aris17561 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα , θα ήθελα να αγοράσω ένα smartwatch αλλά παρόλη την έρευνα που έχω κάνει έχει μείνει γκρι ένα απλο ερώτημα . Θέλω να έχω ένα smartwatch το οποίο να παίρνει sim κάρτα και να μπορω να καλώ μέσω αυτού και να δέχομαι κλήσεις σαν κανονικό κινητό τηλέφωνο χωρίς να πρέπει να γίνει pairing με κάποιο κινητό τηλέφωνο , η τουλάχιστον να μπορω να έχω ένα διαφορετικό νούμερο από αυτό του κινητού μου στο ρολόι και να έχω 2 ανεξάρτητες συσκευές και με 2 διαφορετικά νούμερα . Αν είναι απαραίτητο το pairing αλλά έχω την δυνατότητα μετά να ανεξαρτητοποίησω τις 2 συσκευές με την έννοια ότι θα μπορω να μην λαμβάνω ειδοποιήσεις του κινητού στο ρολόι και ανάποδα πάλι μου κάνει . Όμως δεν έχω καταλάβει τελικά αν αυτό είναι εφικτό . Δεν αναφέρομαι σε ρολόγια με esim καθώς έχω καταλάβει ότι έχει είναι μπλέξιμο για την ώρα .... αλλά σε ρολόγια με nanosim . Ευχαριστω και ελπίζω να έχω εξήγησει κατανοητά τι ακριβώς ζητάω
aris17561 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Τι έγινε ρε παίδες κάνεις δεν ξέρει??
ktf Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Σε επώνυμα ρολόγια Άρη δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Για physical sim πας sto Huawei watch 2 4g, και για esim πας σε apple watch 3/4 ή samsung galaxy watch. Και πάλι όπως τα ζητάς κανένα ρολόι δεν μπορεί να σου τα δώσει. Για το galaxy watch τουλάχιστον η esim δεν είναι μπλέξιμο, την έφερε επίσημα ο Γερμανός και είναι από τις πρώτες συσκευές που υποστηρίζει (ο Γερμανός) επίσημα. Το galaxy watch θα δουλεύει ανεξάρτητα με την esim και το κινητό στο σπίτι αλλά αμφιβάλω αν θα μοιράζεται τις ειδοποιήσεις αν δεν είναι συνδεδεμένο με bluetooth στο κινητό.
aris17561 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σημερα την ειδα μετα απο τοσες μερες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα