mindreader Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Ψαχνω να βρω ενα plugin για image gallery, που να ειναι ευελικτο, συμφωνα με οσα εγω θελω. Το υπαρχον συστημα του wordpress, που τις κατηγοριοποιει σε φακελους, με βαση την μερα/μηνα/ετος, μαλλον δεν με ικανοποιει. Θελω να μπορω να δημιουργησω φακελους, μεσα στο media library, οπου εγω θα οριζω κατηγοριοποιηση των εικονων, αναλογα με κατηγοριες που με βολευουν. Παραλληλα, θα ηθελα να διατηρηθει και η υπαρχουσα media library του wordpress. Δηλαδη, να μπορω να ανεβαζω και να κανω χρηση, ειτε στην κανονικη-ενσωματωμενη media library, ειτε στην 'νεα' που θα μου δινει τις δυνατοτητες φακελων. Και αυτο γιατι μπορει αργοτερα να ανακαλυψω οτι δεν θελω-δεν με καλυπτει αλλο το plugin, και να το διαγραψω μαζι με τους φακελους εικονων που δημιουργησα. Εχετε να προτεινετε ενα τετοιο plugin;
elpenor Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν αυτό το plugin, το οποίο σε βοηθάει να βάλεις tags και κατηγορίες στην κάθε εικόνα. Δεν είναι κάτι φοβερό, στην τελική το κάνεις και με λίγες γραμμές κώδικα και δεν αλλάζει τον τρόπο που το wordpress αποθηκεύει τις εικόνες στον δίσκο ούτε φτιάχνει αυτόνομη media gallery. Υπάρχουν πολλά παρόμοια plugin με αυτό που σου πρότεινα, πιθανότατα και κάποιο καλύτερο όμως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάτι σαν αυτό που περιγράφεις οπότε μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστείς με ένα από αυτά. 1
killer76 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Φίλε πρόκειται για φωτογραφίες που θα ανεβάζεις καθημερινά; Δηλαδή από άρθρα στο blog; Ή από φωτογραφίες που θες να ανεβάσεις για σελίδες στατικές στο Wordpress; Αν πρόκειται για το δεύτερο εμένα με έχει βολέψει πολύ το παρακάτω plugin, ρίξε μια ματιά. https://el.wordpress.org/plugins/final-tiles-grid-gallery-lite/ 1
mindreader Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Παιδια, ευχαριστω για τις προτασεις σας. Με ενδιαφερει για φωτογραφιες που συνοδευουν αρθρα. Προς το παρον κατεληξα στο media library folders, και φαινεται καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα