tazos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Αυτές τις μέρες μάλλον με άφησε ο ανορθωτής για 4η φορά, τις προηγούμενες 3 έδινε λιγότερα βολτ και άδειαζε η μπαταρία. Αυτή την φορά τα βόλτ έφταναν μέχρι και 19!!! και άναβε το λαμπάκι μηχανής οπότε το άφησα στο συνεργείο για έλεγχο. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; Το να αλλάζω ανορθωτή κάθε 2.500χλμ το βρίσκω αστείο, και μάλιστα για τον αυθεντικό. Υπάρχει άραγε κάποια πιο αξιόπιστη λύση;
TechnoState Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 .... τώρα τελευταία τα Piaggio ακούγονται πολύ...κ όχι για καλό λόγο. Το έχεις καιρό το Scooter? Αφού βάζεις αυθεντικό...σε επίσημο service φαντάζομαι, έχεις κ 2 χρόνια εγγύηση... οπότε μείνε εντός των 24μηνων κ άλλαζε τον! Τα ίδια τραβάει συνάδελφος με αντλία νερού σε Beverly Sport Touring 2016... έχει αλλάξει 3 κ περιμένει πώς κ πως για την 4η ....για να δει με τι νέο τρόπο θα τον τρολαρουμε! Διαφορετικά αν δεν μπορείς να ζήσεις με αυτό (πάντα ελοχευει η στιγμή να σε αφήσει κάπου μακριά κ δύσκολη ώρα).... ξεφορτώσου το.
tazos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 To έχω 4 χρόνια..Είχα και πιο παλιά Ιταλικο Gillera και δεν είχα θέμα. Απλά θελω να βρώ τι φταίει μπας και βρώ λύση. Δεν μπορεί έτσι απλά να καιγονται. Ευτυχώς το χρησιμοποιώ μόνιμα μέσα σε πόλη οπότε δεν υπάρχει θέμα να μείνω. Να το ξεφορτωθώ δεν είναι κακή ιδέα αλλά με τρώει να το φτιάξω, για αυτό ρωτάώ μήπως είχε και κανένας άλλος αντίστοιχα θέματα με μηχανάκια και ανορθωτές.
georgeγ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) καποιος πρεπει να σου ψαξει τον δυναμο θελει ψαξιμο τα τυλιγματα,το ρευμα που βγαζει το δυναμο κτλ καπως ετσι ειχα λυσει ιδιο προβλημα προ 20ετιας αλλα που να θυμαμαι τωρα τι ακριβως εκανα (βεβαια ωσπου να βρω και εγω την αιτια μου ειχαν καει 2 ανορθωτες και ηταν και πανακριβοι τοτε επι δραχμης) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από georgeγ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα