j2k Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Λοιπον πρεπει να τρεχω μια εφαρμογη σε linux συνεχεια και επειδη την εχω παθει 2-3 και εχει κοπει το ρευμα στον τοπικο υπολογιστη θελω να νοικιασω server. Ενα vps μου κανει θελω κατι φτηνο υπαρχει κατι καλυτερο απο hetzner ?
pmav99 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) άμα θες dirt cheap VPS δες εδώ: https://lowendbox.com/ To 99.99% είναι πολύ πάντως. Αν όντως χρειάζεσαι τόσο υψηλό SLA uptime καλύτερα να μείνεις με πιο reputable providers και δεν αποκλείεται να θέλει και ειδικά πακέτα (high availability) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από pmav99
WebDevGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Αν ψάχνεις κάτι πιο φτηνό από hetzner αλλά ταυτόχρονα και σχετικά αξιόπιστο, δοκίμασε την contabo.com
xrhstosiak Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 ευχαριστημένος από το https://www.arubacloud.com/
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Φθηνό με downtime λιγότερο από μια ώρα το χρόνο (όσο είναι δηλαδή το 99,99%) δεν υπάρχει.
CyberCr33p Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 99,99% uptime σημαίνει μέχρι 4 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα downtime το μήνα. Έχουμε δεκάδες servers από Hetzner και σχεδόν όλοι οι servers μας έχουν 100% uptime (δες screenshot - του server48 αυτό που εμφανίζει ως downtime ήταν λάθος αποτέλεσμα του NodePing που κάνουμε monitoring μιας και ο server δεν είχε κάποιο πρόβλημα αυτό το διάστημα). Γενικά πάντως κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξει ποτέ κάποιο πρόβλημα που να προκαλέσει downtime, είτε αυτό είναι κάποιο πρόβλημα που αφορά το δίκτυο του datacenter (π.χ. να οφείλεται σε κάποιο switch ή router), πρόβλημα δρομολόγησης των ISP, πρόβλημα με το hardware του server, πρόβλημα με τις εφαρμογές που θα τρέχουν στον server, κάποιο λάθος στην παραμετροποίηση του server, κλπ. Τα VPS που δίνει η Hetzner δεν έχουν τόσο καλό uptime όσο ένας dedicated server μια και ανά διαστήματα τους κάνουν προγραμματισμένη συντήρηση (οπότε υπολόγιζε 10-20 λεπτά downtime κάθε μερικούς μήνες) και έχω παρατηρήσει ότι έχουν και πιο συχνά απρόοπτα προβλήματα. Από το lowendbox θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός να έπαιρνα VPS, μιας και οι τιμές είναι χώμα και αρκετοί από αυτούς τους παρόχους δεν μπορούν να πληρώσουν το κόστος της υπηρεσίας προς το datacenter και βαράνε κανόνι συχνά. 1
aposporis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Σου κάνουν τα free της amazon ή του azure?? Έχουν ένα χρόνο διάρκεια μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα