Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy S9+ One UI bug

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μόλις έκανα το update ΟΤΑ  στο S9+ μου και δεν βλεπω τις επαφές μου -είναι εκεί αλλά ξαφνικά δεν αναγνωρίζει την γραμματοσειρά-

Καμία βοήθεια? 

Screenshot_20190113-224032_Contacts.jpg

Screenshot_20190113-224313_Software update.jpg

Δημοσ.

Τι theme είχες από πριν;

Όπως να ναι φαίνονται σε σχέση με μένα. λολ

Μπες στα themes και βάλε το default.

Αν δεν φτιάξει, βάλε το night mode και βγάλτο στα καπάκια. 

Αν δεν φτιάξει ούτε μ αυτά, κάνε factory reset που πρέπει υποχρεωτικά κανονικά να γίνει μιας και μιλάμε για εντελώς διαφορετικό λογισμικό απ την πατάτα που είχες πριν και είναι λογικό να μην έκατσε καλά στο update.

Επίσης θα σε συμβουλέψω να κατεβάσεις με samfirm την τελευταία Pie με το update Ιανουαρίου όπως έχω και εγώ (δες το screenshot) και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση με odin.

Screenshot_20190115-173246_Contacts.jpg

Screenshot_20190115-173310_Software update.jpg

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ, με αλλαγή σε default theme και night mode ήρθε. Επειδή δεν ασχολούμαι με τέτοια, είχα ξεχάσει και τι theme είχα. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, skskre είπε

Σε ευχαριστώ πολύ, με αλλαγή σε default theme και night mode ήρθε. Επειδή δεν ασχολούμαι με τέτοια, είχα ξεχάσει και τι theme είχα. 

Είχε κολλήσει προφανώς και ήθελε την ιστορία αυτή :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/1/2019 στις 5:36 ΜΜ, HateMe είπε

Τι theme είχες από πριν;

Όπως να ναι φαίνονται σε σχέση με μένα. λολ

Μπες στα themes και βάλε το default.

Αν δεν φτιάξει, βάλε το night mode και βγάλτο στα καπάκια. 

Αν δεν φτιάξει ούτε μ αυτά, κάνε factory reset που πρέπει υποχρεωτικά κανονικά να γίνει μιας και μιλάμε για εντελώς διαφορετικό λογισμικό απ την πατάτα που είχες πριν και είναι λογικό να μην έκατσε καλά στο update.

Επίσης θα σε συμβουλέψω να κατεβάσεις με samfirm την τελευταία Pie με το update Ιανουαρίου όπως έχω και εγώ (δες το screenshot) και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση με odin.

Screenshot_20190115-173246_Contacts.jpg

Screenshot_20190115-173310_Software update.jpg

Καλησπερα μιας και ασχολείσαι αρκετά με αυτό το θέμα από οτι καταλαβαίνω,μήπως μπορείς να μου λύσεις κάνα 2 απορίες? Μετά την αναβάθμιση δεν μπορώ να κρύψω τα πλήκτρα πλοήγησης,πριν είχε επιλογή να κρύβονται μετά από λίγο,επίσης δεν λειτουργεί πλέον το 3d touch,έχεις καμία ιδέα?Η ενημέρωση έγινε ota,δεν έχω κάνει factory reset η κάτι άλλο μετά την εγκατασταση,κάτι τελευταίο διάβασα σε κάποια ποστ εδώ μέσα ότι ελευθερώνει και περισσότερη μνήμη ram,μάλλον είμαι ο μόνος που έγινε το αντίθετο:)

Επεξ/σία από REPLAY33

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...