Pantelispt98 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Εχω μια turbo x TXV 3234 και εχω χασει το remote control της.Πηρα ενα απο το site του πλαισιου και στο βιβλιαρακι που λεει τους κωδικους για τις μαρκες των τηλεορασεων λειπει μονο η turbo x.Εψαξα λιγο στο google αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.
Doubt Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Φυσικά και δεν θα βγάλεις άκρη. Πήγαινε πίσω στο Πλαίσιο αυτό που αγόρασες και πες τους να σου βρουν λύση εκείνοι, μια και δεν υπάρχει κατασκευαστής turbo x αλλά πρόκειται για brand name της αλυσίδας. 1
Messie314 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Στις 15/1/2019 στις 3:05 ΜΜ, PantelisPt είπε Εχω μια turbo x TXV 3234 και εχω χασει το remote control της.Πηρα ενα απο το site του πλαισιου και στο βιβλιαρακι που λεει τους κωδικους για τις μαρκες των τηλεορασεων λειπει μονο η turbo x.Εψαξα λιγο στο google αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη. Γεια σας έχω κ γω πρόβλημα με την ίδια τηλεόραση έχετε βρει λυση. Εχει χαλάσει το τηλεχειριστήριο έχω δοκιμάσει universal τηλεχειριστήρια εφαρμογές κ ότι άλλο μπορείς να φανταστείς μέχρι κ γνήσιο από παλιότερη Turbo x τηλεόραση χωρίς να βγάλω άκρη. Το επόμενο βήμα είναι να τη πετάξω στα σκουπίδια το σίγουρο είναι ότι ποτέ ξανά Turbo x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα