jimis98 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 καλησπερα παιδια θελω να αγορασω καποιο tablet καθαρα για παρακολουθησει ταινιων να εχει δυνατοτητα συνδεσης καρτας μνημης ή usb stick εχω σταμπαρη καποια και θελω την γνωμη σας https://www.skroutz.gr/s/14694348/Huawei-MediaPad-M5-8-4-LTE-32GB.html https://www.skroutz.gr/s/11420546/Apple-iPad-9-7-WiFi-128GB.html https://www.skroutz.gr/s/7461101/Apple-iPad-mini-4-WiFi-128GB.html Huawei MediaPad M5 8.4" ,,, Huawei MediaPad M5 LTE 10.8" (32GB) ,,,, Huawei MediaPad M5 10.8,,, Apple iPad 9.7" 2018 Wi-Fi and Cellular (32GB) ,,, Apple iPad 9.7" WiFi and Cellular (32GB) ,,, Apple iPad 9.7" 2018 Wi-Fi (128GB) το ξερω οτι ειναι πολλα αλλα αυτα βρηκα σε αυτα τα λεφτα που ψαχνω
jimis98 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 δεν βρήκα κάτι κοντά σε αυτό που θέλω
Stamer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καταρχήν μας τα λες λίγο μπερδεμένα. Λες οτι θες να έχει usb ή κάρτα ssd αλλά βάζεις και ipad στη λίστα με αυτά που έχεις βρει. Επίσης, έχεις ipad mini άλλα και ipad 9.7. Δηλαδή διαφορετικά μεγέθη οθονών! Φαντάζομαι θα ξέρεις τι μέγεθος προτιμάς. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι οτι αν δεν σε νοιάζει τελικά αν θα παίρνει κάρτα, τότε πας σε ipad απλά.
jimis98 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 γιατί δεν μπορώ να συνδέσω φλασακι σε ipad ή σε Android? το ipad mini, τα κανονικά και τα Huawei έχουν την ίδια ανάλυση αλλά διαφορετικές διαστάσεις που θα φαίνονται καλύτερα?
Stamer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Τα ipad δεν έχουν υποδοχή για ssd. Πρέπει να τα συνδέσεις με υπολογιστή για να περάσεις ταινία (ή αν βλέπεις κάτι μέσω internet στο tablet ok). Όσο αφορά το που θα φαίνονται καλύτερα, την μεγαλύτερη σημασία έχει η ποιότητα της ταινίας. Αλλά αν μιλάμε για καλό tablet android (η αλήθεια είναι οτι δεν ασχολούμαι με android tablet) πιστεύω δεν πρέπει να σε νοιάζει και τόσο πιο θα δείχνει καλύτερα. Εν τέλη, για ταμπλετ μιλάμε και όχι για τηλεόραση.
jimis98 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 δεν δέχονται όμως usb stick? εκτός απο την ταινία σε καθημερινές εργασίες πως θα φαίνεται? το cellular αξίζει τα παραπάνω λεφτά? απο μπαταρία τα ipad είναι καλά?
Stamer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Όχι δεν δέχονται usb. Υπάρχει άλλος τρόπος να συνδέσεις usb σε ipad αλλά όχι για την δουλειά που το θες. Περισσότερο μπλέξιμο είναι, άστο. Όλα θα φαίνονται τέλεια στο ipad, έχουν καταπληκτικές οθόνες, δεν το συζητάμε καθόλου αυτό. Όσο για το cellular... το θέμα είναι τι χρειάζεσαι. Θέλεις να βάλεις κάρτα για να έχει internet? Εκτός από αυτό να ξέρεις οτι τα cellular ipad έχουν και κεραία gps ενώ τα μή cellular δεν έχουν
jimis98 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) έχω βρει φλασακια που είναι Lightning δηλαδή μισά usb και μισά με την type c αλλά υποθέτω και με ανταπτορα θα γίνεται με το wifi βολεύομαι?gps δεν νομίζω να μου χρησιμεύσει σε κάτι αν είναι έχω το κινητό, το cellular θα με πάει πίσω λόγο χρημάτων από θέμα gb όμως από μπαταρία πως παει? τα Huawei να μην τα κοιτάω καθόλου? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από jimis98
Stamer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Η μπαταρία του είναι πολύ καλή. Κοίτα και τα huawei, απλά δεν ξέρω να σε κατευθύνω σε android. Έχεις την δυνατότητα να πας σε ένα μεγάλο κατάστημα για να δεις απο κοντά πολλά tablet? Ωστε να καταλάβεις τι γίνεται και θα σε βοηθήσουν κιόλας
jimis98 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 στο ειπα για την μπαταρια επειδη τα iphone υστερουν σε αυτο τον τομεα,θα ειναι η πρωτη φορα που θα αγoρασω προιον τις apple αν μπορεσω να παω,επειδη ειμαι σε επαρχια και για αν παω στην πολη ειναι κανα 30 με 40 λεπτα
Stamer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Καμία σχέση η μπαταρία των iphone με τα ipad (διαφωνώ και για την μπαταρία των iphone αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Κοίτα, το να δεις ταινία σε android είναι πιο εύκολο γιατί: Βάζεις την ssd (με κάποιον αντάπτορα) στο usb του pc, γράφεις τις ταινίες που θες και μετά βάζεις την ssd στο ταμπλετ και βλέπεις. Για το ipad, πρέπει να συνδέσεις το ipad στο pc, να ανοίξεις το itunes και μέσα από το itunes να περάσεις την ταινία στο application μέσω του οποίου θα βλέπεις την ταινία. Είναι δηλαδή πιο εύκολο να "ανταλλάζεις" αρχεία σε android αλλά σαν ταμπλετ τα ipad είναι κορυφή! Η οθόνη τους είναι καταπληκτική και το iOS είναι επίσης καλύτερο και ευκολότερο. Αν δίνεις τόσα λεφτά και δεν σε νοιάζει λίγο "κούραση" παραπάνω για να μεταφέρεις ταινίες, θα σου έλεγα να πάρεις ipad! Μετά είναι θέμα συνήθειας να το μάθεις να το χρησιμοποιείς.
jimis98 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 είδα σε κάτι reviews για το ipad ότι όταν βλέπεις βίντεο έχει πάνω και κάτω μαύρα περιθώρια ενώ τα Android δεν έχουν και τόσο αν συνδέσεις το usb απευθείας στο ipad δεν είναι και τόσο διαδικασία πάρα να το συνδέσεις στο pc που μπορεί να φθαρεί η μπαταρία επειδή θα το φορτίζει παράλληλα τι αναλογίες χρησιμοποιουν στα ipad?
Stamer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 ΔΕΝ παίρνει usb το ipad για μεταφορά αρχείων όπως κάποιο android! Δες στο skroutz ποιά ταμπλετ σου αρέσουν (android και ipad) και μετά δες specifications και reviews από το google. Π.χ. γράψε στο google "ipad 9.7 2018 specifications" Ή "ipad 9.7 2018 reviews". και έτσι θα συγκρίνεις. Εκτός κι αν κάποιος άλλος είναι στη θέση σου (δηλαδή τον απασχολεί να βλέπει ταινίες σε ταμπλετ και έχει κάποια θετική εμπειρία με κάποιο ταμπλετ να μας πει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα