υπέροχα μεταξύ τους, που αν πετάξω οποιοδήποτε Android εκεί μέσα, θα χαλάσει όλη αυτή η «μαγεία». Πχ πες ότι παίρνω ένα Android, το Apple Watch δεν δουλεύει, με τα λαπτοπ μου θα έχει θεματάκια (δεν θα παίζει το ίδιο όπως το iPhone) κτλ..Όποτε Ε βλέπω για XS! ΥΓ: Πωλείται iPhone 8 Plus 3 μηνών σε άριστη κατάσταση! Το μονο κακο στα νεα iphone ειναι οι τιμες. Αλλιως πλεον ουτε το design εχεις να ζηλεψεις των Android(ισα ισα που αυτοι το ριξανε στην κοπια),και σε καμερες και κυριως video παραμενουν τα iphone απο τα κορυφαια,σε οθονες πλεον ειναι με τις καλυτερες amoled της αγορας(ψαξε displaymate),ηχεια επισης πολυ δυνατα και παει λεγοντας. Και με την γνωστη υποστηριξη που εχουν τα Iphone σε updates,οι περισσοτεροι πλεον τα αλλαζουν τα Iphone επειδη τα βαριουνται Τα Android βεβαια πετανε οσον αφορα το hardware και τις επιλογες που εχεις.Αλλα να σε δω του χρονου που αν επαιρνες το S9+ θα περιμενες μηνες για να παρεις την τελευταια μεγαλη αναβαθμιση η οποια θα ηταν και η τελευταια του. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα