parlapipas25 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω ενα Samsung galaxy tab A το οποιο φορτιζει υπερβολικα αργα στο αυτοκινητο.Αν εχεις ανοιχτη οθονη με gps κλπ αποφορτιζεται κι ολας. Στο σημα της μπαταριας βγαζει ενα κοκκινο Χ. Εχω δοκιμασει με διαφορες φορτιστες και καλωδια αλλα τιποτα ενω αλλες συσκευες φορτιζουν κανονικα. Στο σπιτι φορτιζει κανονικα χωρις προβλημα. Τι μπορει να φταιει? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από parlapipas25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Έχω το ίδιο tablet και μου παρουσιάζει το ίδιο θέμα συνδέοντας το με τον υπολογιστή, φορτίζει πολύ αργά ενώ όταν το βάζω στην πρίζα φορτίζει κανονικά. Έχω το γνήσιο καλώδιο αλλά έχω δοκιμάσει και με άλλα. Σου συμβαίνει το ίδιο με τον υπολογιστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά , με τι φορτιστές αυτοκινήτου τα φορτίζετε??? Προφανώς η πηγή φόρτισης είναι το πρόβλημα. Συνήθως τα μαμά usb ports των αυτοκινήτων/μηχανών πετάνε max 1.0-1.5Amp(στην καλύτερη περίπτωση) .... οπότε "κλαφτα Χαράλαμπε" Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, antbyron είπε Έχω το ίδιο tablet και μου παρουσιάζει το ίδιο θέμα συνδέοντας το με τον υπολογιστή, φορτίζει πολύ αργά ενώ όταν το βάζω στην πρίζα φορτίζει κανονικά. Έχω το γνήσιο καλώδιο αλλά έχω δοκιμάσει και με άλλα. Σου συμβαίνει το ίδιο με τον υπολογιστή; Δεν εχω δοκιμάσει σε υπολογιστή. 3 ώρες πριν, TechnoState είπε Παιδιά , με τι φορτιστές αυτοκινήτου τα φορτίζετε??? Προφανώς η πηγή φόρτισης είναι το πρόβλημα. Συνήθως τα μαμά usb ports των αυτοκινήτων/μηχανών πετάνε max 1.0-1.5Amp(στην καλύτερη περίπτωση) .... οπότε "κλαφτα Χαράλαμπε" Εχω αυτον https://www.skroutz.gr/s/5040816/Belkin-Dual-Car-Charger.html βγαζει 2.1amp, οπότε κάτι άλλο φταίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 @parlapipas25.....τον έχεις μετρήσει με tester? Έχεις δανειστεί/δοκιμάσει άλλο car-charger? Έχεις δοκιμάσει με τον ίδιο φορτιστή να φορτίσεις άλλο τάμπλετ? Το αποκλείεις να έχει πρόβλημα κ να μην βγάζει αυτά τα αμπέρ? Απο την αρχή ήταν έτσι? Φαντάζομαι ότι δουλεύει το δυναμό όταν φορτίζεις κ όχι απευθείας, απο την μπαταρία του αυτοκινήτου. Στο αυτοκίνητο με τα ρεύματα πως είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, TechnoState είπε @parlapipas25.....τον έχεις μετρήσει με tester? Έχεις δανειστεί/δοκιμάσει άλλο car-charger? Έχεις δοκιμάσει με τον ίδιο φορτιστή να φορτίσεις άλλο τάμπλετ? Το αποκλείεις να έχει πρόβλημα κ να μην βγάζει αυτά τα αμπέρ? Απο την αρχή ήταν έτσι? Φαντάζομαι ότι δουλεύει το δυναμό όταν φορτίζεις κ όχι απευθείας, απο την μπαταρία του αυτοκινήτου. Στο αυτοκίνητο με τα ρεύματα πως είσαι? Φορτίζω το κινητό(οχι samsung) με τον ιδιο φορτιστή μια χαρα. Εχω δοκιμάσει κι άλλους car chargers και το πρόβλημα συνεχίζει. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από parlapipas25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ..... προφανώς είναι λιγάκι ιδιοτροπο το τάμπλετ σου κ θέλει τον δικό του φορτιστή! .... πέφτοντας πάνω σε μια κουβέντα στο androidcentral.... ...[...]....Usually, if the red "X" appears on the battery icon the tab is charged at a lower Amp. An example is when you attach it to the USB port of your computer. The lightning bolt appears when the charge Amp rating is correct, this is the case when plugging/using the wall charger to charge your tab. Both methods can charge your battery but the "red X" charging takes a lot longer. If you see both at the same time, maybe its time to head down to your Samsung repair shop. επίσης και αυτό... .....[...]...While researching the "Red X" power icon on the Galaxy Tab A, I came across the Samsung GALAXY Tab A. User Manual on the Samsung Web site. According to this 141 page manual, the red X power icon is the "USB Charging Indicator: Connected to PC via USB cable. When connected to a PC, the battery only charges when the device is turned off." (That's a direct quote from page 21 of the manual.) Also, the half-green battery icon with the lightening bolt simply shows that the battery is charging. So, I don't think you will ever see the lightening bolt while the tab is connected to a PC. This verifies my observation where the Tab A would not charge when connected to a PC if the tab is powered on. In fact, leaving it on depletes the battery, just like when it's not PC-connected. When it is turned off however, it charges normally, and seems to charge fairly quickly. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, TechnoState είπε ..... προφανώς είναι λιγάκι ιδιοτροπο το τάμπλετ σου κ θέλει τον δικό του φορτιστή! .... πέφτοντας πάνω σε μια κουβέντα στο androidcentral.... ...[...]....Usually, if the red "X" appears on the battery icon the tab is charged at a lower Amp. An example is when you attach it to the USB port of your computer. The lightning bolt appears when the charge Amp rating is correct, this is the case when plugging/using the wall charger to charge your tab. Both methods can charge your battery but the "red X" charging takes a lot longer. If you see both at the same time, maybe its time to head down to your Samsung repair shop. επίσης και αυτό... .....[...]...While researching the "Red X" power icon on the Galaxy Tab A, I came across the Samsung GALAXY Tab A. User Manual on the Samsung Web site. According to this 141 page manual, the red X power icon is the "USB Charging Indicator: Connected to PC via USB cable. When connected to a PC, the battery only charges when the device is turned off." (That's a direct quote from page 21 of the manual.) Also, the half-green battery icon with the lightening bolt simply shows that the battery is charging. So, I don't think you will ever see the lightening bolt while the tab is connected to a PC. This verifies my observation where the Tab A would not charge when connected to a PC if the tab is powered on. In fact, leaving it on depletes the battery, just like when it's not PC-connected. When it is turned off however, it charges normally, and seems to charge fairly quickly. Κι εγω αυτο που υποψιάζομαι οτι θέλει φορτιστή samsung.Κατι τέτοιο ας πούμε; https://www.skroutz.gr/s/9870667/Samsung-Car-Charger-EP-LN920BB-Micro-USB-Καλώδιο.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα