Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας σε όλους :)

Έχω κάποιες απορείες σχετικά με κάποιους χρήστες που βάζουν αρκετούς σκληρούς δίσκους στο pc τους.

Σε κάποια βίντεο που βλέπω στο YouTube επαγγελματίες που κάνουν video editing, 3d, vfx, gaming και άλλα, βλέπω στο pc τους να έχουν αρκετούς δίσκους SSD,  ένα ή δυο HDD. Αυτό γιατί το κάνουν; Βοηθάει σε κάπου; Παράδειγμα ο Αλέξανδρος Καρπάς από τους Unboxcholics https://www.youtube.com/watch?v=PMD5x99dzKY&t=330s, έχει 2 SSD M.2, 4 SSD και 1 HDD.

 

 

Δημοσ.

Φαντάζομαι τους χρησιμοποιεί σαν κάποιου τύπου συστοιχία Raid ανά τύπο δίσκων (είτε για ταχύτητα είτε για backup) και τον απλό για αποθηκευση - Backup.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αφησουμε στην ακρη το οτι μιλας για εναν promoter που μπορει να το κανει απλα για να προμοταρει τους δισκους καποιων εταιρειων και να πληρωνεται για αυτο (φυσικα το πιο πιθανο) μπορει οπως αναφερθηκε να τους εχει σε RAID.
Βεβαια με τα νεα μηχανηματα και τους δισκους NVMe αυτο πλεον δεν χρειαζεται και τοσο (3000-4000Mb/s αρκουν σχεδον για τα παντα) αλλα για παλια μηχανηματα ναι δεν ειναι κακια ιδεα το RAID.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...