Prasino Mantarinh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα σας εχει δοκιμασει να βαλεις κανεις custom rom σε Redmi 4a? Το MIUI τελευταια στην συσκευη μου αρχιζει και με σπαει τα νευρα 0.8 RAM ελευθερη απο 2 GB χωρις τιποτα ανοιχτο , εφαρμογες crasharoun μετα απο 2-3 λεπτα (Συγκεκριμενα instagram και 9gag το κανουν πιο συχνα) Και η μπαταρια με το ζορι αντεχη την μερα 1)Αμα βαλω Custom ROM υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει καθολου η κατασταση ή υπομονη μεχρι νεα συσκευης? (Ελεγα να παρω το Mi a2 αλλα με το που ανακοινωθηκε το Redmi note 7 αλλαξα γνωμη) 2)Σε περιπτωση που *πρεπει* να βαλω Custom rom και το PC δεν με δειχνει φακελους οταν το συνδεω(ΟΠως στην φωτο παρακατω) θα εχω κανενα θεμα με το installation?
saruman123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μην κάνεις τίποτα. Άλλη φορά να παίρνεις κινητό με 4 gb ram και με 64 gb rom τουλάχιστον για να είσαι καλυμμένος. 1
ad276 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, saruman123 είπε Μην κάνεις τίποτα. Άλλη φορά να παίρνεις κινητό με 4 gb ram και με 64 gb rom τουλάχιστον για να είσαι καλυμμένος. Χωρις παρεξηγηση αλλα αυτο δεν ειναι απαντηση.....αυτο λεγεται καλα να παθεις αφου δεν παιρνετε αυτα που σας λεμε..... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από ad276 1
TechnoState Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όσο βέλτιστη διαχείριση κ να πετύχεις... όσο ανεβαίνεις σε έκδοση miui (συνεπώς κ android) θα χρειάζεσαι παραπάνω ram. Οπότε όχι, ακόμα κ τελευταίες Cyanogen, lineage, κλπ δεν θα δεις δραματική διάφορα.... ίσως αν κάνεις rollback σε αρκετά παλαιότερες εκδόσεις αλλά πιθανότατα θα σου κρασαρουν ορισμένες εφαρμογές που χρησιμοποιείς καθημερινά. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Prasino Mantarinh είπε Καλησπερα σας εχει δοκιμασει να βαλεις κανεις custom rom σε Redmi 4a? Το MIUI τελευταια στην συσκευη μου αρχιζει και με σπαει τα νευρα 0.8 RAM ελευθερη απο 2 GB χωρις τιποτα ανοιχτο , εφαρμογες crasharoun μετα απο 2-3 λεπτα (Συγκεκριμενα instagram και 9gag το κανουν πιο συχνα) Και η μπαταρια με το ζορι αντεχη την μερα 1)Αμα βαλω Custom ROM υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει καθολου η κατασταση ή υπομονη μεχρι νεα συσκευης? (Ελεγα να παρω το Mi a2 αλλα με το που ανακοινωθηκε το Redmi note 7 αλλαξα γνωμη) 2)Σε περιπτωση που *πρεπει* να βαλω Custom rom και το PC δεν με δειχνει φακελους οταν το συνδεω(ΟΠως στην φωτο παρακατω) θα εχω κανενα θεμα με το installation? 0.8 gb ram ελεύθερη στα 2gb συνολικά που εχεις ειναι υπεραρκετη και οχι ο λογος που σου κρασαρουν οι εφαρμογες 1) και καστομ ρομ να βαλεις, δεν θα δεις τρελες διαφορες 2)μην το δοκιμασεις καν.... Μετα θα ρωτας εδω παλι "μπρικαρα το xiaomi μου".... Χωρίς παρεξηγηση,αλλα βλεπω οτι δεν εχεις γνωσεις για "installation"(????)
saruman123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, ad276 είπε Χωρις παρεξηγηση αλλα αυτο δεν ειναι απαντηση.....αυτο λεγεται καλα να παθεις αφου δεν παιρνετε αυτα που σας λεμε..... Γιατί είπα εγώ τι να πάρει? Το να παίρνει κάποιος στις μέρες μας 2 gb ram/16 gb rom είναι απλά οριακά για κάποιον για απλή χρήση. Από εκεί και πέρα αν θες παραπάνω δυνατότητες παίρνεις 4/32 ή 4/64 κλπ ,ανάλογα τις απαιτήσεις σου.
dancer_69 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Πιθανότατα τα προβλήματα δεν έχουν σχέση με τη ρομ. Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να φταίει κάποιο update που έγινε τελευταία. Πάντως κι εγώ δεν ήμουν ευχαριστημένος από την απόδοση της miui 10(ήταν η τελευταία που είχα) και έχω εδώ και μερικούς μήνες βάλει custom rom, με την οποία υπήρξε μια μικρή διαφορά σε απόδοση(μην περιμένεις και θαύματα βέβαια) και η μπαταρία κρατάει λίγο περισσότερο απ' ότι με τη miui. H rom που έχω είναι η Havoc, την οποία όμως δεν έχω αναβαθμίσει μιας και ως τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτή. Έχω την έκδοση Havoc-05-20180818-Rolex-Official. Την είχα βρει εδώ: https://forum.xda-developers.com/redmi-4a/development/rom-havoc-os-t3810294
ad276 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, saruman123 είπε Γιατί είπα εγώ τι να πάρει? Το να παίρνει κάποιος στις μέρες μας 2 gb ram/16 gb rom είναι απλά οριακά για κάποιον για απλή χρήση. Από εκεί και πέρα αν θες παραπάνω δυνατότητες παίρνεις 4/32 ή 4/64 κλπ ,ανάλογα τις απαιτήσεις σου. Συμφωνω απολυτα μαζι σου,αλλα η αντιδραση σου ειναι σαν να τον μαλωνεις Εχω 2/16 κινητο και καταλαβαινω αυτα που λεει ο φιλος,ομως εχω κανει συνηδητη επιλογη γνωριζοντας τις δυνατοτητες του.
saruman123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, ad276 είπε Συμφωνω απολυτα μαζι σου,αλλα η αντιδραση σου ειναι σαν να τον μαλωνεις Εχω 2/16 κινητο και καταλαβαινω αυτα που λεει ο φιλος,ομως εχω κανει συνηδητη επιλογη γνωριζοντας τις δυνατοτητες του. Συμβουλή για την επόμενη φορά. Τώρα δεν ξέρω αν φάνηκε έτσι..... 1
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 15/1/2019 στις 2:17 ΜΜ, Prasino Mantarinh είπε Καλησπερα σας εχει δοκιμασει να βαλεις κανεις custom rom σε Redmi 4a? Το MIUI τελευταια στην συσκευη μου αρχιζει και με σπαει τα νευρα 0.8 RAM ελευθερη απο 2 GB χωρις τιποτα ανοιχτο , εφαρμογες crasharoun μετα απο 2-3 λεπτα (Συγκεκριμενα instagram και 9gag το κανουν πιο συχνα) Και η μπαταρια με το ζορι αντεχη την μερα 1)Αμα βαλω Custom ROM υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει καθολου η κατασταση ή υπομονη μεχρι νεα συσκευης? (Ελεγα να παρω το Mi a2 αλλα με το που ανακοινωθηκε το Redmi note 7 αλλαξα γνωμη) 2)Σε περιπτωση που *πρεπει* να βαλω Custom rom και το PC δεν με δειχνει φακελους οταν το συνδεω(ΟΠως στην φωτο παρακατω) θα εχω κανενα θεμα με το installation? 1ον) Xda redmi 4A λοιπόν μόλις μπεις στο λινκ πρέπει να διαβάσεις αρκετά (βλέπω ότι έχουν κάνει πορτ κιόλας android 9 🙄 πόσο σταθερή βέβαια είναι η έκδοση δεν ξέρω απλά διάβασε εκεί.) 2ον)για να δεις τους φακέλους στον υπολογιστή μόλις το συνδέσεις το κινητό θα κατεβάσεις την μπάρα ειδοποιήσεων εκεί οου ανοίγεις wifi δεδομένα κλπ όχι ρυθμίσεις και θα πατήσεις την πρώτη ειδοποίηση που σου λέει κάτι για usb και μετά θα αλλάξεις τη σύνδεση σαν αρχικό σου έχει να φορτίζει οπότε θα επιλέξεις (μεταφορά αρχείων) ΥΓ. Αν έχεις λεφτά για άλλο μην μπεις στο κόπο γιατί για να κάνεις unlock bootloader ώστε να βάλεις recovery κλπ κλπ δεν σε κόβω να το καταφέρνεις καν αν έχεις κάποιον φίλο που να το έχει λιγάκι ώστε να σου το φτιάξει και να σου κάνει και ένα optimisation με kernel adiutor(root) έχει καλός αλλιώς βλέπω hard brick Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από LIGHT1NG
cabdik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 16/1/2019 στις 12:38 ΠΜ, saruman123 είπε Γιατί είπα εγώ τι να πάρει? Το να παίρνει κάποιος στις μέρες μας 2 gb ram/16 gb rom είναι απλά οριακά για κάποιον για απλή χρήση. Από εκεί και πέρα αν θες παραπάνω δυνατότητες παίρνεις 4/32 ή 4/64 κλπ ,ανάλογα τις απαιτήσεις σου. πανω απο 2gb ram ΔΕΝ ειναι απαραιτητα σε κινητα που δεν προκειται να αναβαθμιστουν σε Android 8-9. εχω το συγκεκριμενο 4Α με 32/2, και ειναι αναβαθμισμενο σε V10.1.1.0 (αν θυμαμαι σωστα, αυτα ειναι με Nougat 7,1,2 ακομη...) και παει μια χαρα, σε ελαφρια χρηση, και OXI Gaming εννοω...!! μπαταρια 2 μερες και δεν κολλαει πουθενα...! προφανως κατι συμβαινει με το κινητο ή την ROM του παιδιου και εχει αυτα τα θεματα. εγω θα εκανα ενα RESET, να δω αν στρωσει. βεβαια...., σε αυτη την περιπτωση το ξεκινας το κινητο παλι οπως την πρωτη φορα, θα βαλεις λογαριασμους, θα συγχρονιστουν, θα βαλεις τις εφαρμογες που χρειαζεσαι παλι, κλπ. αλλα ειναι μια κινηση που μπορει να στρωσει. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από cabdik 1
M@dB0x Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Tο τηλεφωνο σου θελει περιπου ενα τεταρτο της ωρας για να το ροοταρεις, να του περασεις custom revovery και να του περασεις custom rom + gapps................. μπορει να ειπα και πολυ. Bootloader εχεις ξεκλειδωτο ουτως ή αλλως και απλα το ενεργοποιεις απο developer options. Σε τηλεφωνα με lolipop που σερνονται, περναω 8.1 και οργωνουν να ξερεις.
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, M@dB0x είπε Tο τηλεφωνο σου θελει περιπου ενα τεταρτο της ωρας για να το ροοταρεις, να του περασεις custom revovery και να του περασεις custom rom + gapps................. μπορει να ειπα και πολυ. Bootloader εχεις ξεκλειδωτο ουτως ή αλλως και απλα το ενεργοποιεις απο developer options. Σε τηλεφωνα με lolipop που σερνονται, περναω 8.1 και οργωνουν να ξερεις. Πλέον για ξεκλείδωμα θέλει από 72 έως 720 ώρες εξαρτάται πόσο τυχερός είσαι. ΥΓ. Φυσικά μιλάμε για Official unlock Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από LIGHT1NG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα